Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Srebrny Avant B6 - malowanie felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W imieniu kolegi PIXI rozpoczynam wątek o malowaniu felg w srebrnym avancie B6.

Kolega PIXI zastanawia się czy nie pomalować sobie felg na jakiś inny kolor niż oryginalny srebrny. Proponuję zabawę w tuning wizualny i poszukiwanie najlepszego koloru dla jego furaka.

A teraz kilka zdjęć: oryginalne zdjęcia auta PIXIego oraz moje próby zmiany koloru felg.

(Po kliknięciu dostaniecie zdjęcia w oryginalnej wielkości, na którzych możecie się pobawić)

No to lecimy ze zdjęciami:

(po kliknięciu duża wersja oryginalna - lub link http://img199.imageshack.us/img199/6772/dsc6122w.jpg)

dsc6122w.jpg<br/>

ciemnejansesmall.jpg <br/>

szare1small.jpg <br/>

kolejnaprobasmall.jpg

Zapraszam do zabawy! Pomożmy PIXIemu znaleźć jego kolor! :-) :mysli:

JaroD

Opublikowano

jeśli tylko felgi zmienią kolor a chromy wokół szyb itd zostaną to ja bym nic nie ruszał :tongue4:

Opublikowano

no może jakby szyby były ciemniejsze to felgi lepiej by wyglądały... a tak to srebrne OK

Opublikowano

no może jakby szyby były ciemniejsze to felgi lepiej by wyglądały... a tak to srebrne OK

Wyjąłeś mi to z ust. :naughty: Ciemniejsze szybki i ciemniejsze fele... :good:

Opublikowano

JaroD dzięki za pomoc i fotki :notworthy:

Panowie raczej ciemnie szyby nie wchodzą w rachubę bo moja Stara prowadząc furkę wieczorem marudzi że i tak jest już ciemno ( prowadząc musi mieć założone okulary korekcyjne ) :cool1:

ale może będzie inaczej bo na dniach wyrezam rolety w dzrwiach tylnych i szyby automatycznie zrobią się ciemniejsze ... Opinie mile widziane :naughty: Pzdr PIXI :good::hi:

Opublikowano

Ja bym zostawił jak jest w sreberku - najładniej wyglądają ze wszystkich zaprezentowanych zdjęć..

Opublikowano

Skoro nie będziesz dawał ciemnych dodatków to zostaw jak jest :wink4:

Opublikowano

moja propozycja :decayed:

b49cc233f79a50d0.jpg

Opublikowano

moja propozycja :decayed:

b49cc233f79a50d0.jpg

Dokladnie, na tym autku srebrne wygladaja najlepiej.Jeszcze kolega keżor wstawil odpowiedni rozmiar:good:

Opublikowano

Jeszcze kolega keżor wstawil odpowiedni rozmiar:good:

i obniżył auto :decayed:
Opublikowano

Zdecydowanie srebrne :good:

Opublikowano

Kolego Keżor ( jaki jest odpowiedni rozmiar felg w/g Ciebie ???? ) :gwizdanie:

Ale mnie zaszczyt nawet sam Kolega Prezes Hugo się wypowiedział :notworthy: :notworthy:

Dziękuje za podpowiedzi i czekam na jeszcze . Pzdr PIXI :good:

Opublikowano

Srebrne i 18" :good:

Opublikowano

Bierzta 19" panocku, 18" tez by byly ale 1 cal wiecej i efekt optyczny o niebo lepszy, jeszcze w srebrnym kolorze to optycznie powiekszy felgi :wink4:

Opublikowano

się będziesz rozdrabniał... wsadzali 20" to bądź pierwszy z 21"... nawiń sobie gumę bo powietrze już się nie zmieści i heja po polskich autostradach... :kox:

a tak serio... jeśli masz do czynienia z dziurami to 17" to maks... jeśli nie to 19" byłyby naj... 18" tka często bywa już niekomfortowa...

Opublikowano

GRazny ja właśnie mam 17 i nie narzekam :cool1:

Koledzy chciałbym zmienić ( może ) tylko kolor felg a nie rozmiar :gwizdanie:

Opublikowano

Nie zmieniaj, srebrne naprawde dają rade najlepiej, jak zmienisz to na początku pewnie będzie Ci się podobało ale później zatęsknisz za sreberkiem..:-)

Opublikowano

GRazny ja właśnie mam 17 i nie narzekam :cool1:

Koledzy chciałbym zmienić ( może ) tylko kolor felg a nie rozmiar :gwizdanie:

Ciemne felgi w malym rozmiarze totalnie zgina na Twoim aucie. Nic nie zmieniaj, szkoda kasy, bo efektu nie bedzie...

Opublikowano
  • Autor

Czesc,

Mnie tez podobaja się srebrne, ktore masz. Wzor jest git i mimo niewielkiego rozmiaru (według niektórych, bo dla mnie ok) prezentują się na samochodzie bardzo dobrze.

Może alternatywą bylby grafit, ale wtedy faktycznie trzebaby się zastanowić na resztą dodatków w tym kolorze - lusterka, ramki okien, grill.

Moze zamiast malowac te felgi można zapodac inny wzor siedemnastek na zimę jak sie obecne zimowki zniszcza.

PS. Moze Flyer pozyczy Ci swoje kola na chwile i sprawdzisz jak wyglada Twoj srebny furak z ciemnymi felgami.

JaroD

Opublikowano

PIXI - zostaw srebrne. Tylu "konsumentów" nie może się mylić :naughty:

Nie gubią się nawet w tych 17" i naprawdę ładnie komponują się z nadwoziem. Grafit czy ciemny kolor tylko je pomniejszy wizualnie i spapra Ci wygląd ładnego S-Line'a.

Jeśli będziesz chciał zmienić i rozmiar, to wstaw sobie ori RS6 z C5, lub C6 i będzie miodzio :good: