dee_jay_maniek Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 heheh nic nie obiecuje ale sie postaram
Cyrkiel Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja nic nie pucuje nie mam natchnienia z rana:decayed: PyRaS czytałeś posty z wątku "ramki klubowe" ??:wink:
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 nie nie czytałem, a co?? gdzie to znaleźć?
Cyrkiel Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 @dee_jay na 17 to się dopiero spotykamy a na pewno po 15min się nie rozjedziemy więc na bank się wyrobisz:grin: ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- nie nie czytałem, a co?? gdzie to znaleźć? Haha Ty się nazywasz PyRaS ale jak chcesz to możesz poczytać...mam dla niego ramki klubowe:wink:
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 sorka dopiero wstałem, zrozumiałem czy czytałęm wątek pyrasa na temat ramek klubowych :grin: wtopa:decayed:
Cyrkiel Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jaka wtopa jak dopiero wstałeś to masz to wybaczone:decayed:
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 to dziś najazd na kauf:), ja się jednak trochę wypucuje (mojego myszowatego Avanta) a te ramki klubowe to gdzie zamawiacie? bo bym się może też skusił
Cyrkiel Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/ramki-tablice-rejestracyjna-117/ramki-klubowe-tablice-rejestracyjna-czarne-ix-tura-208675/ ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- Ramki są naprawdę dobrze wykonane, twarde, i mają bardzo fajnie opracowane zamykanie:decayed:
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 to dziś sie może na spocie obluka Jeśli PyRaS pozwoli
PyRaS Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Właśnie doczytałem hehe dobrze oblookamy może odrazu zamontujemy Aparat, Vaga też zabieram A i furki nie myje, przy takich warunkach drogowych jutro nie będzie widać, że myta była
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 kufa tylko ja bede miał umyta 30 km przed spotem?? bede jechał chyba jak do kościoła 5km/h
dee_jay_maniek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 No ładnie ładnie, ja niestety nie zdązyłem - pozniej zaczelo padac i po ptokach :/
PyRaS Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 padało, ale nam to jakoś nie przeszkadzało
Madas Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 cześć Super że ponownie w Pile coś się dzieję : Thumbup1:: Thumbup1:
troudyl Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 super ze to wypaliło, ja nastepnym razem jak bede w okolicy to wpadne, do której "pucowaliście " bryki?
Cyrkiel Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Więcej fotek chyba nie było bo padało i nie było za bardzo jak:kwasny: następnym razem może będzie już śnieg to będzie o niebo lepiej:decayed:
PyRaS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Raz padało, dwa o statywie sobie przypomniałem, że nie zabrałem jak byłem już przy kaufie Trzeba będzie coś zorganizować jak śnieg spadnie na tym placu manewrowym na lotnisku (ale tym z tyły gdzie kawałek jest wylany farbą co imituje lód)
leszek82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 wypady na jakąś ślizgawkę to jestem za ---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- fotki z poprzednich spotów http://a4-klub.pl/wielkopolskie-94/wielkopolska-galeria-zdjec-ze-spotow-pile-80599
Rekomendowane odpowiedzi