jasiek_a4 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 oto parę zdjęć mojej furmanki. zmiany które zrobiłem to : wymienione lampy + xenon, założone felgi tomason 18", przyciemnione szyby, listwy wokół szyb, wywalony kat na dalsze modyfikacje przyjdzie czas. W przyszłości chip, zmiana lamp tył zmiana lusterek na chrom szykowanie środka i nastawienie na dobre audio baza jest ze starego samochodu tylko nie ma czasu zamontować [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 24-04-2007, 18:37 ] poprawiłem te linki....
Ghouscik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 to na pewno 18 sa?? takie jakies male sie wydaja:) ladny wózek...te obramowki z jakiego zrodla masz??
jasiek_a4 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 napewno 18 na profilu 40 troche wysoko stoi wiem ;( no ale cóż a co do ramek to z allegro na metry
rafalekx Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 troche wysoko stoi wiem ;( No właśnie Gleba i autko malinka Ale popieram co do zmian, lampy tył, lustereczka też by ładnie wyglądały i kieruneczki na błotnikach jeszcze polecam wymienić, tania sprawa a dużo zmienia :smile: Ale ogólnie autko ślicznie wygląda, tylko wprowadzisz te wymienione zmiany i będzie super :exclaim: Ładniutkie felgi! Mi się podobają Bardzo ładne autko
L.I.O.N Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gleba i bedzie ok Dokładnie .....
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 fajna seria jeszcze zapodac czipsa i bedzie git
Sorni Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gleba i bedzie ok Dokładnie ..... Też tak myśle
TTom3k Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ladnie wyglada. Fakt ze troche wysoko stoji ....ale gleby jako takiej bym nie robil na naszych drogach chyba ze gwintowane zawieszenie.
pet3r Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gdyby stala troche nizej - wygladalaby zajefajnie. i tak wyglada calkiem calkiem, extra fele wybrales
Ghouscik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ale gleby jako takiej bym nie robil na naszych drogach chyba ze gwintowane zawieszenie. wlasnie ja mam delikatnie obnizony przod i musze uwazac i myslec.....dziury przy tym wszystkim sa wspaniale bo je widac...najgorsze sa falowania asfaltu....lecisz sobie rowno a tu nagle dolek i gorka i rysujesz hehehe ja tak ostatnio oslone od silnika urwalem
TTom3k Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ale gleby jako takiej bym nie robil na naszych drogach chyba ze gwintowane zawieszenie. wlasnie ja mam delikatnie obnizony przod i musze uwazac i myslec.....dziury przy tym wszystkim sa wspaniale bo je widac...najgorsze sa falowania asfaltu....lecisz sobie rowno a tu nagle dolek i gorka i rysujesz hehehe ja tak ostatnio oslone od silnika urwalem No widzisz tak to wlasnie jest;/ gleba ladnie wyglada ale nic pozatym ;/ jezdzi sie twardo jak wozem drabiniastym i szura sie zderzakiem po "asfalcie". Jak zmienia wiekszosc drog to spoko ale puki co to nie wszedzie moglbym dojechac w moim miescie majac glebe;/
Yelo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 1. -40/-40 2. Szersza opona, ta jest za wąska na tą felę :exclaim: I będzie miodzio :biggrin:
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tak jak poprzednicy sie wypowiedzieli , gleba musi być! Zmiany jak najbardziej na "+" a powiedz masz ori przetwornice do xenona ?
Szewczenko7 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ładnie sie prezentuje ten Twoj 1Z
Gość spedyt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ładne te felgi i gleba by się przydała do 18
Gość rob Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 wymień kierunki i gleba się prosi
LEoo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autko ladne...felgi tez...a co do kierunków to duzo osob zabardzo to przezywa...kierunek nie rzuca sie w oczy no ale dla wlasnego poczucia ze ma sie BIALY kierunek z NOWSZEGO modelu to go zmien...ehhh :/ Autko bardzo na +
Robson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 bardzo ładne aluski ładna ściema na szybkach troszkę szamponu i Niunia wzbudzi jeszcze większy zachwyt pozdrawiam Robson
Rekomendowane odpowiedzi