Opublikowano 23 Września 200916 l Jakiś pierd..ny ch.. ukradł mi dzisiaj w nocy listwę dolną tylnych drzwi prawych. Pewnie ją uszkodził, bo była przymocowana na śrubę. Jeśli ktoś z Was będzie miał okazję kupić taką listwę po taniości - to prawdopodobnie moja. Co za naród, co za ludzie, k**wa. A dopiero co udało mi się skompletować te listwy. Nie dość, że Audi zrobiło je do d*py (metalowy stelaż) to jeszcze znajdzie się ku**s co ukradnie taką skorodowaną. Jak nie dekle, to lusterko, jak nie lusterko, to listwa. Pier..le, kupuję matiza. monti
Opublikowano 23 Września 200916 l żyjecie,nie uwierze że tak ciężko pracujecie i niemacie czasu zajrzeć a4kp nieładnie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:43_________________________________________________ Jakiś pierd..ny ch.. ukradł mi dzisiaj w nocy listwę dolną tylnych drzwi prawych. Pewnie ją uszkodził, bo była przymocowana na śrubę. Jeśli ktoś z Was będzie miał okazję kupić taką listwę po taniości - to prawdopodobnie moja. Co za naród, co za ludzie, ku***a. A dopiero co udało mi się skompletować te listwy. Nie dość, że Audi zrobiło je do d*py (metalowy stelaż) to jeszcze znajdzie się ku...s co ukradnie taką skorodowaną. Jak nie dekle, to lusterko, jak nie lusterko, to listwa. Pier..le, kupuję matiza. monti łapy poucinać[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:46_________________________________________________w ex b5 jeździłem bez listew to fakt lustro pociągneli, i dlatego kupiłem gofra a audi urzywam tylko w trasy a tak to stoi w w garażu
Opublikowano 23 Września 200916 l Witajcie!! Monti, to chyba nie jesr Twój najlepszy dzień... Pomyłka Adamów, to raczej Kasia. Ja kojarzę tylko kilka osób i to z wyglądu Pomimo porannych nerwów życzę wszystkim miłego dnia!!
Opublikowano 23 Września 200916 l to powiedziała Kasia D chyba aa.. to pomylka osob duzo niescislosci w pamieci jest z tamtych kilku dni, ktos Mi chyba alkoholu dolal do soku to wy spotowaliscie w Pile i nic nie powiedzieliscie?
Opublikowano 23 Września 200916 l Witajcie!! Pomyłka Adamów, to raczej Kasia. Ja kojarzę tylko kilka osób i to z wyglądu to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? :naughty:
Opublikowano 23 Września 200916 l to powiedziała Kasia D chyba aa.. to pomylka osob duzo niescislosci w pamieci jest z tamtych kilku dni, ktos Mi chyba alkoholu dolal do soku to wy spotowaliscie w Pile i nic nie powiedzieliscie? przecież też tam byłeś
Opublikowano 23 Września 200916 l Dzisiaj miała miejsce ewakuacja w Kauflandzie (niby bomba). Mam nadzieję, że żadnemu/żadnej nie przyjdzie na myśl zadzwonić w piątek, że jest bomba, tylko dlatego, że nie może się wyrwać z roboty na spota pzdr, monti P.S. pierdzielę, montuję monitoring na parkingu edit Marcys, tak jak widzisz
Opublikowano 23 Września 200916 l gdzieś na forum widziałem jest filmik,a4 stała pod kamerą a dwóch świętych mikołajów zaj........li dekielki,może lepiej garaż wynajmij
Opublikowano 23 Września 200916 l to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? nie znacie dnia ani godziny kiedy zjawię się na poznańskim spocie Postaram się jak najszybciej
Opublikowano 24 Września 200916 l a no piątek fury wyszykowane panowie ja się spóźnię bo o 19 to kończe dopiero prace no i namówiłem mojego kuzyna zeby swoją kupeją przyjechał
Opublikowano 24 Września 200916 l to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? nie znacie dnia ani godziny kiedy zjawię się na poznańskim spocie Postaram się jak najszybciej to chyba teraz zadnego spota nie opuszcze :naughty:
Opublikowano 25 Września 200916 l no ja liczę przynajmniej na 20 furek do zobaczenia jutro monti tylko bez brechu wpadne gofrem jest całkiem całkiem 1.6 benz [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 11:18_________________________________________________20 aut będzie