Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem swoją to po przyjeździe do polski miała 288 tys a ostatni serwis miała robiony przy 285 tys, a zakupiłem ja z salonu Audi bo ktoś ja oddał i ja ją zawinąłęm :> i myśle iz nie było nic kąbinowane bo nie kupowałem ją od "turka" a środek nic nie zniszczony jak na tak spory przebieg :rolleyes:

Opublikowano

afn 1.9 tdi 220kkm, oleju nie ubywa, pracuje jak zegareczek poza szklankami,

Opublikowano

2000r 1.9 TDI AVG, 253tyś oryginalnego przebiegu i miewa sie wzorowo :wink4:

czasami jak porównuje stan swojego samochodu do tych z allegro z rzekomymi przbiegami rzędu 180-190tyś to mam wrażenie że tamte mają 400tyś albo mój ma 120 :gwizdanie:

Opublikowano

B6 1,9tdi 130

przebieg 114 KMILL (ok.182 kKM) pokryty z ksiazka, kupiony od pierwszego wlsciciela

Smiga jak nowy, ubytku oleju nie zauwazylem, posiadam go dopiero od tygodnia

Opublikowano

AFN koniec 98r 240k sprawdzane i pewne

Opublikowano

AVF 2004r.

243 tys km

skrzynia nie dziala idealnie (1,2,3 bieg czasem ciezko wchodza, glownie na mrozie) no i mam "szuranie" turbiny po zdjeciu nogi z gazu. oleju nie ubywa.

:hi:

Opublikowano

AFN 1999r.

Sprawdzone 204 000

Opublikowano

2004 rok 156 tys sprawdzony w serwisie.

Opublikowano

AVF 2003r. ori. 237 tys. km.

Opublikowano

171 tys

jak kupowałem rok temu miał 145 :> (ciekawe ile faktycznie)

do tej pory bez zastrzeżeń, wszysko ok

Opublikowano

71 tys

jak kupowałem rok temu miał 145 :> (ciekawe ile faktycznie)

do tej pory bez zastrzeżeń, wszysko ok

To co tobie licznik sie cofa :decayed:

Opublikowano

780tys ori nie jezdzi tylko zapier... :decayed:

Opublikowano

Witam. U mnie 327000 km oryginalny. Żadnych problemów z silnikiem

Opublikowano

AVG 99' , od dwóch latek w rękach brata, przebieg odczytany ze sterownika silnika 445 tkm ( nie mylić z tym na szafie , 200 kkm różnicy :decayed: ) od 100 kkm lekko wywala chłodziwo, jak się go mocniej przydepcze.

Poza tym spoko :tongue4:

Opublikowano

AVG 12.99 Na liczniku 168k jak kupowałem to wiedziałem że ściema.... ale w środku w takim stanie że przez chwile wierzyłem, że autentyczny...po odczycie sterownika 291k- Nie wygląda na tyle :cool1:

Opublikowano

Witam. AFN 1999 230 tyś. przebiegu. Narazie bez większych problemów.

Pali trochę oleju, jakieś 150 ml na 5 tyś.

Opublikowano

heh dziś mogę napisać wreszcie swój przebieg, na liczniku mam 165tyś , ale wczoraj nabyłem VAGa i się okazało ile na prawde :naughty:

EDC 15 Mileage wypluł 213tyś km , w sumie to mi ulżyło że tylko tyle, podjechałem dziś do ojca, jego pasek AVB ma na liczniku 200tyś i się zapierał że na pewno nie ma więcej, jakież było jego zdziwienie gdy naszym oczom ukazało się na VAGu 321tyś km :polew:

moje autko jak narazie odpukać spisuje się dobrze, z tego co zauważyłem to przy 1800obr/min troszkę szura turbo i na zimnym ciężkawo wchodzi 1 i 2 bieg, ojciec paskiem w ciągu 6 lat zrobił 110tyś km i dopiero miesiąc temu wymienił pompę tandemową, poza tym nic nie tykane, tylko wymiana płynów i pasków

Opublikowano

Ja miałem w B4 1.9TDI 94 rok 378 tys i silniczek śmigał jak talala. Oczywiście turbo było po regeneracji. W A6 1.9 TDI 90KM 95 r. było 289 tys, również zero problemów. NA 100% byłem pewien przebiegu w A6 2,5 TDI 115KM 1995 r., ale to juz inna bajka, jak ja kupowałem w Niemczech miała na blacie 470 tys z ksiązką serwisową do 435 tys, cały czas na synetyku. Silnik chodził jak bżytewka, żadnych problemów. Przy tym aucie byłem w 100% pewien że ma oryginalny przebieg. Obecnie A4 97 r. i na blacie 232 tys., ale moim zdaniem przynajmniej ze 300 tys., mimo wszystko chodzi bez zarzutu.

Najlepszy przebieg ma mój brat w VW Jetta 1986 r. 1.6 D którego dostał jakieś 4 lata btemu od mojej ciotki w spadku. Ciotka miała go od nowości i przyjeżdzała tylko na wakacje z Raichu do Polski. Przebieg w momencie otrzymania fury to 86 tys. km w ciągu 20 lat, obecnie 130 tys. i co wy na to???

Opublikowano

to da się sprawdzić oryginalny przebieg??

Opublikowano

U mnie według licznika 180 tys ale obstawial bym tak 100 jeszcze w pamieci :kox: jak narazie nie ma problemu prawie 2 lata smiga od wymiany do wymiany oleju nic nie dolewam