Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

524 tys :)

:oklaski: widać, że jak się dba to i się pojeździ

Opublikowano

Też jestem nowy wiec wszystkich witam.

97r. AFN - 270tyś. wnętrze jest w BDB stanie, żadnych przetarć odbarwień. skórka przy zmianie biegów nienaruszona. po kierownicy widać lekko że ma swoje km. Porównywałem z kolegi Pasatem który ma podobny rocznik i przebieg i by się to zgadzało, wygląda podobnie, naprawdę auto w dobrym stanie. "Kible" które oglądałem jak chciałem kupić auto miały na zegarze 170, 193 co odważniejszy kręcił na 208 kkm. ale wnętrze było tragiczne jakby z 400 - 500 kkm? w kupionym aucie sprawdzałem przebieg był ok. w niemczech kilka lat stał w garażu w zasadzie. właściciel wcześniej kupił nowy samochód stąd ten znikomy przebieg.

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie 230000. Zawieszenie oryginalne , po wymianie dwumasa , turbo po regeneracji (zapieczone kierownice).Nie dolewam oleju od wymiany do wymiany.

We wnętrzu nie ma śladów zużycia . Ostatnio jak znajomy oglądał to stwierdził że musiałem zmienić kierownicę, bo to niemożliwe aby przy takim przebiegu nie miała żadnych śladów wytarcia :>

Opublikowano

dziś stuknęło 192kkm :cool1: póki co wszystko dobrze się spisuje i chodzi oby tak dalej moja AFN'ko 1.9 TDi 81kW :tongue4:

Opublikowano

dziś stuknęło 192kkm :cool1: póki co wszystko dobrze się spisuje i chodzi oby tak dalej moja AFN'ko 1.9 TDi 81kW :tongue4:

:decayed: :decayed: :decayed: po remoncie czy jak? Strasznie malo, choc tez mam AHU z 202k km :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: po remoncie czy jak? Strasznie malo, choc tez mam AHU z 202k km :gwizdanie:

czasami lepiej zeby niektorzy zyli w nieswiadomosci bo jak odkryja prawde to moga zawalu dostac :wink4:

Opublikowano

czasami lepiej zeby niektorzy zyli w nieswiadomosci bo jak odkryja prawde to moga zawalu dostac :wink4:

dokładnie :decayed:

dobrze że nie ma możliwosci zczytania przebiegu ze sterownika w starych silnikach, bo by te piekne przebiegi juz nie istniały :kox:

Opublikowano

Wiesz akurat nie upieram sie ze tak nie jest...ale wiadomo jest to mega wątpliwe, mam AHU 00rok (IIlift) z faktycznym stanem 202k km, kupowane 4 lata temu, serwisowane do konca no i pelna historia z aso byla dostarczona + ksiazki, rachunki itd. Leży w folderze zapisana dla potomnych :tongue4: Pani w Belgii nie oszczedzala na a4ce a sprzedala z przyczyn finansowych z placzem. Co nie zmienia faktu ze miala 6 lat i 170k km co daje srednio 30k km/rok :evil:

Opublikowano

Wiesz akurat nie upieram sie ze tak nie jest...ale wiadomo jest to mega wątpliwe, mam AHU 00rok (IIlift) z faktycznym stanem 202k km, kupowane 4 lata temu, serwisowane do konca no i pelna historia z aso byla dostarczona + ksiazki, rachunki itd. Leży w folderze zapisana dla potomnych :tongue4:Pani w Belgii nie oszczedzala na a4ce a sprzedala z przyczyn finansowych z placzem. Co nie zmienia faktu ze miala 6 lat i 170k km co daje srednio 30k km/rok :evil:

cos tu chyba nie tak?? :naughty:

