bajk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę?
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl
bajk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl tak wiem co to lotka - zastanawiałem się którą dokładnie
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl tak wiem co to lotka - zastanawiałem się którą dokładnie A o jakiej innej lotce myslales?
KENOiX Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl ori za 200zł?
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl ori za 200zł? Tak Trzeba miec reflex...
KENOiX Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to ładnie ustrzeliłeś mi się udało po bojach kupić ori miała 15 wyświetleń ale za prawie 2x taką cenę Gratki reflexu!
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to ładnie ustrzeliłeś mi się udało po bojach kupić ori miała 15 wyświetleń ale za prawie 2x taką cenę Gratki reflexu! Zgadnij za ile kupilem podsufitke Ps. moja lotka miala 8 wyswietlen
wojtas-audi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No ladnie, tylko tym razem nie rozbieraj :gwizdanie: Najwyzej swap i Q doloz :>
KENOiX Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to ładnie ustrzeliłeś mi się udało po bojach kupić ori miała 15 wyświetleń ale za prawie 2x taką cenę Gratki reflexu! Zgadnij za ile kupilem podsufitke Ps. moja lotka miala 8 wyswietlen Ty masz jakieś jakieś skrypty do wyszukiwania na allegro czy co ? nawet nie chce wiedzieć za ile
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No to ładnie ustrzeliłeś mi się udało po bojach kupić ori miała 15 wyświetleń ale za prawie 2x taką cenę Gratki reflexu! Zgadnij za ile kupilem podsufitke Ps. moja lotka miala 8 wyswietlen Ty masz jakieś jakieś skrypty do wyszukiwania na allegro czy co ? nawet nie chce wiedzieć za ile W sumie powiem jak sie potwierdzi, ze jest cala kompletna lacznie z lusterkiem... :>
Nowak_zg Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wojtek_a4 z tego co widze to przedniego zderzaka tez sie pozbyles ? ogolnie powiedz mi co miales a czego sie pozybles i znowu musisz kupic .... z tego co widze to: zderzak przod s-line kierownica z plaskim dolem rns-e
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wojtek_a4 z tego co widze to przedniego zderzaka tez sie pozbyles ? ogolnie powiedz mi co miales a czego sie pozybles i znowu musisz kupic .... z tego co widze to: zderzak przod s-line kierownica z plaskim dolem rns-e plus listwy drzwiowe. W sumie nie zaluje. Wylapuje takie ceny na allegro, ze na wszystkim zarobilem. Ps. Listwy chyba juz w srode kupie pod kolor od razu...
mystic.pl Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 RNS-E właśnie sprzedaje Twój ziomek z Sulęcina http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_rnse_1100_pln-t128299.0.html
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 RNS-E właśnie sprzedaje Twój ziomek z Sulęcina http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_rnse_1100_pln-t128299.0.html Pół godziny temu pisalem PW. W srode jestem w Sulecinie. Moze sie skusze.
mystic.pl Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Byłem kiedyś niedaleko na koloni w Ostrowie nad jakimś jeziorkiem
bajk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line jaką lotkę? Lotka czyli daszek klapy tył. Szukałem dość długo i wczoraj kupilem na allegro za 200zl tak wiem co to lotka - zastanawiałem się którą dokładnie A o jakiej innej lotce myslales? W sumie zapomniałem, że to avant - myślałem o lotce na klapę do sedana Btw, jak znajdziesz jeszcze jedne takie fotele w dobrej cenie - daj znać :gwizdanie:
źrebak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ile to dobra cena za takie fotele ? :-)
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ile to dobra cena za takie fotele ? :-) 1150 z 4 boczkami
Rekomendowane odpowiedzi