ppaziuu Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 generlanie tak .. .. kupilem autko w 2009 ze stanem licnzika 165 tys .. .. z czasem znajomy ktory pracuje we wroclawiu w BmW .. zadzwonil po sasiedzku do audi i sprawidzl .. .. maj 2008 .. mam wydruk nawet po co tam byli .. wyciagali pin z radia .. zapisany przebieg 230 tys .. .. czyj +/- jakies 100 tys w plecki .. .. autko obecnie ma jakies 203 tys .. .. a chodzi jak zegareczek .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 ja "zdobyłem" takie dojście że mam całą historię serwisową na kompie w postaci PDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 noi git .. .. moge sie usmiechnac .. ?? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Kogoś rozbawił mój wpis, wiec odpowiedziałem. Co do przebiegów, to pracuję z austriakiem, który do pracy ma 1 km i dojezdża audi a6 disel. Już tak od trzech lat. W Wiedniu widuję sporo rasowych terenówek, a aswalt równiutki jak stół. Panuje tu opinia, że niemcy mają takie zboczenie, że jeżdżą jak idioci i ścigają się kto zrobi więcej kilometrów Cóż, ja tego nie zauważyłem, a bywam tam często. Teraz ide spać. Pozdro 1km i dieslem do pracy... ale ci*ul albo może Ci się coś pomyliło... Ja cieszę się , że mój AJM dziennie robi 110 km autostradą, zawsze dogrzany silnik itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 1km i dieslem do pracy... ale ci*ul albo może Ci się coś pomyliło... Ja cieszę się , że mój AJM dziennie robi 110 km autostradą, zawsze dogrzany silnik itd... wreszcie swój chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 noi git .. .. moge sie usmiechnac .. ?? .. tutaj pewnie sam usmiech nie wystarczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a co jeszcze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 :offtopic: :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja pierdut 110 km. Dzisiaj zrobie 800 km do pracy i mam sikać po nogach, bo silniczek będzie pięknie rozgrzany Panowie, oczym ten temat. O niczym, bo wszyscy mają krecone liczniki. A według co niektórych, to chyba już w fabryce cofaja, ba tak jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukko Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 sobie wypraszam, ja nie mam kręconego, mam 105000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Pytanko a co moge sprawdzic po numerze vin???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 W B4 '95 1,9TDI 90KM wybiło 220 tyś i zakupiłem B6 z 2002r 1,9TDI 130KM ze stanem licznika 142tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigYaroslav Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Moja 1.9 TDI 1Z 90KM 1996 rok Przy zakupie w marcu miala 283 000 obecnie 297 000 i nadal rosnie :naughty: Przebieg raczej orginalny . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek80 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Pytanko a co moge sprawdzic po numerze vin???? "...VIN (Vehicle Identification Number) potocznie NUMER NADWOZIA jest złożonym zestawem znaków, który zostaje nadany pojazdowi przez producenta w celu jego identyfikacji. Istnieje norma ISO 3779 - 1983, która określa treść i budowę numeru identyfikacyjnego pojazdu, dzięki czemu może zostać stworzony jednolity dla całego świata system numerów identyfikacyjnych pojazdów samochodowych..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A czy po tym vinie mozna sprawdzic jakos historie samochodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek80 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 tak w ASO , zazwyczaj pobierają opłatę, no chyba że masz jakiegoś znajomka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper84444 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jakoś w ASO można sprawdzić. Przejedź się, weź DR oraz DO i próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek80 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 np w ASO w Szczecinie wysyłasz im VIN e-mailem , a oni sprawdzają czy mają samochód w bazie , jesli jest to ustalają koszty otrzymania wydruku. ( tłumaczą się tym że przy takim sprawdzaniu wykonują pewną pracę za którą muszą zarobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Bym musiał podjechac do dilera audi tylko ze jestem a angii i gablota jest angielska:) mam nadzieje ze oni mi to sprawdza,lepiej by bylo w polsce mi to zalatwic ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek80 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 wejdź na stronę ASO Szczecin napisz e-maila z zapytaniem o historię auta i po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi