Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy zakupie w 2008roku 220tys ostatni wpis w książce serwisowej 195tys. Audiczka jest ze Szwecji a że tam prowadzą kartotekę przebiegów na każdym badaniu technicznym z cofaniem licznika poprzedni właściciel dał sobie spokój :> W tej chwili na szafie 265tys

Opublikowano

Ja samochod kupilem osobiscie w Niemczech u niemca i z przebiegiem 179600km. Rok 1998 Serwisowany od poczatku. Ostatni wpis we wrzesniu 2009r. z przebiegiem 172000km

to sie pochwal za ile kupiles ta igielke ?

Ja też tak kupiłem, za cenę "igiełki" na allegro :gwizdanie:

więc trzeba doliczyć opłaty = więcej niż na allegro. Ale warto, tylko że nie wszyscy to rozumieją i wolą wierzyć w swoje 180-190k km na blacie (a auto ma rzeczywistości grubo ponad 200k czy 300k km). I później piszą, że przy przebiegu 250k km pada turbina, dwumas, bierze olej :gwizdanie:

Ja mam grubo ponad dwieście i dwumas jest w świetnym stanie, turbina nowemu właścicielowi posłuży jeszcze bardzo długo. Nie dolewam nawet grama oleju. Fotele nie są poprzecierane, kierownica prawie jak nowa.

Dlatego śmieszą mnie te opowieści, o autach kupowanych w PL z przebiegiem 190k km w super stanie :polew:

We wnętrzu praktycznie nie widać i zużycia i na tym żerują handlarze, kupują samochody z przebiegami ponad 300k km i skręcają przebieg prawie o połowę a ludzie wierzą, że dany wóz ma 180k km bo wnętrze jest delikatnie zużyte.

Opublikowano

to sie pochwal za ile kupiles ta igielke ?

3400euro+ oplaty w polsce 1500zl no oczywiscie i za samolot do niemczech+ paliwo na powrot, nocleg i jedzienie zaplacilem jakies 150euro

Opublikowano

porobie foty 80 i wstawie na forum ;) sami ocenicie czy wyglada na500:) pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja miałem [b3] 1.8 S , miała ponad 300kkm i śmigała aż miło , zero ubytków oleju :naughty:

Audi 80 to tzw. "panzerwagen" :cool1:

Sorry za :ot:

Opublikowano

wszyscy dobrze wiemy co znacza 4x O na zanczku audi... każde zero 100tys bez remontu... :D= 400:D grzebałeś coś przy swoim?? był kręcony:):)

p.s w oplu już pierwsze jest przekreślone. =]

pozdrawiam, zimnego kapselka na wieczór ;)

Opublikowano

Nic nie grzebałem , tylko olej , filtry , klocki itp. :wink4:

wszyscy dobrze wiemy co znacza 4x O na zanczku audi... każde zero 100tys bez remontu... :D= 400:Dswoim?? był kręcony:):)

:good:

p.s w oplu już pierwsze jest przekreślone. =]

:polew: dobre :good:

Opublikowano

315 tysia...

Opublikowano

moj ma aktualnie troszke ponad 256 000 :) sprowadzony przy przebiegu 248 000 jak narazie to tylko zmienilem olej, rozrzad i zrobilem program :kox: i auto smiga az milo :naughty: tesc ma 80 z 95r licznikowo 220 000 :polew: ale smieje sie ze z 500 000 pewno bedzie i jezdzi :D nie do zajebania te stare diesle!

Opublikowano

560 tyś. i jedziemy dalej :wink4:

601tyś. stan na dziś

wpis w książce urywa się przy 490tyś. do koca serwisowany w ASO w Niemczech.

Opublikowano
:good: i to jest właśnie tzw. "panzerwagen" :cool1:
Opublikowano

mi sie wydaje że masz kręcony licznik :polew:

powinieneś mieć allegrowe 160kkm

Opublikowano

260 tys pokazxuje licznik. ale ile jest naprawde tego nie wie nikt. dziś można tylko stwierdzić czy jest sie zadowolony z zakupu auta czy trzeba ciągle dokładać. a wszyscy wiemy że diesel jest cieżkim zawodnikiem do zajechania

Opublikowano

mi trafił sie rodzynek audi a4 2002 silnik awx z orginalnym w 100000% 107880km.

Opublikowano

B5 2000r TDI 275tyś ;)

Opublikowano

U mnie jest 285000 tys i na razie po 5000 tys od wymiany oleju na bagnecie wskazuje tyle samo.

Opublikowano

mi trafił sie rodzynek audi a4 2002 silnik awx z orginalnym w 100000% 107880km.

To masz to samo co Ja...tylko mój rodzynek jest z 2001 i ma 104 tys... :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przy zakupie w październiku '10 miał 193tys. - wartość o tyle pewna że zgodna z książką servw. i potwierdzone w ASO :notworthy:

Opublikowano

pozazdrościć tych pewnych przebiegów ja jak kupiłem to licznikowe 212 tys teraz ma 228tyś w miedzy czasie zmieniłem sprzegło ale pewnie ma owiele wiecej

Opublikowano

nie no chyba krecony ale w góre :polew: