Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Autor no to niezle... a jakim cudem w silniku znalazl sie torx ? Tez chcialbym sie dowiedziec :gwizdanie: ale bylo minelo nie wnikam grunt ze teraz jezdzi jak powinien . Nie moge nikogo osadzac bo nie mialem tego silnika od nowosci i niewiem co sie dzialo z nim u poprzedniego wlasciciela
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l nadal nie kumam... silnik masz juz dosc dlugo, a awaria byla niedawno. torx wyrzadzil szkody teraz, czy poprostu dopiero sie one odezwaly?
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Dudik jesteś kat :polew: nic się nie odzywasz a dzieje się dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze że spokojny człowiek jesteś :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 06:17_________________________________________________na jazdę muszę się załapać :gwizdanie: wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty:
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Autor Na tym silniku jezdzilem od trzech lat , jedyna rzecza ktura przy nim robilem byla wymiana pompowtryskiwaczy na AL . Tak jak wspomnialem awaria nastapila nie z mojej winy , poprostu miedzy lancuszek a zebatke pompy olejowej dostal sie torx kturym sie odkreca pompowtryski rozjeb...o lancuszek i pompeolejowa. Nigdy nie szukalem winnego bo bym go nie znalazl , rozmawialem z kolega gdzie byly wymieniane pompki ale on stwierdzil ze pracuje innymi kluczami i to nie jego klucz :gwizdanie: . Zreszta kto by sie przyznal i dlatego nikogo nie osadzam , jest spokoj nikt na nikogo nie warczy a ja teraz jestem szczesliwym posiadaczem o rok mlodszego silnika Bylo minelo .
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l słuchaj..ja też miałem taki przypadek z kluczem okazało się że był w misce ale szkody nie zrobił pompki wymieniane były tylko za mojej kadencji więc wiem komu mógł wpaść klucz
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty:
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty: też się pojaw zobaczymy Zielonego i ten unikat
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Na tym silniku jezdzilem od trzech lat , jedyna rzecza ktura przy nim robilem byla wymiana pompowtryskiwaczy na AL . Tak jak wspomnialem awaria nastapila nie z mojej winy , poprostu miedzy lancuszek a zebatke pompy olejowej dostal sie torx kturym sie odkreca pompowtryski rozjeb...o lancuszek i pompeolejowa. Nigdy nie szukalem winnego bo bym go nie znalazl , rozmawialem z kolega gdzie byly wymieniane pompki ale on stwierdzil ze pracuje innymi kluczami i to nie jego klucz :gwizdanie: . Zreszta kto by sie przyznal i dlatego nikogo nie osadzam , jest spokoj nikt na nikogo nie warczy a ja teraz jestem szczesliwym posiadaczem o rok mlodszego silnika Bylo minelo . Dlatego ja zawsze biorę rachunki W razie czego rzeczoznawca, dogadywanie się a jak nie wyjdzie to sąd i trochę nerwów ale nie muszę płacić za czyjeś partactwo z własnej kieszeni. Musisz być naprawdę spokojnym człowiekiem
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l o kurde Dudi widze ze przygod miales sporo podoba mi sie twoja postawa,ze nie obrazasz sie na caly swiat tylko idziesz do przodu jakie doladowanie masz?
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Autor o kurde Dudi widze ze przygod miales sporo podoba mi sie twoja postawa,ze nie obrazasz sie na caly swiat tylko idziesz do przodu jakie doladowanie masz? Trzeba sie cieszyc zyciem a nie jakies klutnie i afery Powiem ci ze ta turbinka to jest bajka wstaje super lepiej niz moja wczesniejsza BRD a pompuje prawie 2 bary. Niebo a ziemia w porownaniu z DZO-DZOwa ta nic nie kopci ani nie cieknie jestem nareszcie zadowolony wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty: też się pojaw zobaczymy Zielonego i ten unikat To dawaj na spota tez sie wybieram słuchaj..ja też miałem taki przypadek z kluczem okazało się że był w misce ale szkody nie zrobił pompki wymieniane były tylko za mojej kadencji więc wiem komu mógł wpaść klucz Wiem wlasnie slyszalem twoja historie gdy bylem na strojeniu u Witka
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Dudi to sprawdź jeszcze pod pokrywą zaworów nie zazdroszczę no ale tak to już jest.. ważne że wszystko gra i się nie poddajesz
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Autor Dudi to sprawdź jeszcze pod pokrywą zaworów nie zazdroszczę no ale tak to już jest.. ważne że wszystko gra i się nie poddajesz Jest OK
Opublikowano 10 Grudnia 201015 l no no kosa przerobki zdejmij te alu obramowki ogolnie kosa ;] w mojej mialem podobne plany :gwizdanie: ale na czerwiec planuje zmiane na a6
Opublikowano 10 Grudnia 201015 l Autor no no kosa przerobki zdejmij te alu obramowki ogolnie kosa ;] w mojej mialem podobne plany :gwizdanie: ale na czerwiec planuje zmiane na a6 Chodzi o ten chrom na metry , tez tak mysle . Nawet chcialem zakupic ori chromy ale troche za duzo roboty z zalozeniem
Opublikowano 10 Grudnia 201015 l kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l Autor pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA I tego sie trzymaj Marcinku kiedys sprawdzimy te twoje 1.8T Q po cipsie :gwizdanie:
Opublikowano 11 Grudnia 201015 l pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA I tego sie trzymaj Marcinku kiedys sprawdzimy te twoje 1.8T Q po cipsie :gwizdanie: przecież wiesz co myślę o Twoim aucie a moja trumna jest do jazdy do kościoła i sklepu. Na 3tyś nie wchodzę bo to już za szybko