Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 witam problem jak w temacie nowy kluczyk, pin i Vag mam jak do tego sie zabrać? za info serdeczne dzieki pozdrawiam T
szogun0 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nic prostszego: licznik -> login -> adaptacja kanał 21 -> wpisać ilość kluczy -> zatwierdzić -> wyłączyć zapłon i włączać po kolei każdym następnym kluczem na co najmniej 1 sekundę. Po zakończeniu odczekać chwilę i można uruchamiać samochód.
Wihajster Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nic prostszego: co najmniej 1 sekundę. myslę,że az zgaśnie kontrolka immo i włożyc nastepny klucz
jihad Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Mam komplet kluczyków: dwa piloty - oba otwierają i zamykają drzwi, serwisowy i plastik. Niestety jeden z pilotów i plastik nie uruchamia silnika (immo). Robiłem wg instrukcji, ale kanał był niedostepny.
szogun0 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Jakbyś dokładnie przeczytał procedurę, to byś wiedział, że nie w liczniku a w sterowniku immobilizera, adres 25.
jihad Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 licznik -> login -> adaptacja kanał 21 -> wpisać ilość kluczy -> zatwierdzić -> [...] Licznik, to licznik, ale dziękuje bardzo.
szogun0 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Oczywiście. Tylko jest to zależne od rocznika i typu immobilizera.
jihad Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 To jak jest w 96, bo dalej nie mogę tego popchnąć? W module Immo mam tylko kanał 01 dostepny i jest w nim wartość 2. Mam akurat dwa działające kluczyki. Czy na kanale 01 zapisać 4 klucze?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:11_________________________________________________ To sam sobie odpowiem: Tak. Dziękuję.
szogun0 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Nie ma za co. Najlepiej w pamięci zapadają własne doświadczenia, a nie rozwiązania podane na tacy.
Rekomendowane odpowiedzi