MrWho Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Siemka Zdobylem else 3.60 + update 3.61 + biny Audi... no i zainstalowałem wszystko... najbardziej interesują mnie schematy elektryczne.. ale przy wejściu w schematy... po wybraniu audi/model/rok.. wyświetla mi ciągle... "Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikacje samochodu.." O co chodzi? Mam zainstalowany SVGView.exe, ponoć czasem jest tak, że jak nie ma polskich binów to nie chodzi... ale doinstalowałem DE i EN i tez d*pa HELP
adamq Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikacje samochodu.. Powinno wyskoczyć takie okno, w którym wybierasz m.in.: markę samochodu, model, rok produkcji, dokładne oznaczenie modelowe, oznaczenie silnika, skrzyni, etc. Nie wpisuj numeru VIN, ponieważ ELSA nie ma połączenia z internetem. Na końcu naciśnij na OK, otwiera się wtedy nowe zlecenie i wszystkie opcje się uaktywniają.
MrWho Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 No i tak robie Dziwi mnie ze nie ma wogle mojego silnika :/ Ale nawet jak wybiorę cokolwiek to jest lipa I wyświetla mi ciągle: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikacje samochodu.."
Cineksik Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 moze coś pomoże http://peb.pl/literatura-programy/249425-rapidshare-elsa-v3-50-v3-60-a.html :gwizdanie:
MrWho Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 Czytałem... instalowałem tak jak tam i d*pa [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 01:39_________________________________________________Panowie jak by ktoś miał podobny problem... Jeżeli zainstalowaliście tylko PL to po doinstalowaniu EN/UK lub DE trzeba jeszcze raz wsadzić płytę od audi i doinstalowuje pliki w jezykach w/w i teraz all śmiga Pozdro!
aerjot Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 pomocy .. zaistalowano, zaktualizowane, języki US,EN,DE,PL i .... "Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikacje samochodu" i to w każdym języku ....
marec-ki Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Ale kotlet Co niektórych to nie kumam chyba dużo lepiej dla Moderatorów i samego Forum, jak ktoś odświeży temat zamiast zakładać nowy i robić syf i powielanie.
aerjot Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 zgadzam sie z przedmówcą ... tym bardziej ze wielu "speców" na forum odsyła do "szukajki" a im wiecej dublujacych sie tematów tym mniej sie chce szukac i tym więcej kolejnych pytań o to samo ... ... a problem nadal nie jest rozwiązany
Cineksik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 jest jakieś rozwiązanie na ELSĘ pod windows 7 ?? Windows XP mode odpada bo mam Windowsa 7 Home Premium 64-bitowy
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 http://windows7forum.pl/tajna-bron-w...al-t-1413.html
Cineksik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 ... Windows XP mode odpada bo mam Windowsa 7 Home Premium 64-bitowy Grzesiu odpada
Krzysztof Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wirtualizacja.. VirtualBox, VMware Workstation. Instalujesz tam WinXP x86(32bit) i jedziesz
Cineksik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 znalazłem jeszcze inne rozwiązanie: http://www.osinfo.pl/artykuly/windows-xp-mode-w-windows-7-home-premium jestem w trakcie, jak się uda to dam znać [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 18:10_________________________________________________zrobione i działa
PiterEL Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witam Nie będę zakładać nowego tematu. Zainstalowałem sobie ELSAWIN 6 oraz baże z 01.2017. Jednak mam problem. Jak wejdę np w instrukcje napraw, instalacje elektryczne to mimo że podam wszystkie parametry auta nawet z numerem VIN to zawsze pokazuję mi się: Wybór zablokowany. Najpierw wprowadź identyfikację samochodu... Dane nie dostępne w programie ElsaWIn. Robiłem reinstalację i to samo. Może ktoś wie co jest przyczyną ?
grzesq_19 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam, czy w ELSAWin są opisy poszczególnych kodów usterek? Jeśli tak to w którym dziale tego szukać?
Jakubor Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Mi się wydaje, ze gdzieś to widziałem, tylko teraz nie mogę skojarzyć. Poszukam i Ci wyślę:D 1
grzesq_19 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 3 godziny temu, Jakubor napisał: Mi się wydaje, ze gdzieś to widziałem, tylko teraz nie mogę skojarzyć. Poszukam i Ci wyślę:D Czekam z nadzieją
kamil-vag Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Szukaj jak coś w języku angielskim (united kingdom) albo niemieckim bo w PL mało info jest niestety, ogólnie do TDI ciężej o info z procedur diagnostycznych... Czasami więcej info znajduje np. do tego samego silnika ale w bazie Skody lub VW...
Rekomendowane odpowiedzi