insane_Infinity Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam Przedstawiam wam Moje Zwykłe A4 Avant Z Fabryki Wyszła w 2005 Roku , Jest to 2.0 TDI 140 Koników do czasu Wyposażenie: - BiXenon Skrętny plus Spryski - Navi RNS-E z mapą Europy 2009 w tym PL - Grzane Stołki - Klima Dwu Sferowa - Skórzana Tapicerka - Pakiet Chrom - DLR ( dzienne Oświetlenie) - Podświetlanie Drogi do Domu po zamknięciu auta - Felgi 18' Od od Audi RS 6 - System BOSE ( Jest, sprawdzone po VINIE, to że nie ma maskownic to trochę dziwne,ale tapicerka zdjęta i faktycznie siedzi BOSE ) - Lusterko Przyciemniane - Czarne Szyby ( ale tak chyba wchodziły , nie wiem ) - Przedni Zderzak Od DTM'a (poprzedniego Właściciela Poniosła Fantazja ) - Czujnik Deszczu - Czujnik Zmierzchu - Guziczek do Wyłączania ESP ( ale to chyba Standard ) - Parktronic - Lodówka W schowku ( jak ją się uruchamia to jak na razie nie wiem ) Przebieg jest autentyczny sprawdzone W ASO Wiem że to nie jest DTM ale poprzedni Właściciel
ykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Bardzo ladne zestawienie kolorow.. Zderzaczek DTM robi robote Obniz!
KENOiX Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Gratki zacnej furki! Zderzaczek faktycznie białe kierunki fotochromatyczne lusterko to pewno i czujnik deszczu jest... Bardzo ładna niunia! Jak dla mnie tylko troszkę za jasny środek i krzesełka ps. takie przebiegi też się trafiają jeszcze raz gratki! pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Fajna furka Jasna skorka, kewstia gustu ale ogolnie
GILI Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Przedni Zderzak Od DTM'a (poprzedniego Właściciela Poniosła Fantazja bardzo dobrze Skórka mogła być czarna i przydało by się zdjęcie z boku, co by można zobaczyć jak się komponuje przedni zderzak z resztą furki. :gwizdanie: e..nie ma co elegancka bryka
variocustoms Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Ładny zestaw - pilnuj auta bo B7 są w modzie na wschodzie
akjam Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 No nie takie zwykłe AVANT. BiXenon, Navi, Grzane Stołki, Chrom... Zderzak rzeczywiście !!! Gratki!! P.S. Czy tam widzę S-line na boku?
T-żółw Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 elegancko się prezentuje i ładnie wyposażona
ArkadiuS Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 bardzo słuszny przebieg , ale przydałyby się zdjęcia z perspektywy :gwizdanie: - System BOSE a tego bejeru to chyba niestety nie masz
Muskel1 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 bardzo słuszny przebieg , ale przydałyby się zdjęcia z perspektywy :gwizdanie: - System BOSE a tego bejeru to chyba niestety nie masz No chyba raczej nie bo maskownice zwykle ale tak nawiasem mowiac, Bose tez prawdziwym bajerem nie jest
soolek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Kolega pisał na poczatku, że BOSE potwierdzone organoleptycznie. Fajna furka, tylko do tego zderzaka by się gleba przydała ...
insane_Infinity Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Opublikowano 31 Lipca 2009 Z modów Planowałem Jeszcze Dokładke Od S4 i Wydechy...ale wybito mi to z głowy.. za dużo Rezania i koszty wydechów Ale Programik Z hybrydą Będzie Gleba raczej nie bo żona Czasami śmiga na takie zadupia że można zawias zgubić tak jest Dobrze
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (...) - Lodówka W schowku ( jak ją się uruchamia to jak na razie nie wiem ) Po otwarciu schowka i lodówki powinieneś zobaczyć takie pokrętło(?) na zdjęciu zaznaczone czerwoną strzałką. Kręcąc tym czarnym elementem otwierasz lub zamykasz dopływ schłodzonego przez klimatyzację powietrza.
insane_Infinity Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No Niestety dalej Lodówka Nie Chodzi....hmm nie wiem może nie jest jakoś podłączona ?
AndyN Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 No Niestety dalej Lodówka Nie Chodzi....hmm nie wiem może nie jest jakoś podłączona ? Gdy to sprawdzałeś klimatyzacja była włączona? Tutaj masz zdjęcia wyjaśniające czym tak naprawdę jest ten klimatyzowany schowek: http://public.fotki.com/Avanteix/audi/my_avant/goodies/interior-1/coolair_glove_box/ http://www.a4-klub.pl/smf/all_klimatyzowany_schowek_gdzie_jest_i_jak_go_zamontowac-t12905.0.html To tak naprawdę wygięta rurka, która "łapie" schodzone powietrze z klimatyzacji i doprowadza je do schowka.
.i.KALI.i. Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jak juz pisałem na A3-clubie pięknie się furka prezentuje Patryczku Jasne wnętrze powala choć jest mało praktyczne ale co tam Zderzaczek przedni bardzo ładny, ma coś w sobie Wielkie gratki nabytku
kesio Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No, no... Szczególnie podoba mi się jasna skórzana tapicerka w kompozycji z kolorem samochodu...
rafik84 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Bardzo ładna felunek i środek robi wrażenie gratki pozdrawiam :>
insane_Infinity Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 No i Mały Update....Szybki Ściemnione ... Stalówki na Zimę zapodane oraz na dniach zostaną założone Obudowy Z Karbonu ( nie tam żadna okleina tylko Najprawdziwszy Karbon ) [br]
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 hmm... carbon + chrom? to nie jest dobre polaczenie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi