bediks Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 co do pw arre to bym broł jesli z dekielkami i proste
arre Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 no wyglada ze tak jutro podskocze je obejrzec a sie troche znam wiec w balona sie zrobic nie dam ale cena w chooj
arre Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dla niebieskich to wszystko co tanie to jumane
bediks Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 a wiesz dlaczego?? bo jest taki smieszny artykuł co malo i nim osob wie jak paserstwo nie umyslne czyli jak kupisz cos tanio albo np z lombardu nie wiedzac ze kradzione to niska cena badz to ze towar lezy w lombardzie bez papierów moze swiadczyc o pochodzeniu z przestepstwa i powinienes to przewidziec glupie co ?? ale jaki kraj takie przepisy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- ale i tak bym kupił ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- a takie małe szybkie Ot czy silnik v8 4.2 z a6 zmiescil by sie w b5??
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 a wiesz dlaczego??bo jest taki smieszny artykuł co malo i nim osob wie jak paserstwo nie umyslne czyli jak kupisz cos tanio albo np z lombardu nie wiedzac ze kradzione to niska cena badz to ze towar lezy w lombardzie bez papierów moze swiadczyc o pochodzeniu z przestepstwa i powinienes to przewidziec glupie co ?? ale jaki kraj takie przepisy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- ale i tak bym kupił ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- a takie małe szybkie Ot czy silnik v8 4.2 z a6 zmiescil by sie w b5?? V10 upchali, to V8 nie upchasz?
arre Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 wolal bym 2.7 BiT niz 4.2 chociaz ostatnio jestem na etapie przymierzania sie do a3 1.8TQ
bediks Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dźwięk v8 czy v10 ma w sobie to coś co dosłownie hipnotyzuje ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Zresztą zawsze byłem fanem nieutubionych bydlakow
arre Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiem cos na tem temat jezdzilem v6 ale jakos hmm aktualnie wole suszarki
xxxSzYbAxxx Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A Wam co tu sie w d*pach poprzewracalo? Wszystkim szukac nakazują a zapomniał wół jak cielęciem był?! Od dzis wprowadzam zakaz rumakowania Chlopaki tak na poważnie odpowiadać jak sie ktos pyta bo tu nie ma żadnej treści merotyrycznej w tym watku w natłoku spamu i juz niedlugo zamkna nam ten temat i nie bd mieli gdzie postow nabijac... Peace. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
arre Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Cholera Pan Prezes wpadl i od razu po kropie Ja wiekszosc odpowiedzi sam znalazlem bez problemu i napewno sie da tym bardziej na takie proste pytania na Madrzejsze chetnie sam podpowiem o ile moja wiedza pozwoli
kuba84 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 tak poza tematem. bediks jak chcesz mogę Ci sprzedać kompletny swap 4.2v8 w temacie udało mi się ogarnąć oli sensor w A6 winowajcą okazała się instalacja auta. "Mostki przewodów" na instalacji odpowiedzialnej za krańcówki itp zgniły od wody, która była pod fotelem pasażera. Po naprawie od 3tys km oil sensor nie pojawił się na blacie, wcześniej co jakieś 100 km wyskakiwał i otwarcie maski gasiło alladyna. Teraz w końcu brak uciążliwego problemu.
arre Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 tak poza tematem. bediks jak chcesz mogę Ci sprzedać kompletny swap 4.2v8 w temacie udało mi się ogarnąć oli sensor w A6 winowajcą okazała się instalacja auta. "Mostki przewodów" na instalacji odpowiedzialnej za krańcówki itp zgniły od wody, która była pod fotelem pasażera. Po naprawie od 3tys km oil sensor nie pojawił się na blacie, wcześniej co jakieś 100 km wyskakiwał i otwarcie maski gasiło alladyna. Teraz w końcu brak uciążliwego problemu. Mozliwe ale nie do konca sie zgodze... wgral tu kolega misiek eu wsad do polifta w 1.9 Tdi i tez mu wywala co 100 km oil min i nie ma temp oleju wiec dalej twierdze ze to wsadu wina...
misiek547 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 tak poza tematem. bediks jak chcesz mogę Ci sprzedać kompletny swap 4.2v8 w temacie udało mi się ogarnąć oli sensor w A6 winowajcą okazała się instalacja auta. "Mostki przewodów" na instalacji odpowiedzialnej za krańcówki itp zgniły od wody, która była pod fotelem pasażera. Po naprawie od 3tys km oil sensor nie pojawił się na blacie, wcześniej co jakieś 100 km wyskakiwał i otwarcie maski gasiło alladyna. Teraz w końcu brak uciążliwego problemu. Mozliwe ale nie do konca sie zgodze... wgral tu kolega misiek eu wsad do polifta w 1.9 Tdi i tez mu wywala co 100 km oil min i nie ma temp oleju wiec dalej twierdze ze to wsadu wina... Swego czasu wgrywalem trochę wsadow do swojego licznika i problem z temperaturą oleju najpewniej leży w sofcie Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
arre Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jeszcze innego miska mialem na mysli z moich okolic ale jak widac problem jest w sofcie zreszta lada chwila mam zamiar za to sie zabrac i w moim budziku to potwierdze co i jak
misiek95 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Chodziło o mnie tak, mam ten sam problem. Dzisiaj wgrałem inny wsad- który dostałem od kolegi Arre ale niestety okazało się że też jest to 932fx więc nie sądze, żeby była jakaś różnica. Czy ktoś posiada jakiś zamiennik? tj. Diesel, eu, zegar cyfrowy(nie radiowy), 6 wskaźników.
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Cholera Pan Prezes wpadl i od razu po kropie Ja wiekszosc odpowiedzi sam znalazlem bez problemu i napewno sie da tym bardziej na takie proste pytania na Madrzejsze chetnie sam podpowiem o ile moja wiedza pozwoli tu nie chodzi o kropy i inne rzeczy tylko jak ktoś pyta w związku z fisem to mu odpowiadajmy no ku*wa... mniej energii zmarnujecie na dodanie zwykłych prostych odpowiedzi (sam tak uważasz) szybko zwięźle i na temat że chłopak bd wiedział co i jak niż wymądrzanie sie przez 5 następnych postów kto jak szukał czy słabo czy mocno... no Panowie nie mamy po 5 lat żeby się licytować, poza tym w tym spamie poszukaj sobie informacji.. weźcie pod uwagę to że ktoś naprawdę może mieć zero pojęcia o czymś takim tak jak ja miałem jak zaczynałem przygodę z tym tematem. czepiam się ale "lajf is brutal, kur*a..." :decayed:
misiek95 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Mam od kaja z koncowka 931 Poprosze na priv )
Rekomendowane odpowiedzi