slepy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czemu tej lewej też nie brałeś z paska? więcej zasłania
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czemu tej lewej też nie brałeś z paska? więcej zasłania no własnie
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chciałem tą jak mi się nie spodoba to się wymieni na tą z Passka :>
andy_sky Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chciałem tą jak mi się nie spodoba to się wymieni na tą z Passka :> części z vw do audi :no: :no:
jedrekx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chciałem tą jak mi się nie spodoba to się wymieni na tą z Passka :> części z vw do audi :no: :no: a co w tym dziwnego?
ROBERT Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chciałem tą jak mi się nie spodoba to się wymieni na tą z Passka :> części z vw do audi :no: :no: ze 50% części pochodzi od VW
andy_sky Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 chciałem tą jak mi się nie spodoba to się wymieni na tą z Passka :> części z vw do audi :no: :no: ze 50% części pochodzi od VW wola myśleć że 100% to audi
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 przyszedł czas na naprawę pozimowych bolączek
andy_sky Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 przyszedł czas na naprawę pozimowych bolączek sam to robisz czy lakiernik
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czyżby tylny zderzak miał zamiar dostać nie seryjny dyfuzor a nie, kurfa odwrotnie leży :polew: już myślałem że cos podciałeś go
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 sam to robisz czy lakiernik ja + szwagier czyżby tylny zderzak miał zamiar dostać nie seryjny dyfuzor a nie, kurfa odwrotnie leży :polew: już myślałem że cos podciałeś go wszystko zostaje prawie seria [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:59_________________________________________________dziś poszło wnętrze pod pistolet...
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 najs :kox: XIRALLIC? to tylko podkład , efekt końcowy będzie taki że będziemy mieli te same dekory
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 najs :kox: XIRALLIC? to tylko podkład , efekt końcowy będzie taki że będziemy mieli te same dekory mała fotka, myślałem że Wam zostało trochę lakieru z białej Czyli w tym sezonie rezygnujesz zupełnie z białych dodatków?
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 białego lakieru zostało jakiś litr :> ale białe dodatki w wewnątrz były zbyt rzucające się w oczy i nie pasowały do reszty szarego wnętrza więc będą czarne. nad białymi felgami nadal się zastanawiam ale coraz więcej aut z takimi kołami jeździ i zrobi się to za niedługo tandetne
cabriofan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 przyszedł czas na naprawę pozimowych bolączek Mój przedni też się prosi o malowanie ,dekory też -Ile szwagier kasuje? Dawaj na P.W.jak co
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 to tylko podkład , efekt końcowy będzie taki że będziemy mieli te same dekory i tylko czekać aż skończę malować felgi
Adrian_73 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nawet nie wiedziałem ze tyle fotek zrobiłeś ;p Trzeba te dekory dokończyć w przyszłym tygodniu i klapę ;D
Rekomendowane odpowiedzi