Gość Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dobra dobra, jutro spot a tu takie klimaty. Panowie co robimy, żeby nie było jaj, że jutro ktoś się pojawi a tu lipa, pusto. Odkładamy spot na lepsze czasy? Żeby później mi ludzie jaj nie poobrywali monti
Madas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Monti pewnie że odkładamy zobacz to zainteresowanie na Pilskim i Poznańskim ...- zerowe prawie ... może w innym czasie będzie lepiej ... nie mam pojęcia .... napisz w nagłówku że spot odwołany i tyle .... jak kiedyś będą chętni to zrobi się spota dużego łączonego a teraz się nie opyla pozdro Madas
arki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Kurcze szkoda, jednakże ja byłbym w Poznaniu około 17 więc mógłbym wyjechać o około 17.30 lecz to już zbyt późno. Adam masz rację inny termin będzie lepszy, wiadomo jak jest przed Świętami...
marcys Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dobra dobra, jutro spot a tu takie klimaty. Panowie co robimy, żeby nie było jaj, że jutro ktoś się pojawi a tu lipa, pusto. Odkładamy spot na lepsze czasy? Żeby później mi ludzie jaj nie poobrywali monti Monti pewnie że odkładamy zobacz to zainteresowanie na Pilskim i Poznańskim ...- zerowe prawie ... może w innym czasie będzie lepiej ... nie mam pojęcia .... napisz w nagłówku że spot odwołany i tyle .... jak kiedyś będą chętni to zrobi się spota dużego łączonego a teraz się nie opyla pozdro Madas ;(
marcys Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 co za fochy strzelasz :foch: :foch: :foch: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 09:54_________________________________________________ :tongue4:
Hubi24v Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 No trudno no przecież "POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO"hehe Tak jak kolega arki napisał: Kurcze szkoda, jednakże ja byłbym w Poznaniu około 17 więc mógłbym wyjechać o około 17.30 lecz to już zbyt późno. Adam masz rację inny termin będzie lepszy, wiadomo jak jest przed Świętami... wink4 Nic dodać nic ująć Poizdro 4ALL
leszek82 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 no to teraz trzeba ustalic dużo wcześniej jakiś termon żeby można było wole sobie załatwić[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________Hubi24v jak byłem w Krakowie wczoraj to widziałem w audi a6 jak ktoś wykorzystał twój patent z radyjkiem pozdrawiam
Hubi24v Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Widzisz Lechu nie jestem sam hehe Pozdro
leszek82 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja na razie nie mam ustalonego grafika na styczeń więc nie wiem który termin był by lepszy pozdrawiam[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 02:14_________________________________________________Halo panowie w szale przed świątecznych zakupów zapomnieliście o forum ??
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Lechu, masz tam jakieś mega-rabaty w Euro? Bo jakiś większy tv by się przydał na święta Aha, nakręciłeś mojemu ojcu w głowie i kupił plazme pzdr, monti PS ludzie, wpisywać terminy - propozycje
Hubi24v Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Siemka Wiara Coś tu taka cisza nastała ostatnio :gwizdanie: Jak śniegiem przysypało drogi tak i widać że drogowcy tu odśnieżyć też nie dotarli co tam pozamarzaliście wszyscy czy jak? Jak tam furmany palą wam? Moja Limonka daje rade myślę,że i wasze zapłony nie są spóźnione hehe Monti widzę,że LECH "będzie się działo" znów zadziałał i tym razem wcisnął Twojemu Tacie Plazme a mi kosiarke do golenia hehe chyba będzie premia i tytuł pracownik miesiąca w następnym miechu (ma się to podejscie do ludzi) no,no pozazdrościć Leszek Jesli chodzi o SPOT-a to napewno styczeń z tym,że dajcie co po nie którym odtajać i wytrzeźwieć po Sylwku Panowie i Panie ja wyszedłem na przeciw z moją propozycją i przykładem teraz kolej na Was;) Wszystkiego najlepszego na nadchodzące Świeta Bożego Narodzenia www.youtube.com/watch?v=pJpRBKktLXM POZDROwienia dla wszystkich Hubi
marcys Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:45_________________________________________________chwilowo mało jestem obecny ale tyle pracy że może kiedyś zaowocuje pozdro.[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:48_________________________________________________Hubi T4 pali ale -13 stopni to mnie raczej zabija.
leszek82 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 witam panowie ja już mieszkam na ługach ujskich i tam nie mam internetu więc bede troszkę żadziej tu zaglądał mam nadzieje ze w miarę szybko uda mi się założyć neta Aha, nakręciłeś mojemu ojcu w głowie i kupił plazme Monti widzę,że LECH "będzie się działo" znów zadziałał i tym razem wcisnął Twojemu Tacie Plazme a mi kosiarke do golenia hehe chyba będzie premia i tytuł pracownik miesiąca w następnym miechu (ma się to podejscie do ludzi) no,no pozazdrościć Leszek dobra dobra ja nikomu nic nie wciskam to tylko była luźna wymiana zdań nikogo do niczego nie przekonywałem :gwizdanie: pozdrawiam
Madas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 czołem Piła Jak tam samopoczucie u Was
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 czołem Piła Jak tam samopoczucie u Was A spoko, dzięki. Dzisiaj i jutro praca, a od środy Święta. Przyda sie trochę odpoczynku. monti PS Lechu super sprzedawca
marcys Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 11:02_________________________________________________co taka cisza, zasypało Was,
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkim piszącym, czytającym i oglądającym pilskie wątki A4-Klubu życzę WESOŁYCH ŚWIĄT i wszystkiego co najlepsze w NOWYM 2010 ROKU. monti
leszek82 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wszystkim piszącym, czytającym i oglądającym pilskie wątki A4-Klubu życzę WESOŁYCH ŚWIĄT i wszystkiego co najlepsze w NOWYM 2010 ROKU. monti dzięki i wzajemnie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi