Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauważcie jakie przebiegi audi A4 B6 ma na alegro 180 tyś max 240tyś żadna niema 300 -350 czy 400 tys :polew: a teraz zauwazcie audi A4 B7 roczniki 2007 maja po 160tyś 180tys później wracają po 3-4 lat w cudowny sposób z takim samym przebiegiem :polew:

Opublikowano

mi trafił sie rodzynek audi a4 2002 silnik awx z orginalnym w 100000% 107880km.

To masz to samo co Ja...tylko mój rodzynek jest z 2001 i ma 104 tys... :)

W sensie ten sam handlarz :)

Audi A4 265 tys (silnik trochę się poci ale oleju nie ubywa, środek ideał, zawieszenie robione 2 lata temu były ori)

Audi A6 266 tys (silnik suchutki, w środku przetarta tapicerka od kierowcy wiadomo gdzie, zawieszenie robione 2 miesiące temu były ori)

Passat 186 tys (silnik suchy ideał, środek ideał, wahacze nie ruszone są ori)

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:37_________________________________________________

moj ma aktualnie troszke ponad 256 000 :) sprowadzony przy przebiegu 248 000 jak narazie to tylko zmienilem olej, rozrzad i zrobilem program :kox: i auto smiga az milo :naughty: tesc ma 80 z 95r licznikowo 220 000 :polew: ale smieje sie ze z 500 000 pewno bedzie i jezdzi :D nie do zajebania te stare diesle!

Mój 2 litrowy Diesel w Audi 100 przekręcił milion i dalej chciał jeździć :) Oby TDI tez tyle wytrzymywały.

Opublikowano

232tyś. a tak naprawdę to nikt nie wie :wink4:

Opublikowano

262 tys. niby z ksiazka serwisowa prowadzona w miare ,,logicznie" :wink4: Za 10 tys km od wymiany do wymiany spalil 1/2 miarki (oznaczenia na bagnecie)oleju wiec nie jest zle ale pewnie ponad 300 tysi naklepane ma. Pierwsza mlodosc ma za soba :polew:

Opublikowano

Moja ma 272000 rocznik 1998 luty 90KM, sprawdzony na wszelkie sposoby na półsyntetyku.Sprowadzony od pierwszego właściciela lepszego auta nie chcę :)

Opublikowano

U mnie jest licznikowe 230 tys ale myślę że ma grubo ponad 300 tyś może się mylę mam orginalne dywaniki i pod nimi są orginalne naklejki z data produkcji auta i na dywanikach po jednej pod gazem ledko przetarty welur myślicie ze jag by miał grubo ponad 300 to by były więcej wydarte po dwóch stronach wiem że to wróżenie z fusów reszta ok fotele klimatronik nie wydarty orginalny i włącznik świateł tez nie do przesady wytarty. silnik do zmiany nie dolewam oleju jest ok odpukać

Opublikowano

U mnie jest licznikowe 230 tys ale myślę że ma grubo ponad 300 tyś może się mylę mam orginalne dywaniki i pod nimi są orginalne naklejki z data produkcji auta i na dywanikach po jednej pod gazem ledko przetarty welur myślicie ze jag by miał grubo ponad 300 to by były więcej wydarte po dwóch stronach wiem że to wróżenie z fusów reszta ok fotele klimatronik nie wydarty orginalny i włącznik świateł tez nie do przesady wytarty. silnik do zmiany nie dolewam oleju jest ok odpukać

kupiłem to miał 150tyś (sprawdzony) i welury w miarę... przez swoje 80tyś mam u kierowcy 3 dziury...

nie ma reguły... zależy jak kto nogę układa :wink4:

Moja ma 272000 rocznik 1998 luty 90KM, sprawdzony na wszelkie sposoby na półsyntetyku.Sprowadzony od pierwszego właściciela lepszego auta nie chcę :)

i masz rację chłopie :good:

Opublikowano

Puki co u mnie 240 tyś km i śmiga jak należy przebieg realny sprawdzany w bazie przed kupnem olej pełen syntetyk :good:

Opublikowano

U ojca w Audi 80 1.9 TDI 1Z 300tyś pękło. Wszystko chodzi jak w zegarku :good:

Opublikowano

277 TYSI :)

I SMIGA AZ MILO

Opublikowano

AFN 1996r. na liczniku 288.500km, naprawdę ile nie wiem!

Opublikowano

Moje a4 b5 90 km -220000

Brata a4 b5 - 55 Tys (też nie wierzyłem do czasu aż przyjechał do polski, ale jednak ) :wallbash:

Znajomego passat b5 - 450000 tys bądź już 500000 i żadnego problemu :hi:

Opublikowano

Moje a4 b5 90 km -220000

Brata a4 b5 - 55 Tys (też nie wierzyłem do czasu aż przyjechał do polski, ale jednak ) :wallbash:

55 tys?? dobre nie wierze

Opublikowano

AFN prawie 230tys. ale pewnie kręcone. Kupowany 2 lata temu miał 180..

Opublikowano

Moje a4 b5 90 km -220000

[/quote

Moje a4 b5 90 km -220000

[/quot

Moje a4 b5 90 km -220000

Takie szczały sa możliwe mój wujek pracował w Niemczech u takiego dziadka odkupił od niego audi 80 z przebiegiem 47tyś rocznik 1986 pierwszy model b3 silnik 1.6 benzyna na gaźniku . dziadek miał od nowości to auto złoty metalik w srodku piękna beżowa jasna tapicerka i kokpit jak ja zobaczyłem to byłem w szoku auto mało co jeżdżone stało w garażu .

Opublikowano

Zdażają się takie egzemplarze szczególnie trzymane przez dziadków. Nie ma ich wiele ale zawsze jakiś "rodzynek" się znajdzie :tongue4:

Opublikowano

moja b5 320326.troche juz ma przejechane.hihi

Opublikowano

Zdażają się takie egzemplarze szczególnie trzymane przez dziadków. Nie ma ich wiele ale zawsze jakiś "rodzynek" się znajdzie :tongue4:

zgodzę się też miałem w rodzinie taki przypadek
Opublikowano

a4b5 1999 r. - 282000km na liczniku :gwizdanie: 0,5-1 litr oleju bierze od wymiany do wymiany.

Ciekawostka :decayed:

Rodzice jako drugi samochodzik w domu mają golfa V 1,6

kupiony w salonie, w grudniu 2006 r. od nowości przejechali nim 25000 km :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

96r. 412000km ale daje rade