WiesiekM Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ładna furka. Zmień w profilu typ silnika, bo na pewno nie masz AJM, tylko BKE
Wojtek_A4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 i jaki stan lamp ? Dzieki adamooo za linka Lampy doslownie igly. Cena wydaje mi sie mega OK. Rzezasz na RS4 ? Nestety nie ma poszezen. Ale S4 look na pewno zagości. Na razie zajmuje sie Xenonem i w sobote jade po RNS-e i zaczynam zabawe z moja A4 Ładna furka. Zmień w profilu typ silnika, bo na pewno nie masz AJM, tylko BKE Juz zmieniam. Widzisz, dopiero zaczynam przygode z A4. Do silnika jeszcze nie doszedlem Ładna furka. Zmień w profilu typ silnika, bo na pewno nie masz AJM, tylko BKE No 340 koni to to nie jest ale nigdy nie mialo byc. Pogodzilem sie, ze to jest tani dupowoz i na razie jestem mile zaskoczony( przewaznie spalaniem ) Poza tym na razie zrobilem tylko 100km trasy. Auto stoji w garazu juz ponad tydzien i dzis dopiero zarejestrowalem Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Sprezyn z 2.0T nie kupowalbym na Twoim miejscu - poza tym "eminencja jones" ma quattro, wiec nie pasuja Szukaj kompletnego zawiasu [amory + springi] 1BE lub 1BV od 1.9/2.0TDi (B7).
gregory78 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 witam. Ja lada dzien ze swojej b7 bede wymontowywał speżyny i zakladał eibacha -30/30mm. Mam wersje S-line wlasnie bv1. Sprezyny 2007 rok 22 tys przejechane maja. Jak jestes zainteresowany to bede mogl odrazu odsprzedac. Zawiech od s/line przy 19 calach dośc wysoko stoi ... chciełem tez zmienic na h&r 35 30 ale mi koła zajeb....Ale Ty masz kolego sedana w innej wersji silnikowej niz ja wiec nie wiem czy beda pasowac. Czy zawieszenie BV1 to tylko sprezyny czy amory tez inne? Mialem kiedys Eibachy na 19 calach w pasku i bylo mega OK. BV1 za wysoko stoji ze zmieniasz??
akjam Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 RBS-E już zakupiona? Xenony na miejscu? Daj jakieś foty.
Piasek k-6 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 autko bardzo ładne zadbane, fajnie że skóra ale myślę ze teraz w te upały troszkę podsmażysz zadek , mody słuszne gratuluje zakupu i życzę bezproblemowego użytkowania
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 witam. Ja lada dzien ze swojej b7 bede wymontowywał speżyny i zakladał eibacha -30/30mm. Mam wersje S-line wlasnie bv1. Sprezyny 2007 rok 22 tys przejechane maja. Jak jestes zainteresowany to bede mogl odrazu odsprzedac. Zawiech od s/line przy 19 calach dośc wysoko stoi ... chciełem tez zmienic na h&r 35 30 ale mi koła zajeb....Ale Ty masz kolego sedana w innej wersji silnikowej niz ja wiec nie wiem czy beda pasowac. Czy zawieszenie BV1 to tylko sprezyny czy amory tez inne? Mialem kiedys Eibachy na 19 calach w pasku i bylo mega OK. BV1 za wysoko stoji ze zmieniasz?? Chetnie ale musi byc komplet, amory plus sprezyny... RBS-E już zakupiona? Xenony na miejscu? Daj jakieś foty. Po RNS-e jade jutro rano. Xenony sie kurza w garazu. Kupilem kostki ale musze znalezc kogos kto mi to ladnie, zgrabnie zamontuje. Podobno mozna gdzies kupic przejsciowki do Xenonow. Ktos z Was moze slyszal?? autko bardzo ładne zadbane, fajnie że skóra ale myślę ze teraz w te upały troszkę podsmażysz zadek , mody słuszne gratuluje zakupu i życzę bezproblemowego użytkowania Skora u mnie to obowiazek. Szkoda, ze nie w S-linie ale moze sie kiedys dolozy...[br]Dopisany: 25 Lipiec 2009, 22:34_________________________________________________RNS-e juz jest Teraz szukam ramki i klimatronika 2din.[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 21:16_________________________________________________Navi juz siedzi, listwy S-line beda jutro, zderzak s-line rowniez no i czekam na chrom relingi od Mirona Xenon mam nadzieje do czwartku bedzie swiecil. Paczka z Kufateca przyszla dzisiaj i juz walcze z podlaczeniem. Powoli A4 wyjdzie na ludzi...
