moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 nie poddawaj sie bo Cie moj gnojowóz objedzie a tego chyba nie chcesz o to sie nie martwie , jestem pewny ze nawet z nieszczelnościa w układzie rozjebałbym cie jak gnój po polu :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 mozesz zrobic tak i ro***bac mojego gnojowoza egzakli taki dżołk DV sprawdzales?? musze najpierw kupić wąż 20mm bo ten co jest ori można sobie w dópe wsadzić , zresztą on od DV idzie do fmica , i mam go na styk. przed chwilą zrobiłem 250 km i auto za***rdala az miło , nie wiem , moze wskaźnik och*jał , moim zdaniem jakby była nieszczelność w układzie to auto nie pompowałoby równiutko do 0,55-0,65 , tylko odczyty byłyby różne. w ogóle wszystko sie w aucie pojebało , odkąd go kupiłem dzisiaj po raz pierwszy przekroczyłem magiczną liczbe 400km zrobionych na 1 zbiorniku lpg , nie wiem co sie stało jak sie przełączył na PB było nabite 453km , może dlatego że długo na lpg nie jeździłem i sobie instalacja odpoczęła :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 wygasla licencja na soft i wrocil ori :polew: eLPeDzi rules
moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 wygasla licencja na soft i wrocil ori :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: faktycznie , musze podpiąć kompa , moze wywali komunikat :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 jebłem po tym elaboracie po którym dokładnie ??
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 tak btw moskal to ty albo chcesz sie całowac w czubek c**ja albo wsadzac waz w dupe nie wiem jak wy sie tam bawicie :naughty: wiesz stary , nie wiem jak u was na śląsku ale my tu w Stolycy mamy różne fanaberie.
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 kiedy strojenie ? jedizesz wkoncu jutro ? nie jade bo sypie masakrycznie , za daleka droga zeby ryzykować , jak tylko pogoda sie ustabilizuje załatwie temat.
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 no u mnie za oknem dzis zaczelo nakurwiac niesamowicie, nie masz blizej nigdzie kogos kto by program zrobil ? bo mowiles ze musisz 500 km jechac na program.. czy cos mi sie popierdolilo ? 500 w dwie strony , GoodHope ma dobre ceny i jeszcze lepszą renome
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 a do witka nie masz blizej ? do Witka bliżej i 600 pln drożej po tym o czubku c**ja łeeee , na Warszawskich lepsze leciały swego czasu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 no to w sumie rzeczywiscie Ci sie bardziej oplaca za***rdalac pincet kilometrów:decayed: za 500 km zapłace 120pln więc chyba sie opłaca , Witek dopiero zaczyna przygode z Pb i z tego co wiem AEB nie rusza , tam nie podpinasz kompa i grzebiesz tylko wkładasz kości z softem , jednorazowe kości , kazda korekta to nowe kości , troche roboty widziałem wykresy GoodHope i jestem zdecydowany na tego Tunera
Buba Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 witek robi od B6 dopiero, wczesniejszych nie rusza chyba ze eSy. dzisiaj w nocy w czechach nasypalo 40cm sniegu i nikt tego nie rusza
moskal Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 witek robi od B6 dopiero, wczesniejszych nie rusza chyba ze eSy. idzie na łatwizne stary lamus dzisiaj w nocy w czechach nasypalo 40cm sniegu i nikt tego nie rusza w czechach nikt tego nie rusza bo nie chcą , u nas jak tyle napada tez tego nikt nie rusza , bo nie maja czym :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 daja rade. dzisiaj wyruszyl ciezki sprzet i jakos sie ogarniaja ale na drogach sa zaspy po 2m :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak tak patrze na Wasze mody to zachciewa mi się powrócic to tych starych kibli B5 Nawet se jakąś upatrzył żem - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10792302 :gwizdanie: Tylko sporo nabiegane
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 zachciewa mi się powrócic to tych starych kibli B5 stare ale jare , ja innego auta nie chce
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 stare ale jare , ja innego auta nie chce No ja chciałem A6 FL , ale nie dam rady na chwilę obecną..a jak udało by się sprzedać cifa po myśli to zaimportował by tanio jakie 1.8 T + Q od makaronów Tylko znowu korwa rezanie..lampy..xenony..i inne pierdoły No i musiałbym odzyskać swoje carbony !! :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi