szymek012 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam mam problem ze skrzynią rano gdy silnik jest zimny nie chce wejśc mi jedynka i wsteczny reszta troche lepiej. A gdy juz silnik sie na grzeje skrzynia chwile pochodzi wszystkie biegi wchodza bardzo ładnie dodam ze przy zgaszonym silniku tez wchodza biegi ładnie Co to moze byc ? moze wymienic olej w skrzyni? pozdrawiam szymek012
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A autko nie po dzwonie przypadkiem?
miro_x Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Poszukaj na forum dużo o tym kiedyś się pisało.
paczopaczesniak Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 kurcze w A4 miałem kiedys taki problem. Bardzo ciezko wchodziły mi biegi na poczatku tylko na zimnym pozniej za kazdym razem. U mnie okazało sie ze jest walniety uszczelniacz na połosi i w skrzyni jest sucho. Kolego radziłbym pierwsze sprawdzic stan oleju i tarcze sprzegłowa
szymek012 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Auto nie jest po dzwonie, a olej sprawdze dzięki
Rekomendowane odpowiedzi