Wojtek_A4 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 nono - furacz zaczyna nabierać mega wyglądu - ten felunek naprawdę robi robote nie wiem co lepsze - fura czy to w tle Gratki jednego i drugiego Fele dlugo nie zagoszcza, na wiosne moze zaloze to co Ty- RS6. Miron robote robia tez Twoje relingi
miron78 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 nono - furacz zaczyna nabierać mega wyglądu - ten felunek naprawdę robi robote nie wiem co lepsze - fura czy to w tle Gratki jednego i drugiego Fele dlugo nie zagoszcza, na wiosne moze zaloze to co Ty- RS6. Miron robote robia tez Twoje relingi cieszę sie bardzo a jeżeli do wiosny zdania nie zmienisz - to z felg RS6 będziesz mega zadowolony - naprawdę
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 nono - furacz zaczyna nabierać mega wyglądu - ten felunek naprawdę robi robote nie wiem co lepsze - fura czy to w tle Gratki jednego i drugiego Fele dlugo nie zagoszcza, na wiosne moze zaloze to co Ty- RS6. Miron robote robia tez Twoje relingi cieszę sie bardzo a jeżeli do wiosny zdania nie zmienisz - to z felg RS6 będziesz mega zadowolony - naprawdę Miron to Twoje fele to podrobki MAMowskie prawda?
miron78 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 nono - furacz zaczyna nabierać mega wyglądu - ten felunek naprawdę robi robote nie wiem co lepsze - fura czy to w tle Gratki jednego i drugiego Fele dlugo nie zagoszcza, na wiosne moze zaloze to co Ty- RS6. Miron robote robia tez Twoje relingi cieszę sie bardzo a jeżeli do wiosny zdania nie zmienisz - to z felg RS6 będziesz mega zadowolony - naprawdę Miron to Twoje fele to podrobki MAMowskie prawda? nie idzie PW
variocustoms Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 No na Avusach całkiem ładnie wygląda
KOval81 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ja będę miał kierę od R8 -TT Za ?? Info na PW poproszę
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzisiaj zagoscił zderzaczek S4. Fotki na stronie 1
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzisiaj zagoscił zderzaczek S4. Fotki na stronie 1 ślicznie
KENOiX Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 auto zmieniło się nie do poznania gratki!
garmin Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Powiem szczerze że na Avusach wygląda lepiej niż na RS6.Właśnie dokupiłem Avusy tyle że maluję je na grafitowy.RS6 zostaja na zimę.Jak pomaluję to wstawię zdjęcia.Pięknie wygląda na tych felgach nic nie zmieniaj!!!!
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 To jeszcze listwy dolne lotka byl i bedzie komplet.Nie do sie zaprzeczyc ze zderzak S-line zmienia auto nie do poznania.
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 To jeszcze listwy dolne lotka byl i bedzie komplet.Nie do sie zaprzeczyc ze zderzak S-line zmienia auto nie do poznania. Listwy wlasnie zamontowalem Ale jestem zawiedziony widokiem listw s line i szukam od eSki. Te od s line sa za malo masywne
KENOiX Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Wojtek jak byś chciał się pozbyć listew to je chętnie przytulę. Daj tylko znać kiedy i ile?
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ładnie tylko ten znaczek S4 To już kwestia gustu, jeden chce mieć znaczek, sprawiać wrażenie że nie można do niego "podskakiwać" albo co gorsze niech się taki znajdzie to powie "cholera te S4 w ogóle nie jeżdżą"
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no teraz wygląda Dokładnie, najwięcej robi roboty zderzak
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Ładnie tylko ten znaczek S4 Spokojnie...zniknie Zdjecie bylo robione min po tym jak zalozylem zderzak bo ciemno sie robilo Wojtek jak byś chciał się pozbyć listew to je chętnie przytulę. Daj tylko znać kiedy i ile? Najgorsze, ze nie wiem kiedy znajde od S4. Jak tylko kupie, listwy beda do sprzedania za 5 stówek Ps.Koledzy pomozcie mi w temacie RNSe. Link do tematu ponizej. http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.765.html Wy macie RNSe w malym palcu a ja wariuje bez podswietlenia...
Rekomendowane odpowiedzi