Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

ale Ty wtedy waliles do licznika minilifta nie crypto czy jednak ??

Ja mialem 5 licznikow w mojen niunce :grin: minilift sial mi z concertem. Dlatego zmienilem na polifta pelnego. Potem byl crypto can. Potem ten co mam teraz :wink crypto cana uwalilem wsadem od angola :gron: jak chcesz moge Ci podeslac ten wsad bo jak go potem na commanderze odpalilem to juz sie nie dziwilem dlaczego mi licznik uwalil :grin:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chodzi o to ze gdybym chcial do licznika z a6 minilift w którym defakto wgrywane juz byly rozne wsady ale zawsze z a6 mógl wgrac wsad z a4 i czy go wten sposb nie upale

Opublikowano
chodzi o to ze gdybym chcial do licznika z a6 minilift w którym defakto wgrywane juz byly rozne wsady ale zawsze z a6 mógl wgrac wsad z a4 i czy go wten sposb nie upale

Nie ryzykowalbym pinouty maja takie same ale nie wiem czy tam kosci pamieci sie nie roznia musialbys do Cwiarensa uderzyc :wink:

Opublikowano

Duze prawdopodobienstwo ze upitolisz licznik.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Cwiara a Ty swoim magicznym sprzetem dałbys rade??

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

a tak nawiasem ładnie sie obijacie w robocie ze macie czas na pisanie :decayed::grin::grin::grin:

cwiara to wiem czym sie zajmuje a szyba ciekawi mnie strasznie ( oczywiscie chodzi o legalny oficjany zawód :decayed::decayed::grin::grin:)

Opublikowano

Mam wlasna firme tyle Ci musi wystarczyc :wink:

Opublikowano

produkcja dystrybucja , gwałty na zlecenie i bez zlecenia :decayed::polew:

dżołk ofkors:decayed:

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

a i pw

Opublikowano
Cwiara a Ty swoim magicznym sprzetem dałbys rade??

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

a tak nawiasem ładnie sie obijacie w robocie ze macie czas na pisanie :decayed::grin::grin::grin:

cwiara to wiem czym sie zajmuje a szyba ciekawi mnie strasznie ( oczywiscie chodzi o legalny oficjany zawód :decayed::decayed::grin::grin:)

Trzeba sprawdzic czy w liczniku z a4 i a6 sa jednakowe pamieci. Chodzi o to ze jak wgrasz wsad do pamieci innego typu niz tej z ktorej pochodzi to pamiec zostaje uwalona. Jesli pamieci sa takie same to mozna probowac.

Opublikowano

jak wsad a4 z licznika z cyfra zegarem do minilifta a6 to pasi i nie uwalisz

pamieci maja 93c86 oba

paliwo bedzie ok

aale drzwi nie

:hi:

Opublikowano

A ma ktos wsad taki z a4 z cyfrowym zegarem? sam bym taki sprobowal sobie wgrac

Wyslane z mojego audi za pomoca wydechu TypeR

Opublikowano

a jak wpisac kod do concerta ??:decayed: bo safe tylko pisze, jakas instrukcja??

i jak je teraz wyjac bo zapadki po bokach sa, kliklo a tu teraz miejsca nie ma zeby wlozyc cos :decayed:

Opublikowano

Takie wyjmaki potrzebne

bavu9asa.jpg

Opublikowano

no ale z której strony wlozyc, bo panel radia jest szerszy od d*py radia a tam po bokach sa zatrzaski

Opublikowano
No i dobra. Jak chcę to niech sobie kupi miskę. Ja mu narazie uciszę alladyna i tyle.. A do afn wychodziła taka miska? Czy od czego szukać?

AVG/AHH ma miski z czujnikiem

Opublikowano

No w panelu musza byc waskie szparki :grin:

Opublikowano

Concerta rozblokowuje się trzymająć rds+scan az pojawi się 1000. wtedy tymi płaskimi klawiszami ustawiasz kod, analogicznie 4 pierwsze klawisze :decayed:

juz doszedł?:grin:

Opublikowano

No :decayed:

Opublikowano

ja pierdziele poczta mnie czasami zaskakuje :grin: nie uszkodził się?

Opublikowano

Panowie jestem właśnie po przekladce licznika full fis przedlift na full fis polift.

I mam pytanie. Czy czujnik poziomu płynu spryskiwaczy jest inny? Bo według rozpiski piny są dobrze a wywala że mało płynu. Druga rzecz to klimatronik wariuje z podświetleniem. Jakieś pomysły?

Opublikowano
Panowie jestem właśnie po przekladce licznika full fis przedlift na full fis polift.

I mam pytanie. Czy czujnik poziomu płynu spryskiwaczy jest inny? Bo według rozpiski piny są dobrze a wywala że mało płynu. Druga rzecz to klimatronik wariuje z podświetleniem. Jakieś pomysły?

a może rzeczywiście jest mało płynu.. :wink:

podświetlenie może wariować bo tam zmiana była, inaczej powietlenie włączało sie w przed i polifcie. Wrzuć klimat na zapłon i po sprawie będzie :wink: