Gość Michał Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Często na otomoto trafiają się ogłoszenia z "okazjami" do sprowadzenia, oczywiście po wczesniejszym wpłaceniu zaliczki , jak widac w poniższym artykule naiwnych nie brakuje http://fakty.interia.pl/polska/news/wyludzil-100-tys-zl-oferujac-sprowadzenie-aut,1355321
Muskel1 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wychlostac i lamac kolem to za malo
efendi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 powinni go zerzna w d...sko w kryminale
Sander Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jakby ludzka naiwnosc była mniejsza to by nie wyludzil zadnych pieniedzy, ale niektorzy przeciez wierza, ze mozna kupic np. b5 fl tdi za 15k
fayera Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :bicz3: :baseball:to wszystko mało.
Behemoth23 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ludzie nie badzcie naiwni, oszsci nie spią
Armi Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zasada jest prosta, nie wpłacać zaliczek.
Piotrek98igo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jakby ludzka naiwnosc była mniejsza to by nie wyludzil zadnych pieniedzy, ale niektorzy przeciez wierza, ze mozna kupic np. b5 fl tdi za 15k jeszcze gorzej jest ,"znajomy" mowi ze kupuje awx za 18tys :wallbash:
OLO_GDA Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a najgorsze jest to ze na bank nic mu nie zrobia... bo nie ma prawomocnych umow. bo nie okreslil terminu dostawy itp.. powie ze ktos mu wplacil kase to nie jego wina. i w sumie ma racje...
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a najgorsze jest to ze na bank nic mu nie zrobia... bo nie ma prawomocnych umow. bo nie okreslil terminu dostawy itp.. powie ze ktos mu wplacil kase to nie jego wina. i w sumie ma racje... No nie wiem, nie zapomnij, ze proba tez jest karalna. Poza tym jezeli nic na niego by nie mieli to nie trafilby do aresztu sledczego.
Behemoth23 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zasada jest prosta, nie wpłacać zaliczek. To tak jak z posrednictwem nieruchomosci kasa zawsze po ogladaniu mieszkania, nigdy przed
Gość mmcv Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zasada jest prosta, nie wpłacać zaliczek. To tak jak z posrednictwem nieruchomosci kasa zawsze po ogladaniu mieszkania, nigdy przed ta bo Ci wybuduja stodole i prosze mieszkaj sobie
grabson765 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ale jak mozna byc tak naiwnym.....
fireman tom Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Sam mogłem paść łupem takiego typa. Na oto moto znalazłem pięknego golfa IV, zadzwoniłem. Auto stało podobno w Niemczech, po wpłaceniu 1500zł zaliczki gość miał go przyciągnąć. Podał konto, swoje dane, nr dowodu osobistego. Na szczęście miałem możliwość sprawdzenia jego dowodu i okazało się że w PL nikt nie popsiada takiego nr dowodu osobistego. Gość naciskał bo miał wielu chętnych podobno No i kupiłem ostatecznie moją ADElę
Rekomendowane odpowiedzi