Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 zapodaj więcej fotek bo zapowiada się nieźle [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 11:52_________________________________________________i zapodaj jakiś opis tej niuni
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Bardzo ladne audi Daj wiecej zdjec. Felgi, wnetrze i moze jakis opis tych lamp tylnich. Wygladaja bardzo ciekawie
marcin j Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Śliczna , ale foty, foty, wnetrze .
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Tak jak koledzy mówią: więcej fotek pls! Te lamki z tyłu naprawdę !
turdzi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ladne autko, fajny kolorek ale te ledy
adamooo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dla mnie ledy są mistrzostwo świata
PABLO Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 turdzi ale co Ci się nie podoba w tych ledach :?: :?: :?: Kilka osób na forum od dłuższego czasu "kombinują" aby takie ledy założyć u siebie dla mnie ledy są mistrzostwo świata Nie tylko dla Ciebie MATHIJAS tak jak koledzy napisali czekamy na szczegółowy opis Twojej niunki i WIĘCEJ fotek bo jest na co popatrzeć
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autko Jak to mozliwe, ze dostales przeglad z tymi LED???
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autko Jak to mozliwe, ze dostales przeglad z tymi LED??? Eeee a u Ciebie by nie przeszlo? Przeciez przecietny gosc ze stacji diagnostycznej nawet nie pomysli, ze tak ma nie byc
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dla mnie ledy są mistrzostwo świata dla mnie też :good: Autko Jak to mozliwe, ze dostales przeglad z tymi LED??? a czemu miałby nie dostać
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 piękna - więcej fotek - i sprawa led-ów mnie pilnie ciekawi ( gdzie i za ile )
OLO_GDA Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 wiecej fotek prosimy... a czemu taki RODZYNEK ? tylko ze wzgledu na LEDy to napisales czy jest cos jeszcze o czym nie wiemy?? wrzuc koneicznie foty tylnych lampek z bliska, jestem ciekaw dokladnosci wykonania...
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 piękna - więcej fotek - i sprawa led-ów mnie pilnie ciekawi ( gdzie i za ile ) miron z tego co znalazłem to rezanie... ale brak konkretów. http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/all_b7_problem_z_ledami-t84796.0.html;new P.S. DObra robota!
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a czemu miałby nie dostać Bo lampy stracily teraz homologacje ze wzgledu na to, ze zostaly przerobione i nie sa przystosowane do tego auta.
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 więcej fotek - no i fotki wnętrza oczywiście - jaki wypas ma ten rodzynek ? albo inaczej - może będzie szybciej - czego nie ma ten rodzynek ?
KENOiX Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autko bardzo ładne! ale tak jak wszystkich frapują mnie ledy z tyłu... poprosimy fotki, jakiś opis...
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a czemu miałby nie dostać Bo lampy stracily teraz homologacje ze wzgledu na to, ze zostaly przerobione i nie sa przystosowane do tego auta. MIejsce pobytu HAMBURG---> teraz rozumiem Twoje pytanie. Ale mu zyjemy w Polsce Tutaj nawet nikt o tym nie pomysli...
Rekomendowane odpowiedzi