bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 cwiara a Ty masz sprzet do zgrania fachowo wsadu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 tak, ale nie do jaegera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 wiem ale chodzi mi jeszcze po glowie zeby Ci wyslac licznik mój angol zebys zgral wsad zmodyfikowal i wgarl go spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 No też tak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 wysłałem Ci trochę wsadów na skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dobra napisalem do typa co mi licznik robil, zadzwonie do aso jak nic nie da to i to to bedziemy wtedy o tym myslec, ale to juz przy wysylce to by sie przydalo wgrac odrazu wsad jakis europejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 W ASO podadzą Ci pin, ale napewno 150zł cie skasują. Może koleś co naprawiał to bedzie miał wsad to wtedy można coś działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 bezsens ze beda chcieli siano, pojade w mundurze zobaczymy jak bedzie szyba przezsla mi wsady z czego 3 az sa od 1,6 eu :banan::banan: w etce numery liczników jak sa podane to zboku jest albo diesel albo zap iskr to wiadomo a co oznacza AUS ?? bo cwiara skoro mam wsad beznynowy eu od szyby to moze zmodyfikujesz mi jakis eu i wsadzisz tam mój vin i immo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 No coś pomyślimy. Nie ma problemu. Musi być taki sam nr licznika i wersja D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Wysle Ci te wsady i zobaczyć czy się nadadzą ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Szyba wyślij Cię proszę te wsady co mi wysłałeś cwiarze bo ja juz z telefonu pisze i nie mogę przekazywać maili dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 pojade w mundurze zobaczymy jak bedzie Ciekawy pomysł Powiedz że jak będą chcieli więcej jak 50zł to wjedziesz tam z wojskiem i nie będzie kolorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Teraz Marcin przydał by mi sie twój licznik za grosze bo bym wgrał mu wsad zmodyfikowany i zobaczył się licznik nie up***doli a przedewszystkim odpali auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Wystawiłem dziada na licytację BCM LICZNIK ZEGARY Audi A4 B5 LIFT pełny full FIS BENZ już jest 50zł... nawet nie wiedziałem kiedy fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja pierwszy licytowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 łoch to taką kwotę mi chciałeś zaproponować wtedy:grin: tak w ogóle to przeje.ane jest lekko teraz... aż sam bym się teraz bał zmieniać te licznik jak Ty masz takie problemy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zacząłem to skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1234 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 cwiara a Ty masz sprzet do zgrania fachowo wsadu?? podeslij mi ten licznik sczytam |Ci motke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Znaczy się jaegera i zczytasz mi pin z tego jebanstwa ? Bo jeśli tak to mowie w poniedziałek jak nie zdobędę pinu w aso i będę widział grafik w robocie to dostosuje wysyłkę żeby auto nie było mi potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1234 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja Ci odczytam układ i wysle zawartosc a chłopaki tutaj chyba Ci juz pin wyliczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 To muszą się wypowiedzieć czy wylicza czy nie, oby tak ale to mowie czekam do poniedziałku ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Typ co mi robił licznik napisał ze pin można wyciągnąć z ecu albo zegarów a w tym procku co mi wymieniał pinu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi