Simones Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam. chciałbym zaprezentować moją a4 sprowadzona pare miechów temu .. przebieg 182 tys .czarna. pełen S- line wraz z zawieszeniem. obniżona. brewki kamei ( wiem wiem kupa ale jeszcze ich nie ściągnąłem), rok produkcji koniec 2000 roku. wiec po lifcie.. na xenonie valeo... felga 17 opona 235/40/R17. Radio oryginalne audi ze zmieniarką w bagażniku. fotki auta są zrobione jeszcze na niemieckich blachach wiec w takim stanie auto kupiłem od gościa...nic nie zmienilem do tej pory. mam nadzieje ze krytyki nie będzie dużo aczkolwiek czekam na porady :>
Patrykbor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ładna jest ale s-line nie było w tym roku i znaczek rs zdejmij z klapy
soolek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Felgi bardzo fajne. Brewki jakoś ujdą w tłumie, ale zdejmij ten znaczek RS z tylnej klapy - to już trochę wioską zalatuje. Generalnie
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ładna jest ale s-line nie było w tym roku i znaczek rs zdejmij z klapy dokładnie
Simones Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no to samo stwierdzilem ze ten znaczek do d*py hehe. to widocznie koles sam porobil na s line. nie wiem:) ale wazne ze srodek nie zniszczony i o to mi chodzilo najbardziej:)
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie że sobie porobił na Sline, Nigdy nie było tego w B5 na "+" felgi kolor silnik czysty i zadbany środek ori ksenon na "-" znaczki rs/sline cały grill na czarno, ja bym znaczek OOOO zostawił w chromie brewki jak to zrobisz to będzie fajowo
Simones Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no no ale porobił to chodziło mi o to ze poprzyczepial znaczki:) heheh .. spoko pościąga się wszystko póki będzie troche wolnego czasu:).i sie bedzie kombinować. wazne ze przebieg autentyczny co juz daje przynajmniej dla mnie Mega plus:)
Ans Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 znaczek z przodu w chrom ale już! nie wstydź sie takiej marki a RS to na lodówke ładne autko
Rekomendowane odpowiedzi