Skocz do zawartości
IGNOROWANY

asa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ladna A4 :) Zmień felgi i szkoda że masz jeszcze starszy licznik, poszukaj sobie polifta z fisem :wink4: Warto :kox: Korek od gazu mi się nie podoba :decayed:

Opublikowano

ładniutka bestia, większa fela i gleba i będzie rarytas :gwizdanie: ale za silniczek i gaz :bicz3:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 23:41_________________________________________________a co do felg przeszukaj dział Moja A4 napewno znajdziesz coś co Ci przypadnie do gustu :hi:

Opublikowano

i szkoda że masz jeszcze starszy licznik, poszukaj sobie polifta z fisem :wink4: Warto

Nie bardzo rozumiem o co chodzi... Myślę że mam licznik po 2 lifcie:D Jak się myle to popraw i powiedz o jaki konkretny Ci chodzi;p

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co chodzi... Myślę że mam licznik po 2 lifcie:D Jak się myle to popraw i powiedz o jaki konkretny Ci chodzi;p

Masz jeszcze ten co był w autach '98 :wink4: czerwone podświetlenie tarczy i zegarek zwykły a nie cyfrowy - ale to się zdarzało w autach z 99 roku. Ten całkowicie po II lifcie ma białe cyferki i jest bardzo ładny :kox: wiem bo ostatnio zmieniłem :kox: warto :kox: A felgi to tak jak slepy pisze poszukaj na forum a coś ciekawego wpadnie Ci w oko :) Oczywiście polecam ori felgi :wink4:

Opublikowano

O zegarach pomyślę jeśli mi coś zostanie kaski:d Bo musze kupić koła na zimę:D Tylko że cała konsola środkowa podświetlana jest na czerwono...Tak jak i z góry na podsufitce wszystko na czerwono... A zegary jak zmienię to będzie biało:D:D Nie wiem jak to będzie wyglądało;p O felgach na razie nie mam co myśleć ale sprobuję jak najszybciej je zmienić;)

Opublikowano

Ogólnie elegancka Audiczka, ale brakuje jej fajnych fel :naughty::kox::decayed:. Ja bym założył jakieś fajne 17", ale tylko ori Audi :>, no i ten silnik + gaz ;( :confused4::no:. Mój kolega ma pomarańczową Audi A4 z 1996 roku z silnikiem 1.6 + gaz to powiem szczerze, że to się toczy nie jedzie :rolleyes::confused4::wallbash:. Niestety...

Opublikowano

No wiecie Koledzy... Potrzebowałem ekonomicznego auta... Ekonomiczniejszego od diesel'a... A no i ubezpieczenie tańsze... Ja wciąż nie mam prawa jazdy;p Odbieram dziś po południu lub jutro;pp

P.S. Nie wiecie co zrobić jak prawa lampe mam inna niż lewa? Tzn taka jak by "nie umyta " od srodka albo zżółkła?! To możliwe?

Opublikowano

Ładny polift :good:

Opublikowano

Pamiętam Twoje dylematy z zakupu kontorlowanego :tongue4:

Dobrze, że masz polifta. Zawsze to mniej rezania.

Felgi do zmiany, najlepiej na 17 i nie słuchaj głosów na 17 traci się komfort bla bla.

Kolorek masz taki jak mój, więc felgi i np. chrom wokół szyb też będzie pasować :wink4:

Opublikowano

Ładne autko :good:

Opublikowano

Przy 1.6 wielkie koła nie są chyba najlepszym rozwiązaniem :gwizdanie: Ładna 17 i będzie grało :good:

Opublikowano

Musiałbym te felunie sprzedać ... a pewnie nikt nie kupi 15" chociaż są to Jakieś BBS produkowane na zamówienie:D

Opublikowano

Może na allegro pójdą.

A nie chcesz wyrzucić znaczka a4 z tylnej klapy? Zostałoby samo OOOO.

Opublikowano

Hmm o znaczku pomyślę;p

Kurcze... za nic nie mogę zatrzeć rysek takich małych... a do lakiernika na polerke nie oddam (koszt 150zł)... Mam pastę TEMPO ale za nic nie chcą te ryski zejść;/

Opublikowano

meguairs znajdz temat i będziesz wiedział wszystko, a 15 alu wrzuć sobie na zimę :kox: