Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Wylane paliwo w bagażniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio przewoziłem w bagażniku kanister z benzyną, który na zakręcie przechylił mi się i część paliwa wyciekła do wnętrza bagażnika, proszę o radę jak pozbyć się przykrego zapachu, wietrzę auto już parę dni i nic.

Opublikowano

zapalniczka lub zapałki i po problemie

:polew: :polew: :polew:

sory za ot :wink4:

Opublikowano

Jeśli to benzyna to musisz dobrze wywietrzyć po jakimś czasie wyparuje. Albo jechać na pranie tapicerki, na pewno nie zaszkodzi.

Opublikowano

rozsyp kawę po całym bagażniku

po kilku dniach odkurzysz i po problemie

Opublikowano

wyciągnij podłoge (tapicerke) i wypierz jakąś pianką do czyszczenia , blache pod podłogą umyj i wszystko. powinno wystarczyć

Opublikowano

U mnie pomogło wietrzenie :kox:. Na kilka nocy otworzyłem w garażu klapę bagażnika i szyby. Po kilku dniach wacha wyparowała.

Opublikowano

Uważaj na kawę żeby nie zostały plamy. Możesz jeszcze wstawić garnek z gorącym mlekiem (też ponoć pochłania smrodek), ale ja to proponował bym ci wywietrzyć i zaprać jakąś pianką żeby odświeżyć materiał. Mi się na przykład rolmopsy ewakuowały w bagażniku i to była masakra :disgust:

Opublikowano

Uważaj na kawę żeby nie zostały plamy. Możesz jeszcze wstawić garnek z gorącym mlekiem (też ponoć pochłania smrodek), ale ja to proponował bym ci wywietrzyć i zaprać jakąś pianką żeby odświeżyć materiał. Mi się na przykład rolmopsy ewakuowały w bagażniku i to była masakra :disgust:

heh bez przesady... kawę niech rozsypie ale na talerze :wink4:

kawa zbiera wszystko :good:

Opublikowano

heh bez przesady... kawę niech rozsypie ale na talerze :wink4:

kawa zbiera wszystko :good:

sztynksu śledzia nie dała rady :przebiegly:

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Wywietrzyłem porządnie i chyba dało radę. Teraz jeszcze zafunduję małe pranko i to powinno wystarczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...