Aydaho Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 Ja mam Zimmermanny przednie nawiercane i klocki Ferodo Premier i bardzo sobie chwale, chociaz jakby delikatnie bardziej miękko hamował. Wcześniej miałem klocki Boscha i strasznie piszczały (chociaż z drugiej strony trafiłem na jakieś felerne może) i prawie dęba stawał jak hamowałem, wymieniłem na aktualny zestaw po 2 tys km, chociaż to może tylko moje sugestywne odczucia. no i chyba to mnie przekonuje - czyli zestaw ZM + Ferodo
Cristoforo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 wczoraj zakładalismy ferodo premier do Subaru i klient narzekał że piszczą te klocki piszcza zdecydowanie wiecej niż Textary Textar zapiszczy tylko przy pierwszym hamowaniu cena mówi za siebie
ktokolwiek Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 To wczoraj zakładane i już dziś wiadomo że piszczą ? No jak sie hamuje gwałtownie i ostro na nowych klockach to wiadomo że zeszklą i będą piszczeć, a nie sądze (skoro już piszczą) żeby robił to łagodnie przez pierwsze kilometry. Tylko że to piszczenie powinno nawet jeśli się je skatowało na początku potem przejść, a nie zawsze tak jest
Cristoforo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 to, że ferodo piszcza to wiadomo, że nie od dzisiaj nie było ori klocków więc na życzenie klienta załozyli ferodo i dzwonił dzisiaj, że mu piszczą tylko takie info dostałem nie wnikałem bo to nie mój dział itd.
ktokolwiek Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Mi nic nie piszczy, a mam i z przodu i z tyłu, oczywiście pierwsze 200 km bardzo powoli hamowałem itd itd. Jak już się poukładały to nie piszczały nawet wtedy gdy zagotowałem płyn hamulcowy przy mega ostrej jeździe poza miastem.
Cristoforo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 mozliwe, że gosciu je zeszklił zbyt długo i mocno hamując
Dev Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 mam czasami świerszcza na DS-ach ale rekompensują to skutecznością :>
soolek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Aydaho, zmieniłeś już te hamulce? Co kupiłeś i jak się sprawuje?
kwiatko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 podepnę się do tematu, mam w garażu tarcze bosch jakie klocki polecacie?
Dev Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 podepnę się do tematu, mam w garażu tarcze bosch jakie klocki polecacie? Ferodo, Bosch, TRW
spetsnaz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 podepnę się do tematu, mam w garażu tarcze bosch jakie klocki polecacie? jak już kupiłeś, to dlaczego pytasz? Bosch jest ok.
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Dzisiaj w IC proponowali mi tarcze Ferodo za okolo 200zl.Zna ktos??
Dev Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Dzisiaj w IC proponowali mi tarcze Ferodo za okolo 200zl.Zna ktos?? moge ci je załatwic, jak dobrze pamietam za 140 zł kpl tarcze jak najbardziej :good: :good: do tego klocki ferodo
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Czyli,ze dobre.Cena za komplet lepiej niz dobra.W IC na znizkach mam 160zl. Klocki duzo drozej wychodza
Dev Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 tez mam znizki w IC dobre klocki z czujnikami to koszt ok 180zl
Rekomendowane odpowiedzi