Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a skad wiesz ze B8 sie szykuje

no no no - ładny sobie prezent szykujesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

powodzenie :good:

Opublikowano

B6 zostaje pewnie w rodzinie ( zonie sie nawet widzi jezdzic :wink4: ) a B8 sie cenia nawet za golasy :gwizdanie: Ciezko trafic na jakis dobry wypas , jak jest NAVI to sa zwykle siedzenia albo lampy bez xenonu itd. :kwasny: pozyjemy zobaczymy :naughty:

Opublikowano

co to lampy czy inne duperele dla Ciebie :naughty:

Opublikowano

co to lampy czy inne duperele dla Ciebie :naughty:

B8 TO inna bajka , oczywiscie byloby rezanko jak nic :naughty:

Opublikowano

Zdrówka życzę :drunk::kwiatek:

Co się dzieje wszyscy zmieniają paździerze :banan3:

Opublikowano

moja gablota jezdze juz 6 rok :kox: i mazy mi sie B8 2.0 TFSI w sedanie :embarrassed:

Opublikowano

a nie lepiej juz w cos większego wsiąść np C6 czy D3?

Opublikowano

moja gablota jezdze juz 6 rok :kox: i mazy mi sie B8 2.0 TFSI w sedanie :embarrassed:

No to Grzesiu spełnienia marzeń życzę Tobie :wink4:

Opublikowano

W przyszlym tygodniu bede podlaczal sie do S4 3.0 T 2010 rok z za*****ym wypasem :kox: i moze cos pojezdze :gwizdanie:

Opublikowano

W przyszlym tygodniu bede podlaczal sie do S4 3.0 T 2010 rok z za*****ym wypasem :kox: i moze cos pojezdze :gwizdanie:

Znaczy co :mysli: na spółę z kimś kupujesz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie.

żyruje :decayed:

Opublikowano

nie.

żyruje :decayed:

:polew:

kumpel odbiera S4 z USA :decayed: i trzeba bedzie cos przekodowac pewnie :gwizdanie:

Opublikowano

chcesz sedana :oklaski: :kox:

szkoda ze chcesz zostawic b6 bo liczylem na wielka wyprz :rolleyes:

Opublikowano

Wczoraj bylem z kolega na odbiorze auta w Urzedzie Celnym :) I oto ona S4 2010 ( oczywiscie ze jest nie moja :embarrassed: ) :kox: Troszke bylismy w szoku jak otworzyli kontener :blink::shocked:

20110318010.jpg

20110318012.jpg

20110318019.jpg

Opublikowano

W takim stanie miala dojechac,czy szok?

Opublikowano

Niezle to laduja do kontenerow :kox: byle jak najwiecej zmiescic . Stan jest taki jak w USA :gwizdanie: Autko tylko lekko docisniete jest tak jak na foto . Dzisiaj podpinka pod VAGA :wink4: Ja pie****le ale tam wypas jest :thumbup::buhaha:

Opublikowano

Ile taka puknięta kosztowała jeśli można wiedzieć? Raczej na pewno miała taka przyjechać, bo są obrysowane zniszczenia.

Opublikowano

Kolega nie chcial zdradzic :confused4: Navi , Bluetooth , B&O jest obled :kox: Srodek jest caly czarny z elementami drewna :disgust: Ale po udzieleniu paru rad kilka rzeczy bedzie rezanych :naughty:

Opublikowano

Z tego co widzę to ma nawet radar, czyli "Adaptive Cruise Control". :wink4: Lampy będzie zmieniał? Opłaca się jeszcze sprowadzać z USA?

Opublikowano

Lampy chce zmienic i pare rzeczy przekodowac . Tylko nie wiem jak z obrysowkami i czy nie bedzie jakis bledow na kompie . Nie moge doczekac sie przejazdzki S4 :evil: . Kolega mysli cos podniesc z lekka mocy :cool1: W APEERZE cos tam juz dlubia

http://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_30tfsi_c6a6.html

Oczywiscie ze sie oplaca przywiezc :gwizdanie: tylko trzeba wiedziec gdzie trzeba clic auto :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...