Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprowadzilem z wloch rok temu z przebiegiem okolo 260 000 . dzis ponad 270 000. chula jak wariat :naughty: "odpukac" a za tydzien uciekam do wloch wlasnie :rolleyes:

Opublikowano

Listopad 2004- 172k- przebieg zgodny z historią wpisów sprawdzaną w ASO.

Opublikowano

lipiec 2004 - po sprowadzeniu w 03.2008 miał 107 tys km ( zgodne z ksiazka i aso) obecnie 125 tys km, przy 120 tys km zmiana softu u rogala:)

Opublikowano

190 tys. km, potwierdzony w ASO, śmiga aż miło.

Opublikowano

ja kupiłem moje 2.5 V6 z małym potwierdzonym przebiegiem 110kkm, i po miesiacu wałeczki sie wysypały, teraz mam nalatane 170tys, caly czas bezproblemowo od remontu, jak zaglądałem do zawieszenia to też mam wszystkie wahacze ori z roku produkcjii auta.

A tak z cekawości moge dodac ze wczesniej mialem golfa 3 z 1.9 D, i mial 540 tys i chodzil na pólłsyntetyku i nie brał ani grama oleju.

Opublikowano

Mój ma 206 000 km,może mało jak na 97 r ale... w końcu poprzedni właściciel to emeryt he :)

Opublikowano

AFN - ostatnie serwisowanie w ASO 2007r 198tys a teraz 230tys i hula bez zarzutow

Opublikowano

192 tys b6 2004 (2005 VIN) kupione przy 150tys. Poza naprawa ukladu wtryskowego (slynny bdg :wink4:), jezdzi calkiem fajnie :kox: :kox:

Opublikowano

Kupiłem miał na blacie 282 000 km, teraz 289 000 km, ale po drodze miał wymienione zegary i ponoć w momencie kupna miał tak na prawdę ok. 315 000 km. Stan wnętrza oceniam na doskonały, jedyny mankament to to, że kierownica wygląda jakby poprzedni właściciel kierował tylko jedną ręką - lewą.

Jeździ super, szykuje się wymiana oleju.

Tyle. Pozdr :)

Opublikowano

mam porównanie z golfem V, którego mam od nowości i ma 140 tys, a to prawie te same materiały.

Chyba nie :cool1:, jeździłem GolfemV i materiały we wnętrzu to moim zdaniem, delikatnie mówiąc nieporozumienie, hektary taniego plastiku...sorki za ot.

Mój V6 ma 200tyś z małym haczykiem i jak narazie ;)

Miałem GolfaIII 1Z po programie, kopcił i zapierda... i do dziś tak jest, bo lata w mojej rodzinie, a nikt go nigdy nie żałował :decayed:

Opublikowano

kupiłem we wrześniu 2008 było 150 tyś km obecnie mam 199tyś km i jest wszystko w najlepszym porządku :good: wymiana oleju i filtrów średnio co 3-3,5 miesiąca(15tyś km) :wink4:

Opublikowano

312 tyś. z groszami, nic się złego nie dzieje

Opublikowano

Jak kupowałem było 211 000, terazm mam 230 - kupowałem sam w holandi więc żaden polak mi nic nie kręcił...

Mam oryginalną naklejke audi w 07.2006 było około 160 000 i robiony rozrząd...

Opublikowano

AFN 1997 - 270'000 km

Oleju nie bierze, niby nic się na razie nie dzieje ale po kierownicy, podłodze oraz jakimś tam doświadczeniu w dieslach mogło być z 50'000 km więcej.

Opublikowano

Ani razu nie robiles zawieszenia?

Amortyzatory, wahacze, koncowki drazkow?

ja kupiłem swoją niunie od dziadka (farmera) w Belgi :P 1Z 1996r

przy kupnie w 2007... 209kkm potwierdzone z rozlatujaco sie ksiażką,serwisowane w ASO, auto miałem świerzo po wymianie rozrzadu,płynów i filtrów zero wkładu po sprowadzeniu jedyny mankament to troche rysek :) teraz mam 255kkm i wychdzi mi że na 15kkm przy stałej kontroli jakies 100-150ml oleju łyknie, jedyny wkłady jakie robiłem w ciagu ostatnich 2 lat to płyny, filtry(3x) nabijanie klimatyzacji(1x) przegóby(prawy lewy) ogumienie letnie

niuni nic nie doskwiera mysle ze przy dobrej eksploatacji to auto 1mkm by pykło spokojnie :hi:

przebiegami nie musicie się przejmować i tak pierwsze co narazi właścicieli 1.9TDI na większy wydatek to skrzynia biegów. Wytrzymują max 500kkm.

mało kto swoja niunika pyknie 200 tys :P a sumarum 500kkm to duzo jest

Opublikowano

Ani razu nie robiles zawieszenia?

Amortyzatory, wahacze, koncowki drazkow?

ja kupiłem swoją niunie od dziadka (farmera) w Belgi :P 1Z 1996r

przy kupnie w 2007... 209kkm potwierdzone z rozlatujaco sie ksiażką,serwisowane w ASO, auto miałem świerzo po wymianie rozrzadu,płynów i filtrów zero wkładu po sprowadzeniu jedyny mankament to troche rysek :) teraz mam 255kkm i wychdzi mi że na 15kkm przy stałej kontroli jakies 100-150ml oleju łyknie, jedyny wkłady jakie robiłem w ciagu ostatnich 2 lat to płyny, filtry(3x) nabijanie klimatyzacji(1x) przegóby(prawy lewy) ogumienie letnie

niuni nic nie doskwiera mysle ze przy dobrej eksploatacji to auto 1mkm by pykło spokojnie :hi:

przebiegami nie musicie się przejmować i tak pierwsze co narazi właścicieli 1.9TDI na większy wydatek to skrzynia biegów. Wytrzymują max 500kkm.

mało kto swoja niunika pyknie 200 tys :P a sumarum 500kkm to duzo jest

Hehehe ja własnie robie wkrzynie + sprzęgło w mojej...

Opublikowano

Jak kupiłem w 2007 miała 206000. Teraz ma 246000 i tyka jak zegareczek :>

Opublikowano

Ja mam 203 k, w serwisie nie bylem , ale mam ksiazeczke , gdzie ostatni wpis byl przy 183k , wiec zakladam, ze przebieg oryginalny :)

wiesz książeczki to są na allegro :> my mamy w tdi firmowych przy zakupie od 120tys do 180tys teraz na autach jest prawie po 200tys przebieg trudna sprawa

na przykład moje 1.8 ma 95tys sprawdzone w ASO

sprawdzone w ASO wczoraj ;) i jest tak samo :P

Opublikowano

witka ja w a4 miałem 450tys i palił na dotyk nie kopcił nie palił oleju ( bez remontu!!! ) po prostu nie ma co ukrywać 110KM rządzi !

Opublikowano

12.2002 w chwili obecnej 224 tys zakupiony samodzielnie w de, pali od kopa zero pochlaniania oleju ogolnie ok