pinio4 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 mam problem od jakiegos czasu centalny zamek nie dziala jak do tej pory. po otworzeniu samochodu z pilota, mija 5 sekund i centralny sie zamyka. Jeszcze niedawno mijalo okolo 30 zanim sie zamknal. Drugi problem to taki ze otwierajac zamek kierowcy od wewnatrz, nie otwieraja sie wszystkie dzwi otwieraja sie dopiero kiedy otworze je i zamkne ?? co to moze byc ?? pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Prawdopodobnie zimne luty w pompce centralnego zamka.
Simon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja też poprawiałem luty w pompce i czyściłem jej płytkę - zaśniedziała, ale nic to nie dało dopiero doszedłem że przyczyną jest mechanizm zapadkowy w drzwiach który cięgnami zwiera lub rozwiera mikroprzełącznik cedntralnego w drzwiach....
sisi1977 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 u mnie chodzi jak chce,tez mam z tym problemy.juz wyjmowałem pompkę i poczysciłem spirytem troche pomogło ale nie na długo,ma dni ze chodzi dobrze a ma takie ze wariuje
Lord of the rings Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 u mnie jest tez maly z tym problem jak otwieram od strony kierowcy to tylko te drzwi sie otwieraja ale jak probuje od paszera czy tylem przez bagaznik to otwieraj sie wszystkie !!! gdzie to trzeba wyczyscisc ? ta pompka jest w bagazniku ???
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 tak pompka centralnego zamka jest w bagażniku po prawej stronie pod tapicerką.
kamil21 Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 najczesciej jest to wina pompki bylo juz kilka razy na forum o tym
Rudi Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 U mnie jak otwieram od strony kierowcy, to otworzy tylko drzwi kierowcy. Dopiero jak pociągnę za klamkę to otwiera się cała reszta. Jak i to nie pomaga to podobną czynność muszę powtórzyć od strony pasażera. Z zamykaniem też są niezłe j... raz zamknie wszystko, raz tylko zamykane drzwi. Normalnie WITKI OPADAJĄ. Koś coś może poradzić? Pozdro
kamil21 Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Miałem ta sama sytuacje jak u ciebie, zimne luty nagrzej pompke zamka centralengo powinno pomoc na jakis czas.
Rudi Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Zimne (a raczej poodłamywane, jak w panelu od klimy) luty poprawione i od miesiąca jeszcze nie zawiódł... zobaczymy jak długo
Tomasz1.9 Opublikowano 2 Marca 2021 Opublikowano 2 Marca 2021 W dniu 28.10.2007 o 11:54, Rudi napisał: Zimne (a raczej poodłamywane, jak w panelu od klimy) luty poprawione i od miesiąca jeszcze nie zawiódł... zobaczymy jak długo Jak sie do tego zabrać Kolego?
Hezen Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Potrzeba dobrą lutownicę, cynę, topnik lub pasta lutownicza i trochę pojęcia o lutowaniu.
Rekomendowane odpowiedzi