Patrox Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Te Eibachy jeszcze ci siądą. Mnie siadły o ok 1,5 cm po 3 miesiacach, szczególnie z tyłu. Co do tego że jeżdzi się bardziej komfortowo niż na seri s-linie to się nie zgodze. Na początku tez tam myślałem, jak sie już ułożą te sprężyny i siądą będzie bardziej twardo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Te Eibachy jeszcze ci siądą. Mnie siadły o ok 1,5 cm po 3 miesiacach, szczególnie z tyłu. Co do tego że jeżdzi się bardziej komfortowo niż na seri s-linie to się nie zgodze. Na początku tez tam myślałem, jak sie już ułożą te sprężyny i siądą będzie bardziej twardo. Dobrze, że to napisałeś, bo już się nad nimi zastanawiałem. Ale jeśli są twardsze niż S-line, to sobie odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ja jezdze na nich 1.5 miesiaca wiec zobaczymy. Jesli chodzi o ten komfort to zalezy o jakim S-line mowisz - 1BE czy 1BV? Ja miałem amorki 1BV i poprzeczne nierownosci w asfalcie to była tragedia, sprężyny były bardzo sztywne i miały krótki skok. Wiec dalej twierdze ze S-line 1BV jest mniej komfortowe od EIBACH PRO SYSTEM -30mm no chyba ze jeszcze pojeżdze te 1,5 miesiąca i wszystko się tak mocno usztywni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A w jaki sposób mogę sprawdzić, które S-line'y mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Rodzaj zawieszenia masz wpisany na wlepce w książce, lub wnęce koła zapasowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A w jaki sposób mogę sprawdzić, które S-line'y mam? albo podaj VIN to Ci sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dzięki za pomoc. Już wszystko jasne - 1BE. Czyli trochę bardziej komfortowe od Twojego, jak mniemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 skoro 1BE to wg mnie minimalnie bardziej komfortowe od Eibacha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbr Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A czym się różni 1bv od 1be? Audi jakoś to rozgranicza w opcjach? Bo ja mam 1bv i rzeczywiście jest sztywne, najgorzej na poprzecznych pęknięciach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z tego co pamiętam to jedno jest -20 drugie -30 ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z tego co pamiętam to jedno jest -20 drugie -30 ale nie jestem pewien a z tego co ja wiem to i jedno i drugie jest -20, tyle ze 1bv jest sztywniejsze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 tak oba sa -20mm tylko ze maja na pewno inne amortyzatory i wg mnie sprezyny z wyzszym WR w granicach 9-12 przód i 11-14 tył ;p ale pewien nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Fotograf wrzuciłeś już Pro System? temat wątku to sugeruje czy zwykła pomyłka i powinno być Pro Kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z tego co pisał to chyba Pro System, dlatego się pytałem co sądzicie o Pro Kicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z tego co wiem to miał Pro Kit czyli same springi - niech kolega foto nam rozjaśni w głowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Na początku jak mysłałem o obniżeniu to po głowie chodziły mi same springi jednak portfel pozwolił na komplet PRO SYSTEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 aaaa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ładna fotka Ładnie ci leży teraz na glebie, jeszcze do tego 18'' i malyna :kox: Ale na żywa wydaje się że jest niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A czym się różni 1bv od 1be? Audi jakoś to rozgranicza w opcjach? tak - 1be to "zawieszenie sportowe", a 1bv to "zawieszenie sportowe s-line" W 08.2007 1be kosztowało ok. 1,2tys, a 1bv ok. 2,7tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 A czym się różni 1bv od 1be? Audi jakoś to rozgranicza w opcjach? tak - 1be to "zawieszenie sportowe", a 1bv to "zawieszenie sportowe s-line" W 08.2007 1be kosztowało ok. 1,2tys, a 1bv ok. 2,7tys no i czym sie rozni sportowe od sportowe s- line ? ekhmmm fajne b7 co by nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi