variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 nie różni się ani jedno ani drugie nie jest stricte sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ładna fotka Ładnie ci leży teraz na glebie, jeszcze do tego 18'' i malyna :kox: No ładnie siedzi... :kox: Daniel możesz napisać na PW ile Cię to wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 moge i napisac na forum 2439zl plus wymiana [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 10:09_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 moge i napisac na forum 2439zl plus wymiana Właśnie zastanawiam się nad zawiasem dla siebie i nie wiem czy używkę S-LINE czy nowego EIBACHA? No efekt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ja na lato kupuje same sprezyny eibacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Fajny trumniak. Tylko te koła wygladaja jak 13". Przydały by się wieksze na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Trakcyjnie Pro System jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 no to wiadomo że kompletny zawias jest lepszy trakcyjnie od samych spręzyn. A jak się ma konfiguracja: seryjne amory- sprezyny eibacha w stosunku do pełnej serii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Lepiej niż seria ale lekko gorzej od kitu, gwint z reg. twardości jest the best ale kasa dużo większa potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja na lato kupuje same sprezyny eibacha Siemian przy Twojej jeździe w połowie lata amory będziesz miał wybite jak mało kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jeśli ktoś nie chce gleby większej niż -20mm, to ze swojej strony bardzo polecam ori springi 1BE lub 1BV + amortyzatory Bilstein B6 Sport (lub B8 jak ktoś woli twardszy zawias) + stabilizatory od RS4 Mam takie rozwiązanie na ori springach 1BE z weight range 11 na przednich + weight range 10 na tylnych czyli sztywność porównywalna do 1BV i jestem mega zadowolony Trakcja super - prowadzi się jak na szynach, tłumienie nierówności rewelacja - bilsteiny pracują wzorowo, sztywność super ( auto praktycznie nie siadło przy obciążeniu boxem zawalonym sprzętem narciarskim dla 3 osób, pełnym bagażnikiem i 3 osobami w środku ), prześwit w sam raz choć w te śniegi i tak było trudno nie przyszorować po zmarzlinach. Patrząc na ostatnie zdjęcia porównawcze z wątku H4mm3R'a to mój zawias stoi jak ten z ostatniego zdjęcia. PS. fotograf87, fotografią zajmujesz się zawodowo czy amatorsko ? super zdjęcia focisz masz jakieś inne prace w necie typu commercial które mógłbym oblookać ? prawdopodobnie będę szukał jakiegoś dobrego studia aby opstrykać parę rzeczy dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja na lato kupuje same sprezyny eibacha Siemian przy Twojej jeździe w połowie lata amory będziesz miał wybite jak mało kto myślisz?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja na lato kupuje same sprezyny eibacha Siemian przy Twojej jeździe w połowie lata amory będziesz miał wybite jak mało kto myślisz?? :mysli: Pewnie, amory z s-line są krótsze, więc jak dasz krótsze sprężyny to na dziurach będą dobijać za mocno i je rozwalisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 hmm no to musze się w takim razie zastanowić co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 PS. fotograf87, fotografią zajmujesz się zawodowo czy amatorsko ? super zdjęcia focisz masz jakieś inne prace w necie typu commercial które mógłbym oblookać ? prawdopodobnie będę szukał jakiegoś dobrego studia aby opstrykać parę rzeczy dlatego pytam. Dzięki za miłe słowa. Studia niestety nie mam, mam dość dobrej klasy sprzęt i skończyłem szkołę w tym kierunku ale zajmuję się fotografią amatorsko. (czasami robię sesje w plenerze koleżankom, znajomym, zdarzyło się też kilka wesel) Poza tym wszystko na spotnanie dla siebie Jeśli jednak byłbym w stanie Tobie pomóc to pisz śmiało. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Kolego dawaj nowe fotki na tych trzynastkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Na prośbę kolegi .Szczepan.'a wrzucam fotki tych "13-stek" Felgi oryginalne ET54 szerokość felgi 7,5cala z oponami 225/40/18 Na pierwszych trzech fotkach przód z zastosowaniem dystansów 12mm a tył 20mm na stronę. To zdjęcie bez tylnych dystansów PS. Fotki na szybkiego więc sorry za jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ładna gleba ja też dziś dystanse zamówiłem, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 dzieki kolego... PS. a jakie wkoncu dystanse zamowiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 H&R 12mm na tył, takie same jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi