A-rek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam! Chcialbym wam przedstawic moja A4. Jestem jej pierwszym wlascicielem w Polsce od jakis 4 miesiecy. Audi A4 Avant 1.9 TDi AVG z 2000r. w tej chwili ma przejechane 212 tys km (udokumentowany) i nadal serwisowana Wyposażenie seryjne między innymi: - ABS - 4x AIR BAG - wspomaganie - el. szyby x2 - el. lusterka - podgrzewane lusterka - podgrzewane spryskiwacze - centralny zamek z pilota - otwieranie i domykanie szyb z kluczyka - otwieranie klapy bagażnika z kluczyka - klimatronic - tempomat - kubełkowe siedzenia (elektrycznie regulowane część lędźwiowa) - podgrzewane fotele - ori radio Audi Symphony + 6 głośników + ori głosnik basowy + ori wzmacniacz wbudowany w bagażniku - ori alu 15" (zima) x5 szt./ 1 szt na zapasie - halogeny - podświetlenie zegarów na biało - podświetlenie nóg przy otwarciu drzwi kierowca-pasażer - podświetlenie drążka zmiany biegów - 6 lampek w podsufitce - siatka odgradzająca bagażnik z kabiną - skórzana kier. trójramienna S-line - regulowana kierownica w 2 płaszczyznach - skórzany drążek zmiany biegów S-line - regulowane przednie światła - 2x podłokietnik Zmiany: - grill z RS4 / ramka przemalowana na czarny mat - kola OZ 8x17" ET 40 + opony 225/45 Continental SportContact2 (sezon 2009) / felgi przemalowano na bialo (sezon 2010) - nowe koła 8x19" ET45 z VW Scirocco/Passat CC + nowe opony 215/35 Nankang NS2 (sezon 2011) - koła ......... + opony 205/40 Dunlop SP Sport (sezon 2013) - sprężyny Eibach -30 mm (sezon 2009-13) / zawieszenie gwintowane KW Inox (sezon 2010-11) / zawieszenie gwintowane FK (sezon 2013) - CB radio - oznaczenia S-line na listwach bocznych - ściągnięte emblematy z tylnej klapy - zamontowałem HID 4300K + postojówki led - ori siatka na zakupy do bagażnika - dodatkowe osłony na silnik (Passat VR5) - usunięty zamek z tylnej klapy - usunięta tylna wycieraczka - przemalowane dekory wewnętrzne na czarną perłę z palety VW z niebieskimi drobinkami - końcówki wydechu a'la Audi A6 -trochę dodatkowej elektroniki: * światła do jazdy dziennej DRL * doświetlanie zakrętów * moduł komfortowych kierunkowskazów * Coming/Leaving home * Reverse guide (doświetlanie przodu na wstecznym) - koła zimowe: ori stal z Audi A4 B6 6Jx15" ET 33 + opony Dębica Frigo2 195/65R15 Plany na przyszłość: - czas pokaże Zdjęcia: 29 Sierpień 2009 - emblematy S-line 31 Październik 2009 - brak ramki pod przednia rejestracja, - tylna ramka w czarny mat, - ramka grilla w czarny mat, - wydech czarny mat czerwiec 2010 - zawieszenie gwintowane KW Inox lipiec 2010 - felgi przemalowane na bialo - sciagniete emblematy z tylnej klapy - serduszko na zderzaku :> wrzesien 2010 - zamontowalem HID 4300K + postojowki led luty 2011 - ori siatka do bagażnika kwiecień 2011 - dodatkowe osłony na silnik - nowe koła i opony - usunięty zamek z tylnej klapy - usunięta tylna wycieraczka maj 2011 - przemalowanie dekorów wewnętrznych na czarną perłę z niebieskimi drobinkami z palety VW sierpień 2011 - końcówki wydechu a'la A6 wrzesień 2011 - światła do jazdy dziennej DRL - doświetlanie zakrętów - moduł komfortowych kierunkowskazów - Coming/Leaving home - Reverse guide (doświetlanie przodu na wstecznym) efekt końcowy C.D.N.
SoMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 fajny pelican blue musimy się na spocie grillami podmienić na moment bo chcę zobaczyć efekt Pucek nie namawiał Cię jeszcze na większą glebe? :polew:
Skyliner89 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zajefajna Audiczka w wersji Avant. Piękny kolor, fajne felgi, bardzo dobre wyposażenie, konkretny silnik i widać, że zadbana :>.
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 oceniałem na Spocie, bardzo ładny , mimo że avant tylko trzeba porazać troche w silniku
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ładna, ale nie - pelican blue no niestety nie :>
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już też oceniłem, bardzo fajne auto, wyposażenie, silnik, kolor no jednym słowem super mi tam brakuje troszeczkę ale ostatnio jestem wybredny, ale serio daje radę jak znam właściciela to z wiosny wprowadzi mega mody no i oczywiście widzimy się na spotach
.Szczepan. Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Widze że kolega se galerie utworzył po naszej rozmowie A miał być taki seryjny jak każdy inny na ulicy. A tu co?? Autko prawie z full wypasem, obniżone, w ładnym kolorze. Normalnie cud miód i orzeszki Gratuluje autka
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jak znam właściciela to z wiosny wprowadzi mega mody lecze sie na to wiec nie namawiaj Widze że kolega se galerie utworzył po naszej rozmowie no tak jakos wyszlo dzieki za opinie
buliking Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ładna sztuka, zmienilbym tylko felgi na jakis nowszy wzor
A-rek Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 zmienilbym tylko felgi na jakis nowszy wzor jest plan na przyszly sezon ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 21:52_________________________________________________taki maly gadzet :>
mrogal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 _________________________________________________taki maly gadzet :> zaraz Cie zjedza :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 w b5 nie było s-line'a więc wioska dla mnie wieksza wioska jest zakladac zderzaki od eSki do A4 z silnikiem 1.6 gdzie nie spojrzec to kazdy wizualnie zmienia A4 na S4, a ja jestem "inny" i robie swoja na S-line
ykk Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 A ja bym nie doklejal niczego poza seria
SoMeS Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 owszem Arek ale w B5 NIE BYŁO S-LINE tylko o to mi chodzi
A-rek Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Arek ale w B5 NIE BYŁO S-LINE ale ja bardzo dobrze o tym wiem w przyszlym sezonie do kompletu napewno dolacza felgi S-line. a jesli wszystko pojdzie zgodnie z moim planem to takie rzeczy jak grill, lampy, felgi pojda w kolor (czarny mat) i moze dach ale najpierw zrobie sobie VT jak to bedzie wygladac. no i oczywiscie do kompletu zawieszenie zostanie zmienione na gwint TA Technix (prawdopodobnie) ps: wydech jest juz w czarnym macie[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 08:54_________________________________________________panowie moze mi ktos wytlumaczyc co to oznacza??
.Szczepan. Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Mi też się pokazuje taka kontrolka juz chyba z 3 razy jak mam auto. Z tego co sie dowiedziałem to ze się psuje czujnik poziomu oleju w silniku. Ale nie jestem pewien do końca. Na bagnecie prawie max.
A-rek Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 juz chyba doszedlem do tego, przy wymianie termostatu byl odpiety czujnik oleju i pewnie wyskoczyl blad. musze podpiac Vag'a i sprawdzic
Rekomendowane odpowiedzi