loco87 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czesc A6 poszlo do żyda Ojciec kupil bialego vw T5. Bez szaleństw jezeli chodzi o wyposażenie ale auto jest poszanowane i bezwypadkowe. Nie wiem jak z przebiegiem ale wydaje mi sie ze prawdziwe (160tys) bo gosc zarzekal sie ze on ma maly rodzinny komis i niczego nie kreci bo stracilby firme. To sie okaże... 1.9tdi 105ps (to silnik z passata ? ) wspomaganie, poducha, asr, nowe opony letnie, bardzo poszanowany w srodku, przyszanowany na zewnątrz, drzwi skrzydelka 3 miejsca, zabudowa, nic nie puka, i dobrze przyspiesza az bylem w szoku. Zna Ktoś te auta? Jak z eksploatacja i bezawaryjnoscia? Silnik ladnie opala nie kopci itp ale delikatnie halasuje tzw nie od silnika b osilnik ladnie klekocze ale jakby z dwumasy ... ?
OLO_GDA Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czesc bo gosc zarzekal sie ze on ma maly rodzinny komis i niczego nie kreci bo stracilby firme. tekst roku :polew:
spanky Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 silnik niesmiertelny ... reszta jak w T5 ... czysto,schludnie i praktycznie ...
jacekm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Troszkę słaby silnik jak na to auto. To jest dostawczak ?
johnybravo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 t5 to juz nie to co t4 czytaj (niedozajerzdzenia) 105 troszku mało kucy
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Na dostawczaka 105 KM to sporo. Ja w Trafiku mam 80 KM i daje rade.
loco87 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tak 105ps dostawczy. Pake trzeba obudowac (tzw burty)Naprawe fajnie utrzymany egzemplarz. Cena jak do wysposazenia dosc wysoka uwazam. Ale auto nie bite. Co do przebiegu to sie okaze jak mowilem..... Mocy ojcu wystarczy(tzw do tego co bedzie robic napewno ) Jak na mala dzialalnosc budowlana (wykonczeniowka) takie auto jest na wyrost az... Sluchajcie ten motor to ten sam co w pasku 105ps ? I jeszcze jedno na desce jest kontrolka niezamknietych drzwi. Krancowka do wymiany ? Acha i dodatkowo: Motor fajnie pracuje (typowy klekot spod vw) ale delikatnie metaliczny dzwiek sie wydobywa jak wciska sie sprzeglo. Dwumasa jzu wypadla ? (slyszalem ze awaryjna)
Andrzej88 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 t5 to juz nie to co t4 czytaj (niedozajerzdzenia) 105 troszku mało kucy Aaaa tam słaby, ja mam 90 km w Scudo i tez daje radę... zresztą kolega pisał, że jest w szoku :gwizdanie: Znajomy ma T4 z jedynym słusznym silnikiem 2.5 TDI (5 garców), niby 102 km a ostatnio jak z nim jechałem to gęba mi opadła jak to zapitala Do tego silnik 400 tys przebiegu :gwizdanie: Czy ktoś wie jaki moment ma ten silnik w T4? Bo na necie kurde nie umiem znaleźć Sorki za lekki ot.
loco87 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 T4 przebija t5 jezeli chodzi o bezawaryjnosc i koszty jednak buda t5 jest bardziej reprezentacyjna. W t5 ten silnik ma chyba 260 niutkow i 105ps. W t4 nie wiem ale jezdzilem i mniej to wciskalo ale fajnie szlo ale ta t5 to zapierd....wiadomo jak sie ja obladuje to gorzej bedzie ale na pustej budzie jak na tak duzy gabarytowo samochod niezle to szlo.
Rekomendowane odpowiedzi