Tobi_one Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 witam szukam jakiejs kwatery na nocleg w terminie 29.07.09-5.08.09 pokój 2-osobowy z jednym łózkiem i łazienka w pokoju cena do dogadania Jeśli miałby ktos cos do zaoferowania to piszcie odrazu napewno skorzystam pozdrawiam Tobi_one
Booster Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzwoń do Jarka 600-961-666 Mój stary znajomy z klubu turbokillers.com Posiada nieduży, bardzo sympatyczny ośrodek we Władysławowie zaraz nad morzem Jak sie powołasz na klub turbokillers.com to może nawet jakąś fajna zniżkę dostaniesz
Tobi_one Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzwoń do Jarka 600-961-666 Mój stary znajomy z klubu turbokillers.com Posiada nieduży, bardzo sympatyczny ośrodek we Władysławowie zaraz nad morzem Jak sie powołasz na klub turbokillers.com to może nawet jakąś fajna zniżkę dostaniesz no niestety brak miejsc
zyzgak Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 witam szukam jakiejs kwatery na nocleg w terminie 29.07.09-5.08.09 pokój 2-osobowy z jednym łózkiem i łazienka w pokoju cena do dogadania Jeśli miałby ktos cos do zaoferowania to piszcie odrazu napewno skorzystam pozdrawiam Tobi_one Poszukaj na http://www.wladek.pl/index.php osobiście byłem tutaj i było zupełnie w porządku.
Tobi_one Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 witam szukam jakiejs kwatery na nocleg w terminie 29.07.09-5.08.09 pokój 2-osobowy z jednym łózkiem i łazienka w pokoju cena do dogadania Jeśli miałby ktos cos do zaoferowania to piszcie odrazu napewno skorzystam pozdrawiam Tobi_one Poszukaj na http://www.wladek.pl/index.php osobiście byłem tutaj i było zupełnie w porządku. także zajęte szukałem juz w tym serwisie wladek.pl i przedzwonilem mase kwater wszystko pozajmowane a może jest ktos tutaj na forum co moglby taka kwatere udostepnic we wladyslawowie lub okolicy oczywiscie zeby byl wolny pokoj 2-osobowy itd jak 1 poscie. ? mój nr to 607160827 pozdrawiam Tobi_one
Bedi Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 może to wyda sie śmieszne ale kiedyś we Władysławowie spałem na plebanii czy jakimś domu katechetycznym przy jakimś kościele ( ceny były śmieszne ) może spróbuj uderzyć w ten sposób
Tobi_one Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 może to wyda sie śmieszne ale kiedyś we Władysławowie spałem na plebanii czy jakimś domu katechetycznym przy jakimś kościele ( ceny były śmieszne ) może spróbuj uderzyć w ten sposób jak juz nie będe mial wyjscia to moze skorzystam, albo jak bedzie cieplo to zostaje nocka z Żonką na plaży
m@riucha Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 byłem tydzień temu w weekend, dzisiaj w nocy tez wróciłem z weekendu we Władku i szczerze mówiąc rodzina miała problem we wtorek znaleźć nocleg na ten tydzień (od soboty do następnego piątku). Może dalej od Władka, np w Chłapowie znajdziesz. W środku tygodnia jest zawsze większa szansa coś znależć wolnego w porównaniu do piątku czy soboty. Co do nocy na plaży to w weekend strasznie wiało
Tobi_one Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 byłem tydzień temu w weekend, dzisiaj w nocy tez wróciłem z weekendu we Władku i szczerze mówiąc rodzina miała problem we wtorek znaleźć nocleg na ten tydzień (od soboty do następnego piątku). Może dalej od Władka, np w Chłapowie znajdziesz. W środku tygodnia jest zawsze większa szansa coś znależć wolnego w porównaniu do piątku czy soboty. Co do nocy na plaży to w weekend strasznie wiało dzięki za informacje [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________no ja dzisiaj w nocy wylatuje już mam nadzieje, że coś znajdziemy
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja jak byłem rok temu, to na miejscu mielismy 3 oferty noclegu(tyle ze w tygodniu - środa) mimo ze mieliśmy zaklepaną chatke, wiec myśle że powinieneś dać rade cos znalesć, tym bardziej ze to na jedną noc
marcin j Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 byłem tydzień temu w weekend, dzisiaj w nocy tez wróciłem z weekendu we Władku i szczerze mówiąc rodzina miała problem we wtorek znaleźć nocleg na ten tydzień (od soboty do następnego piątku). Może dalej od Władka, np w Chłapowie znajdziesz. W środku tygodnia jest zawsze większa szansa coś znależć wolnego w porównaniu do piątku czy soboty. Co do nocy na plaży to w weekend strasznie wiało dzięki za informacje [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 11:33_________________________________________________no ja dzisiaj w nocy wylatuje już mam nadzieje, że coś znajdziemy zadzwon do Jasny Brzeg , ul . Żeromskiego 24, w necie znajdziesz nr , ja tam byłem tydzień ostatnio i bylo super. pozdr.
tomekkarauda Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam ja też szukam jakiegoś pokoju tylko od poniedziałku 03.08 do piątku 08.08 wiec jak kolega Tobi_one coś będzie wiedział jak już zajedzie do Władysławowa to moze popytac i dać znać 697727229 . Chętnie sie spotkam z kolegą i postawie mu browar za pomoc...
fayera Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja wylatuję w pt,nocleg zaklepany,od kilku lat w tym samym miejscu,już prawie jak rodzina...
Tobi_one Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no ja wróciłem chłopaki i bylo za***iście :> fajna miejscowka, niedaleko od plazy, centrum rozrywki we Władku hehe Czarny koń i Tropikalna Wyspa rulllez heheeeee
musti Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 hehe no czarny koń i te sprawy ja lece w piątek w nocy do Władka
jacko998 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Parkujcie samochody na parkingach strzeżonych lub podwórkach, bo kumplowi w ostatnia noc zwineęli Passata 2003r.
Gornano Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 U mnie znajdzie się coś wolnego dopiero po 19-stym sierpnia. Jakby co proszę o priv. Dla chłopaków z forum jakiś rabacik sie znajdzie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi