Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak otwieram drzwi lampki się świecą fis tylko nie pokazuje o tym info. Pokazuje info tylko o bagażniku , z drzwiami cisza.

Apropo produkcji auto ściągniete z DE niby 2000r w papierach nie mogę tego znaleźć szczerze :facepalm::facepalm::facepalm:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie ktos rzezbil i krancowek nie popodpinal :decayed:

Opublikowano

polift nie ma krańcówek :decayed:

Opublikowano

To jeżeli to 2000r powinienem mieć cyfrowy zegarek czy analogowy też wychodził w tym roku jeszcze ? Pewnie znając moje szczeście wjeba... się na kolejną mine i był zmieniany licznik i dlatego takie cyrki ...

Nie ma napewno to nic wspolnego z tym że żaden z pilotów nie jest powiązany z samochodem ?

Opublikowano

a cholera Cie wie jak to w 4 jest :kox:

ja mam modul i bangla

dziwne tylko ze mu pokazuje otwarty bagol

Opublikowano
To jeżeli to 2000r powinienem mieć cyfrowy zegarek czy analogowy też wychodził w tym roku jeszcze ? Pewnie znając moje szczeście wjeba... się na kolejną mine i był zmieniany licznik i dlatego takie cyrki ...

Nie ma napewno to nic wspolnego z tym że żaden z pilotów nie jest powiązany z samochodem ?

Albo piloty nie żyją, albo faktycznie masz inny blat wsadzony i immo off. Pokaż ten licznik, powinieneś mieś zegarek cyfrowy z palemką.

Opublikowano

Licznik :

utx3.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

są za***ane gównem, w kasecie zamka..

;)

Opublikowano

Podświetlenie czerwone blatów, czyli licznik z początkowych poliftów czyli początek roku 99 :decayed:

Opublikowano

teraz pytanie o co chodzi, albo mu ktoś licznik podmienił i z mikrostycznikami z zamków się nie buja albo po prostu przystanek autobusowy i na sztuke :grin:

Opublikowano
teraz pytanie o co chodzi, albo mu ktoś licznik podmienił i z mikrostycznikami z zamków się nie buja albo po prostu przystanek autobusowy i na sztuke :grin:

Jak nie cztery czy pięć... :whistling: No dla mnie to tu jest wyjebka jak chooy, bo ten licznik nie ma prawa bytu w aucie z rocznikiem 2000...! :doh:

Opublikowano

Jednym słowem żeźba w hooj

Opublikowano

Auto raczej nie po wypadku bo wszystko bdb sprawdzone i wsio całe.

No ale widzę że się wpakowałem w gówno jak zwykle musi coś być ;)

Opublikowano

A napisz mi jedno , czy działa Ci temp oleju ? Jeśli tak lub nie to zobacz dwie rzeczy, zrób nam foto miski olejowej od spodu , no chyba ze wiesz jak wygląda sensor oleju w misce i powiesz czy jest czy nie ma, i czy w podstawie filtra jest czujnik ?

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

I zrób jeszcze jedna rzecz , wyjmij licznik i zobacz czy jest druciarstwo z kabli zrobione jakieś , i powiedz coś więcej o tych nie przypisanych kluczach, kontrolka od immo Ci działa normalnie ?

Opublikowano

Panowie , chooj wie o co kaman , według naklejek w samochodzie i wszystkich maneli w aucie to 04/99r produkcji , w brifie to jest czeski film - nikt nic nie wie , nic nie pisze różne daty ogólnie cyrk jak chooy :D

Opublikowano

Kwiecień jeszcze mógł dostać taki blat :whistling: nie miałeś grzebanego CA czasami w drzwiach?

Opublikowano
Jumane jak nic , juz po Ciebie jada :polew:

:nabijasie:

Opublikowano

Witam ponownie Panowie :) Pytanko mam. Czy w pełnym fisie to normalne zachowanie ? Mianowicie w moim starym jager miałem tak, że jak mi wywyaliło błąd abs to oprócz kontrolki wywalało na wyświetlacz czerwone (!) i piszczało buzerem ( chyab trzy razy ). Miałem ostatnio problem z czujnikiem i zauważyłem że w tym full fis zapala się tylko żółta kontrola i koniec. Dodatkowo w tych zegarach co mam nie pali mi się kontrolka od oil sensor ( ostatnio jak zmieniałem termostat to zalałem niechcący skubańca i mi czasem nie stykał. Na jagerze od razu wywalało komunikat na żółto a na vdo tylko spada wskazówka temp oleju i potem jest błąd na vagu. Pytam bo ogólnie zastanawiam się czy w razie czego zadziała mi ostrzeżenie o niskim stanie oleju.

Opublikowano
Witam ponownie Panowie :) Pytanko mam. Czy w pełnym fisie to normalne zachowanie ? Mianowicie w moim starym jager miałem tak, że jak mi wywyaliło błąd abs to oprócz kontrolki wywalało na wyświetlacz czerwone (!) i piszczało buzerem ( chyab trzy razy ). Miałem ostatnio problem z czujnikiem i zauważyłem że w tym full fis zapala się tylko żółta kontrola i koniec. Dodatkowo w tych zegarach co mam nie pali mi się kontrolka od oil sensor ( ostatnio jak zmieniałem termostat to zalałem niechcący skubańca i mi czasem nie stykał. Na jagerze od razu wywalało komunikat na żółto a na vdo tylko spada wskazówka temp oleju i potem jest błąd na vagu. Pytam bo ogólnie zastanawiam się czy w razie czego zadziała mi ostrzeżenie o niskim stanie oleju.

raczej nie, chyba źle pociągnąłeś jakiegoś druta... :decayed:

Opublikowano

Kiedy zmieniasz olej, jam spuscisz olej to daj zaplon i zobaczysz czy pokazuje

Generalnie osobiscie nie polegam na czujniku poziomu i sprawdzam regularnie bagnetem