antonio Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 szczerze ten przód to porażka, wyprzedziłeś model który posiadasz o kilka ładnych lat a to nic pożytecznego nie przyniosło
Grzesiekkbc Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzięki za wpis. [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:35_________________________________________________Kowi87 te pierwsze są thx za podsunięcie tematu.
maruda69 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie chę się doktoryzować, ale w temacie kółek GrzeskaKBC napisałem co najmniej jeden post, ale jakoś go tutaj i teraz nie widzę. Może mi ktos powiedzieć o co chodzi ; w czym zawiniłem, że moje posty skasowano ?!
topor Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Tak jak napisałem na wstępie armistead to twoje zdanie i szanuje je, to ja mam nim jeździć nie ty, jeśli chciał bym jeździć serią to bym nią jeździł. Moje życie toczy się w kręgu tuningu, zlotów itp. i tak zostanie do końca. Kolejne auto też na pewno przerobię i czuję, że będzie to Audi w wersji B7.Gwarantuje Ci, że będziesz miał okazję jeszcze raz skomentować negatywnie ten samochód bo też będzie przerobiony :naughty: :naughty: Auto dośc kontrowersyjne, mnie jednak nie przypadło do gustu. :)
Ans Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ale marudzicie fajne autko a tu takie zamieszanie te lampki ktore przeslal kowi te pierwsze
Bulczas Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ladne autko ten gril nadaje fajnego agresywnego charakteru no i ten kolorek Powodzenia w dalszych modach i zapraszam do mnie
f16mysliwiec Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 jak ty zrobiles te 2 rurki ?
Grzesiekkbc Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 Wydech jest zrobiony normalnie czyli, puszczony jest ja wysokości dokładki w zderzaku, jest tam placu sporo, nic się nie topi itp. Tłumik jest seryjny jaki był w aucie.
Rekomendowane odpowiedzi