Madas Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 no mam wielką nadzieję że znowu u Was w hotelu
Alina Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Tak się złożyło Dlaczego pytasz? Kogoś trzeba zwolnić?? (żarcik)
Gość Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Tak się złożyło Dlaczego pytasz? Kogoś trzeba zwolnić?? (żarcik) Jestem z natury ciekawski Wpadaj na następnego spota, chętnie poznam. Zastanawiam się kto tam u Was teraz kierowniczy... Marcys, dopiero co udało nam się uśpić naszego małego potwora, pseudonim Kuba lat 0,6. O niczym innym nie marzę, jak o słuchawkach na uszach, odrobinie dobrej muzy i poczytaniu forum
Madas Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 sobota i siedzicie przy kompach ja oglądałem meczyk przy piwku więc teraz siedzę i oglądam film a przy okazji coś naskrobie
marcys Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 piłem ostatnio lecha pils pifko malina tylko można je kupić w wlkp, jestem teraz w sarbinowie i tu nigdzie go niekupie
Alina Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Będę na pewno Monti, choćbym miała urlop wziąć. A wszystkim delektującym się złotym trunkiem życzę smacznego :beer1:
marcys Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 siemanko [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 09:34_________________________________________________w kościele wszyscy :>
Gość Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Marcys, znasz taką firmę ze Stargardu - Animex-Servis (Edward Serafin)? Robią m.in. naprawy liczników/kompów do autek z grupy VAG. Rok temu miałem pewną przygodę z autem (padł procek) i mechanior z Piły prowadził moje audi właśnie do niego. Masz z nimi jakieś doświadczenia? monti
marcys Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Marcys, znasz taką firmę ze Stargardu - Animex-Servis (Edward Serafin)? Robią m.in. naprawy liczników/kompów do autek z grupy VAG. Rok temu miałem pewną przygodę z autem (padł procek) i mechanior z Piły prowadził moje audi właśnie do niego. Masz z nimi jakieś doświadczenia? monti [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 20:44_________________________________________________nawet o takiej nie słyszałem, zapytaj na spotach Szczecińskich[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________
Madas Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 siemanko co tak cicho tutaj :gwizdanie:
marcys Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 praca praca praca. :sick3:nareszcie 15 do dom
Alina Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witam! Mam pytanie, skoro zaglądają tu ludzie z Piły, kogo polecicie do wymiany rozrządu? Sprawa dosyć pilna a nie chcę, aby niekompetentna osoba zaglądała w paszczę mojej Audiczce
Rekomendowane odpowiedzi