turdzi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wojtek_A4 a czemu nie chciales 2.0 TDI , ja tez sie przesiadlem z auta robiacego 0-100 w 5 sek. i bylem mile zaskoczony.Malem jedank stycznosc z tym 1.9 a jak dla mnie to jest auto tylko dla emerytow i niesie za soba pamiec o takich sprzetach jak W124 200D gdzie przyspieszenie trwa wiecznosc
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wojtek_A4 a czemu nie chciales 2.0 TDI , ja tez sie przesiadlem z auta robiacego 0-100 w 5 sek. i bylem mile zaskoczony.Malem jedank stycznosc z tym 1.9 a jak dla mnie to jest auto tylko dla emerytow i niesie za soba pamiec o takich sprzetach jak W124 200D gdzie przyspieszenie trwa wiecznosc To auto przejsciowe i ma byc mega oszczedne. 2.0TDI mialy wady fabryczne, poczytalem o tym i odpuscilem sobie. Nastepne bedzie znowu V8
turdzi Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 no chyba ze tak , taki kryzysowy dupowoz
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 BiXenon zamontowany :> Kabelek od Kufateca niezle pomogl. Wszystko pieknie dziala( dlugie, dzienne, mijania- tak jak powinno byc). Relingi chrom rownież. W garazu czekaja juz listwy s line , zderzak s line , kola od S4 beda za tydzien, zawieszenie FK zamowione i czekam na odebranie Rozgladam sie powoli za kiera od R8. Jakby ktos widzial jakas dobra cene dajcie znac Lepsze foty xenonu oraz relingow popoludniu. Pozdrawiam
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Szkoda tylko, ze nie wsadziles Bixenonow bez pomaranczowego kierunku..
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Szkoda tylko, ze nie wsadziles Bixenonow bez pomaranczowego kierunku.. Xenony kupilem w bardzo okazyjnej cenie. Mysle , ze niedlugo bede je sprzedawal i poprostu doloze do xenonow bez pomaranczy...[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 09:01_________________________________________________Sa juz nowe fele- Avus 18 cali. Fele raczej przejsciowe, szukam cos bardziej ciekawego w 19 calach ale mam na to cala zime. Doszlo tez zawieszenie FK. Niestety przod delikatnie wyzej stoji niz tyl. Albo znajde jakis gwint albo poprostu na przod wrzuce -60mm. Teraz czas na polakierowanie zderzaka s line wraz z listwami s line. Pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 A jeszcze kilka miesięcy temu sprzedałeś dokładnie takie same fele ze swojej S6 No furka robi się cud miód Co z wnętrzem?
Ambro Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Teraz to jest zupełnie inne auto
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 A jeszcze kilka miesięcy temu sprzedałeś dokładnie takie same fele ze swojej S6 No furka robi się cud miód Co z wnętrzem? Dokładnie. Ale problem u mnie taki, ze w 18 calach z oryginalnych wzorow audi podoba mi sie tylko Avus Dopiero w 19 jest troche wiekszy wybor
miron78 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 nono - furacz zaczyna nabierać mega wyglądu - ten felunek naprawdę robi robote nie wiem co lepsze - fura czy to w tle Gratki jednego i drugiego
Rekomendowane odpowiedzi