zbych4000 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam i pozdrawiam serdecznie. Ostatnio przewoziłem w bagażniku kanister z benzyną, który na zakręcie przechylił mi się i część paliwa wyciekła do wnętrza bagażnika, proszę o radę jak pozbyć się przykrego zapachu, wietrzę auto już parę dni i nic.
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zapalniczka lub zapałki i po problemie
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zapalniczka lub zapałki i po problemie :polew: sory za ot
Luki 86 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jeśli to benzyna to musisz dobrze wywietrzyć po jakimś czasie wyparuje. Albo jechać na pranie tapicerki, na pewno nie zaszkodzi.
antonio Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 rozsyp kawę po całym bagażniku po kilku dniach odkurzysz i po problemie
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wyciągnij podłoge (tapicerke) i wypierz jakąś pianką do czyszczenia , blache pod podłogą umyj i wszystko. powinno wystarczyć
grzesu3 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 U mnie pomogło wietrzenie . Na kilka nocy otworzyłem w garażu klapę bagażnika i szyby. Po kilku dniach wacha wyparowała.
Kolkov Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uważaj na kawę żeby nie zostały plamy. Możesz jeszcze wstawić garnek z gorącym mlekiem (też ponoć pochłania smrodek), ale ja to proponował bym ci wywietrzyć i zaprać jakąś pianką żeby odświeżyć materiał. Mi się na przykład rolmopsy ewakuowały w bagażniku i to była masakra
GRazny Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uważaj na kawę żeby nie zostały plamy. Możesz jeszcze wstawić garnek z gorącym mlekiem (też ponoć pochłania smrodek), ale ja to proponował bym ci wywietrzyć i zaprać jakąś pianką żeby odświeżyć materiał. Mi się na przykład rolmopsy ewakuowały w bagażniku i to była masakra heh bez przesady... kawę niech rozsypie ale na talerze kawa zbiera wszystko
Kolkov Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uważaj na kawę żeby nie zostały plamy. Możesz jeszcze wstawić garnek z gorącym mlekiem (też ponoć pochłania smrodek), ale ja to proponował bym ci wywietrzyć i zaprać jakąś pianką żeby odświeżyć materiał. Mi się na przykład rolmopsy ewakuowały w bagażniku i to była masakra heh bez przesady... kawę niech rozsypie ale na talerze kawa zbiera wszystko sztynksu śledzia nie dała rady
zbych4000 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Wywietrzyłem porządnie i chyba dało radę. Teraz jeszcze zafunduję małe pranko i to powinno wystarczyć.
Rekomendowane odpowiedzi