Opublikowano

Wiesz akurat nie upieram sie ze tak nie jest...ale wiadomo jest to mega wątpliwe, mam AHU 00rok (IIlift) z faktycznym stanem 202k km, kupowane 4 lata temu, serwisowane do konca no i pelna historia z aso byla dostarczona + ksiazki, rachunki itd. Leży w folderze zapisana dla potomnych :tongue4: Pani w Belgii nie oszczedzala na a4ce a sprzedala z przyczyn finansowych z placzem. Co nie zmienia faktu ze miala 6 lat i 170k km co daje srednio 30k km/rok :evil:

ale jak ktos czasem tu pisze że 96r i 180tys i do tego sprowadzony z Niemiec :gwizdanie: od starszego pana, przecież to jest średnio możliwe

jamam 99r i 313tys

Opublikowano

Wydaje mi się osobiście, że zdarzają się "okazje" od czasu do czasu 1 na 100, ale u nas Allegro zasypane jest samymi "okazjami" z takimi przebiegami :polew:, że trudno je uzyskać w Polsce a co dopiero u Niemca?

Dobry kumpel kilka lat temu kupił B4 na Litwie z 250 kkm i dość się martwił , że sporo przejechane :mysli:. okazało się jak zaczął sprawdzać, że auto miało >400 kkm :shocked:. Przejechał 150 kkm i je sprzedał "uwaga - dla BRATA" . To jedna z przyczyn dlaczego kupiłem Audi. Takie przebiegi są wręcz niewiarygodne :kox:. A ja sporo jeżdżę .

Pozdrawiam wszystkich nieświadomych.

Opublikowano

Mój 210 tyś; wnętrze wygląda na tyle (może nawet mniej). Kupowałem od znajomego helmuta :naughty:. Moim zdaniem przebieg nie ma znaczenia, stan auta zależy od właściciela i sposobu jego traktowania. Auto może mieć 300 tyś i będzie igła a może mieć 100 tyś i wrak .....

Opublikowano

Moj 1z w b4 na umowie z niemcem mial 380, czyli pewnie ma teraz okolo 430k km przynajmniej, na hamowni wyplul 91,8 koni mech i 199 Nm

(przeplywka Bosch) :)

Dodam wykres:

1bd447a7b58d14e6m.jpg

Opublikowano

co do przebiegu to ostatnio robiłem w niemczech u babki która miała na sprzedaż B6 2001r AWX z autentycznym przebiegiem 140tyś km za 6500E, miała go od nowości, przebieg 100% autentyczny, wszystko było by OK, tylko kierowca z niej był taki że auto więcej stało u lakiernika niż jeździło, co tylko wyjechała to zaraz gdzieś zahaczyła o coś :naughty:

Opublikowano

Mój AVF-ik ma 220000 jest to prawdziwy przebieg i ma się z nim dobrze :decayed:

Opublikowano

Trzy lata temu kupiłem w komisie rocznik 96r.(sprowadzony z niemiec) z przebiegiem 114 000. książka serwisowa prowadzona do momentu sprzedarzy.Zgodna z nalepką w bagażniku. Do końca przeglądy w serwisie audi. Przebieg zgodny z tym, co w bazie ASO. Dzisiaj na liczniku 230 000 i silniczek pięknie mruczy, zero problemów. Szukałem przez dwa tygodnie, nie koniecznie audi. W tym czasie widziałem trochę dziadostwa w komisach. To był mój ostatni wypad po auto, bo kończył mi się urlop. Stała czarnula i czekała chyba tylko na mnie.

Opublikowano

Mój AWX z 2001 ma 460 kkm i lata jak wściekły :decayed:

Opublikowano

u mnie w avf przy zakupie 174 000 sprawdzony po winie i o dziwo okazal sie prawdziwy teraz mam 193 000 i wszystko jak najbardziej ok

Opublikowano

Okazje juz dawno mineły teraz szukaja rodzynek, albo wisienek na torcie np 00 rok i 200k km, mój 97 obecnie ma 202k km, ale zanjomy w serwisie powiedział ze 180 miał zrobione w 2004 bo wtedy jest ost wpis o naprawie.

Opublikowano

mój miał jak go kupiłem rok temu 139tyś i potwierdzony po VIN-ie dlatego uważam że takie okazje się zdarzają ale należy wybierać autka nie całkiem wypasione swojego szukałem pół roku