kojot_84 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 domjenicki a jak zrobiles sobie wskaznik doladowania pokaz jak to wyglada
domjenick Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 nie mam teraz fotki,ale mam przyklejony do słupka
domjenick Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Kropelka ? ...taśma klejaca...
boniu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No to tak, Panowie tak jak ktorys kolega tam pisal ze wazna role odgrywa ten komin ktory jest na koncu krucca,ja kombinowalem ma 1mm i nie bylo efektu,potem rozwiercilem na 2 mm i tez nie bylo efektu potem do mojej dyszy dokleilem taką koncowke ktora byla duzo szersza,byl efekt ale nie wielki jak sie schylilem w strone dv to dopiero cos bylo slychac i juz na wiecej prob nie mialem czasu ale juz mam nowa koncepcje i napewno zadziala zakupilem cos takiego http://allegro.pl/item753634401_trojnik_ulatwia_montaz_czujnikow_autogauge.html i tu jest ten kruciec ktory zastosowal domjenick... ktos juz cos probowal z tym dzialac ?? czy jestem sam
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 dawaj- zobaczymy efekt...
boniu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 a co dawac ?? efektu nie ma wrzucilem ori dv i czekam az dojdzie krucic i wtedy bede dzialal ...
gregory Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Podjedź se do sklepu z artykułami do instalacji wodnych, dostaniesz tam krućce jakie se tylko wymarzysz
boniu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ja juz zakupilem taki kruciec jak ma domjnick
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 przypominam,ze musi byc stozkowy filtr,bo ori puszka duzo tłumi...
boniu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 ja w ori puszcze mam filtr KN a z czasem bede stozek ITG
domjenick Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 ja w ori puszcze mam filtr KN a z czasem bede stozek ITG na samej "wkładce" tego samego efektu-nie bedzie,bo powietrze powracajace do dolotu jest przez puszke tlumione-odkrec przeplywke na chwile i zobaczysz roznice :naughty:
grubsor Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 śmiga syczy jak ja pierdziu założyłem sama przeplywke na chwile i zdębiałem a jako króćca użyłem zaworku do odpowietrzania hamulców który znajduje się w zacisku
moro99 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 gubsor nagraj na jakies urzadzenie i pochwal sie podaj dodatkowe info czy masz na ori filtrze czy storzek czy jak
tauron Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Witam , powiem szczerze sam zrobiłem coś takiego jak kolega domjenick i popa nic nie słyszę , fakt teraz przeczytałem że ponoć musi być stożek , ja mam ori puszkę. I zastanawiam się czy ona faktycznie przeszkadza w tym słynnym pssssyt...
domjenick Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 odkrec przeplywke od puszki filtra-uslyszysz roznice...
tauron Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ok na pewno zobaczę , aż żal że jutro niedziela .[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 22:30_________________________________________________mam jeszcze jeden dylemat z dv , na mój rozum został chyba zle zamontowany przez poprzedniego właściciela i nie działa tak jak powinien . i teraz moje pytanie czy ten króciec który został dorobiony ma być od strony zasysania turbiny czy odwrotnie .?
domjenick Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 ma być od strony zasysania turbiny z drugiej byc nie moze,bo cisnienie by uciekalo
tauron Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 zaraz coś tu namaluję , nie jestem pewien czy będzie zrozumiałe. to niby schemat jak przed demontażem miałem zamontowany DV, i tu mi się właśnie coś nie zgadza raczej powinien być zamontowany odwrotnie ???
Rekomendowane odpowiedzi