Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Różnica w wielkości k03 a k04-015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie K04 będzie większa.

Opublikowano

Witam mam pytanie czy te sprężarki różnią się obudowami?

Czy może tylko jedna rzecz jaka je różni jest wirnik?

jesli masz na mysli-czy mozna je zamienic,bez przerobek-to obudowa nie rozni sie niczym-wyjmujesz K03 i wkladasz K04 :wink4:
Opublikowano

właśnie o to mi chodziło czy obudowa jest tej samej wielkości dzieki[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 18:18_________________________________________________Pytanie mam jeszcze jedno czy można dostać gdzies sam wirnik?

Opublikowano

możliwe ze podczas piaskowania obudowy usunęli ja. Chyba jednym z lepszych wyjść będzie SP51

a co to jest SP51???

Opublikowano

coś takiego wygrzebałem w sieci... ale wolałbym chyba K04....

<b>ScrollProducts ma cos dla Ciebie Upgrade"SP51" jest to turbo glowica z kolem Kompresji 51mm wspolpracujaca z Twoim K03 / K04

Po kilku miesiacach badan i testow ScrollProducts doszedl do wniosku iz glowica z kolem kompresji 51mm z konfiguracja ostrzy 6 na 6 daje duzo leprze rezultaty mocy i przyspieszenia niz seryine K03 / K04 przy zachowaniu tych samych obrotow walka.

Fabryczny limit dla K03 to 210hp 11-15psi K04 225hp 15-17psi powyzej tego punktu obroty walka zostana przekroczone co spowoduje uszkodzenie turbiny....</b>

http://pl.youtube.com/watch?v=-nbr0vepBkA

Opublikowano

Nikt w PL nie zrobi ci takiego składanego turba k03/k04 jakim jest KKK k04-15

hybrydy ba czipie pochodzą pół roku i do regeneracji....

Opublikowano

nie pamiętam dokładnie ale któraś część jest większa

chyba część gorąca ale nie jestem pewny :embarrassed:

Opublikowano

Ceny mnie położyły muszę jeszcze trochę dozbierać :evil:

Teraz sprowadzałem jednemu userowi K04-15 z usa i z wysyłką do PL w sumie wyszło 3372 zł

Opublikowano

no to i tak niemalo

poczekaj do końca wakacji jak $ spadnie...zawsze spada :wink4:

Opublikowano

Ceny mnie położyły muszę jeszcze trochę dozbierać :evil:

ro

Teraz sprowadzałem jednemu userowi K04-15 z usa i z wysyłką do PL w sumie wyszło 3372 zł

to moze i ja dozbieram......tak kwota którą podał poziek nie jest juz tak straszna.......poziu mój plan ma moda to k04-15,fimic i dawnpipe,co o tym myślisz (chyba 200km wypluje)?????..........pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...