moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 ogolnie zmiana dekorow to jakas godzinka roboty z piwkiem oczywoscie;) efekt powolajacy.. mowie CI! wiem , ale przez ta godzine bede musiał 20 razy biegać przed fotokomórką :polew: jeszcze nie wiem jak zabrać sie do konsoli
Gość majki-m Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 wiem , ale przez ta godzine bede musiał 20 razy biegać przed fotokomórką :polew: wpusc do tego garazu jakiegoś psa z kotem i będziesz mógł sobie rezać
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 wpusc do tego garazu jakiegoś psa z kotem i będziesz mógł sobie rezać no jest to jakies rozwiązanie :polew: :polew:
soolek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 wpusc do tego garazu jakiegoś psa z kotem i będziesz mógł sobie rezać no jest to jakies rozwiązanie :polew: :polew: A dziewczyny w domu, to od czego są?
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 zawsze mozna kratkami zamaskowac Pojebao :doh1: Poziom lansu spadnie o 25 punktów i włos na brzoskwini już może nie stawać dęba na widok Moskalitowej parówy :polew: Zaraz pierdolne :polew: :polew: :kox:
Kolkov Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Moskalowa profi obudowa stożka oraz dumny właściciel i pomysłodawca, a w tle niezastąpiony wykonawca z Okęcie Garage
moskal Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 oraz dumny właściciel i pomysłodawca, a w tle niezastąpiony wykonawca z Okęcie Garage ale mam tłustą morde , prawie jak Poziek
Kierownik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ale mam tłustą morde , prawie jak Poziek Jak tak można ... Eot. Fajnie rozwiązany problem z odizolowaniem ciepłego od zimnego powietrza
PABLO Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 o ku***a Moskal jak Ty wyglądasz Nie śmiej się bo mógłby być Twoim starym
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nie śmiej się bo mógłby być Twoim starym A szkoda że nie jest ;(
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Moskal jak Ty wyglądasz :polew: :polew: Nie śmiej się bo mógłby być Twoim starym [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 06:34_________________________________________________lepiej nie , bo musiałbym go lać jak psa :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 lepiej nie , bo musiałbym go lać jak psa :polew: :polew: by było tylko: "tatuś daj na nową turbinkę :pociesz:"
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 by było tylko: "tatuś daj na nową turbinkę :pociesz:" bysmy sie przescigali w modach i kto kogo wypier.doli na cwiare :polew: :polew: ja Pb , ty ON i wojna w rodzinie :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja Pb , ty ON i wojna w rodzinie :polew: :polew: To się patologia nazywa
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 bysmy sie przescigali w modach i kto kogo wypier.doli na cwiare :polew: :polew: ja Pb , ty ON i wojna w rodzinie :polew: :polew: nie było by Ci głupio jak by Cię synuś tak dymał? Ty robisz FMIC ja silnik zmieniam.. Ty zderzak ja body a ćwiartki zawsze mógłbym sobie tłumaczyć tym że jestem młodszy i bardziej zależy mi na spalaniu
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 nie było by Ci głupio jak by Cię synuś tak dymał? tu bym polemizował , mysle ze nie podskoczyłbyś "staremu" :naughty: :naughty: Ty zderzak ja body zderzaka nie zmieniam bo mam za***isty. poziek jak zobaczył to aż zamarł :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 nie było by Ci głupio jak by Cię synuś tak dymał? tu bym polemizował , mysle ze nie podskoczyłbyś "staremu" :naughty: :naughty: cały czas to robię zderzaka nie zmieniam bo mam za***isty. poziek jak zobaczył to aż zamarł :polew: :polew: a poźka w to nie mieszaj bo drugiego ojca mi nie potrzeba
moskal Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 a poźka w to nie mieszaj bo drugiego ojca mi nie potrzeba zawsze robie wszystko z Poźkiem , sprawdz jego podpis i nie chciej zeby cie to spotkało :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 zawsze robie wszystko z Poźkiem , sprawdz jego podpis i nie chciej zeby cie to spotkało :polew: :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi