Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Skóra - co wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry :hi:

Zdecydowałem się wcisnąć do mojej Niuńki skórę :kox:

I tutaj mam dylemat bo do wyboru mam jasną - białą/kremową normalne fotele i bez elektryki (bez boczków) i czarne kubełki podgrzewane (również bez boczków).

Co byście do mojego dupowozu wybrali? :cool1:

Dodam że boczki i podłokietnik chcę dać do obicia w jakiś inny kolor :naughty: Jeżeli padnie wybór na czarną to reszta będzie czerwonaa dekory na dniach maluje w czarny połysk :gwizdanie:

Pozdrawiam!

Opublikowano

Osobiście bym wybrał kolor czarny !!!! :naughty: :naughty:

Opublikowano

a podłokietnik i boczki obijamy w czerwień? :cool1::kox:

Opublikowano

Ja bym wszystko zrobił w czerni :gwizdanie: fakt, mam zboczenie na punkcie czarnego koloru wnętrza :kox:

Opublikowano

hmm... no ja mam taką wizję żeby zrobić coś wyróżniającego się i zarazem dodającego agresji :decayed:

poza tym jak laska wsiądzie to od razu będzie wiadomo o co chodzi :polew:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:35_________________________________________________poza tym nie zleje się to wnętrze przy czarnych dekorach, czarnych boczkach, czarnej skórze? bo podsufitka i jej elementy też pójdą w czerń :mysli:

Opublikowano

ja bym brał czerń bo są to kubełki, ale resztę też bym dał obić na czarno, czerwony to tak bardziej do bmw podchodzi, tzn. czarne z czerwonym...

ale znów jak walniesz na czarno, to dekory muszą być albo czarne odznaczające się albo inne :tongue4:

Opublikowano

Pucek a Ty każdy mój wątek śledzisz? :cool1::polew:

No ja też bardziej skłaniam się ku czerni :kox: z tym że co z tymi boczkami? może białe? :mysli:

Opublikowano

Ja bym wszystko zrobił w czerni :gwizdanie: fakt, mam zboczenie na punkcie czarnego koloru wnętrza :kox:

jestem takiego samego zdania :wink4:

Opublikowano

Pucek a Ty każdy mój wątek śledzisz? :cool1::polew:

No ja też bardziej skłaniam się ku czerni :kox: z tym że co z tymi boczkami? może białe? :mysli:

tylko czarne, a tak w ogóle to chyba Ty zakładasz wątki tam gdzie ja patrzę :naughty:

Opublikowano

Ja bym wybrał czarne kubełki podgrzewane... Reszta albo też w czerni albo tak jak myślisz troszkę czerwieni nie zaszkodzi... :tongue4:

Opublikowano

No dobra przekonaliście mnie - idę w czerń :good:

Nie orientuje się ktoś gdzie na śląsku obijają skórką? ile im to zajmuje? i na co mam się cenowo przygotować? :cool1:

Opublikowano

No dobra przekonaliście mnie - idę w czerń :good:

Nie orientuje się ktoś gdzie na śląsku obijają skórką? ile im to zajmuje? i na co mam się cenowo przygotować? :cool1:

Szkoda, że dzień wcześniej o tym nie pisałeś. :tongue4: Wiem, że na giełdzie jest jakiś spec od tego. Postaram się odszukać do niego nr i wtedy wyślę Ci na PRIV. Mój kumpel robił coś takiego u niego.

Opublikowano

oook będe bardzo wdzięczny w takim razi :good:

poza tym jak do Sedana pasuje skóra z Avanta? pasuje plug&play czy nie wejdzie? :cool1:

Opublikowano

oook będe bardzo wdzięczny w takim razi :good:

poza tym jak do Sedana pasuje skóra z Avanta? pasuje plug&play czy nie wejdzie? :cool1:

Prawdopodobnie tylna kanapa bedzie miała mocowania nieco inne niz w sedanie(tak jest w opcji przekładki z polifta do przedlifta) a fotele pasuja :good:

podsufitke obszyj sobie alcantarą

device9ln.jpg

:good:

Opublikowano

ja mam jasna - i trzeba o nia czesciej zadbac :)

f6f4ac2f9f653394med.jpg

Opublikowano

spoko to wygląda bez ściemy i z jasnymi boczkami i podsufitką... :good:

ale u mnie wszystko to idzie w czerń :kox:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 12:43_________________________________________________hmm.. Kowi ale będzie to szło zamontować jak tam coś ponaginam ewentualnie? :gwizdanie:

Czy rozmiarami się różnią? :cool1:

Ta podsufitka wypas :kox: :kox:

Opublikowano

Te mocowania były tylko nieznacznie w innej pozycji, wiec mysle że jak byś troche poprzerabiał to moze i by wyszło, ój znajomy darował sobie sprawe z przeróbką :gwizdanie:

polift.jpg

Opublikowano

tzn Kowi co chcesz powiedzieć przez to że darował sobie? :cool1:

Opublikowano

tzn Kowi co chcesz powiedzieć przez to że darował sobie? :cool1:

Sprzedawałem kumplowi moje stare welury do sedana z 96r zabrał wszystko, lecz tylne dokładniej oparcie nie pasowało mocowaniami, i nie chciało mu sie z tym rzeźbic wiec kanapa wróciła z powrotem :gwizdanie:

Opublikowano

Ja obszywalem, siedzenia i boczki w Wadowicach gosciu fachowo to robi nie jest bardzo drogi :good: