Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++]Silver limousine by Bulczas 167KM & 340Nm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brd bez 11ki hmmm

A w czym to przeszkadza :mysli:

poza ograniczeniem potencjału to niczym

Jeśli obecna pompa nie padnie na pewno nie będę nic kombinował. Za duże koszty. I tak już wpakowałem połowę wartości auta w mody :wallbash:
Opublikowano

to brd było średnim wyborem, późno wstaje, przy pompie AFN lepszym rozwiązaniem jest awx, według mnie

Opublikowano

Ale brd jest bardziej rozwojowe :wink4: to że teraz nie będzie pompki 11 nie znaczy że nigdy jej nie będzie. Mając do wyboru turbo BRD i AWX w podobnej cenie, proste że wybór padnie na BRD[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 11:06_________________________________________________BTW Bulczas jakie masz ET i szerokość tych zimówek na fotach?

Opublikowano

jeśli będą dalsze mody to owszem... myślałem że to koniec :wink4:

Opublikowano

O widze ze kolejny projekcik mocowy sie rozwija :kox:

dobrze ze masz juz program, po zmianie turbo prawdopodobnie unikniesz notlaufów :good:

Opublikowano

tzn ja nie wiem jak właściciel, ale ja wychodzę z takiego założenia :gwizdanie:

Turbo BRD, 0,230 i seryjna pompka póki wytrzyma... jak padnie to wtedy 11 :gwizdanie:

Opublikowano

Turbo BRD, 0,230 i seryjna pompka póki wytrzyma... jak padnie to wtedy 11 :gwizdanie:

odrazu wstawiaj 11ke :gwizdanie: 10ka do tych gratów to jak zderzak S4 w serii :polew: skutecznie ograniczy potencjał paliwa :decayed:

Opublikowano

odrazu wstawiaj 11ke :gwizdanie: 10ka do tych gratów to jak zderzak S4 w serii :polew: skutecznie ograniczy potencjał paliwa :decayed:

pisałem już w tej sprawie do mikołaja :decayed:

Opublikowano

Ale brd jest bardziej rozwojowe :wink4: to że teraz nie będzie pompki 11 nie znaczy że nigdy jej nie będzie. Mając do wyboru turbo BRD i AWX w podobnej cenie, proste że wybór padnie na BRD[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 11:06_________________________________________________BTW Bulczas jakie masz ET i szerokość tych zimówek na fotach?

Zimówki to felgi z VW 7x16 Et 37 z oponą 205/55. Tak jak piszesz. AWX są mocno wysłużone i jeden mi już padł Dlatego padło na BRD. Dalsze mody na pewno będą tylko trzeba nazbierać fundusze :wink4:

Na pewno nie koniec ale wszystko powoli :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 15:30_________________________________________________Jako że znudziły mi się żarniki o barwie 6000K wymieniłem je na barwę 4300K i o wiele lepiej widać :wink4:

A tu małe porównanie:

Było na 6000K zdjcie005st.th.jpg

Jest na 4300K zdjcie006j.th.jpg

Oraz nareszcie zrobiona korekta softu. Po uzgodnieniu z Wojtkiem bardzo bezpieczny program. Jak doprowadzę parę rzeczy do ładu mam się zgłosić ponownie i wtedy na pewno będzie więcej. Było przez chwilę ustawione na 174KM i 370Nm ale trochę kopcił :decayed: Jest bezdymnie i z uwagi na seryjne sprzegło niski ale płaski moment :wink4: Potencjał jest spory i za rok na pewno będzie więcej :kox:

Oto wykresy przed i po:

dscn24670.th.jpg dscn2466mi.th.jpg

Opublikowano

Elegancko :kox:

Opublikowano

koooorwa, fajne te kreski :kox:

narobiłeś mi teraz nadziei...

Opublikowano

to brd było średnim wyborem, późno wstaje, przy pompie AFN lepszym rozwiązaniem jest awx, według mnie

bzdura... ori pompke długo na większej mocy katowałem i było dobrze :wink4:
Opublikowano

widocznie kolega miał zajechaną pompę albo TY miałeś mega okaz :mysli:

Opublikowano

moja do tej pory jest jak znudzona dziewica :tongue4: wiadomo.. apetyt rośnie w miarę jedzenia :decayed:
Opublikowano

Akurat wszystko jest w jak najlepszym porządku. Soft jest delkiatny tylko przez to że jest seryjny sprzęgło i nie chciałem żeby padło :wink4:
Opublikowano

A ile ma to seryjne sprzęgło nalotu juz :mysli: seryjne nowe do AFNa zniesie ze 370nm :good: moje po ponad 40tys trzyma obecny setup dobrze :evil: rok katowałem je na podobnym momencie do twojego :good:

Opublikowano

A ile ma to seryjne sprzęgło nalotu juz :mysli: seryjne nowe do AFNa zniesie ze 370nm :good: moje po ponad 40tys trzyma obecny setup dobrze :evil: rok katowałem je na podobnym momencie do twojego :good:

Przebieg jaki jest teraz to 225 tys km co jest mało realne :decayed: Więc ciężko powiedzieć ile ma teraz :gwizdanie:
Opublikowano

A miałeś juz jakieś oznaki ślizgania :mysli: mi przed samym strojeniem na trasie na 5 biegu sie ślizneło, po sofcie żadnych problemów :evil:

map sensor wymieniasz?? Ja teraz troche żałuje ze tego nie ruszyłem, bo jeszcze z 15km było by do wyciagniecia z AFN :evil:

Opublikowano

A miałeś juz jakieś oznaki ślizgania :mysli: mi przed samym strojeniem na trasie na 5 biegu sie ślizneło, po sofcie żadnych problemów :evil:

map sensor wymieniasz?? Ja teraz troche żałuje ze tego nie ruszyłem, bo jeszcze z 15km było by do wyciagniecia z AFN :evil:

Objawów jakichkolwiek brak. No właśnie mnie głównie ograniczył map sensor bo mam starego typu i nie można dać większego doładowania niż 1,5 ;( Na pewno się za to zabiorę ale to na przyszły rok. Szkoda troche bo mogło być spokojnie w granicach 175KM i 370Nm a wtedy już na pewno fajnie by to latało :kox:
Opublikowano

oooj map sensor z awx na wiele pozwala :evil: