Muskel1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 OT. B5 z 2005r. to chyba cos nie tak w Twoim profilu
malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 A co z softem do nawigacji? Zmienili coś? Co z tymi obiecywanymi "przewijającymi się tytułami MP3" na FIS?
boberek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Oniak wczoraj wsadzil płytke żadnego nowego softu trzeba pliki porównac i zobaczyc czy ona wogule czymś sie rózni
Piechol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 polska jest taka sama jak w zeszłym roku nic a nic się nie zmieniło?
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 polska jest taka sama jak w zeszłym roku nic a nic się nie zmieniło? jedynie dokładniejsza ....moją ulicę widzi która powstała w 2007r..... i w mojej miescowości rodzinnej była tylko jedna ulica teraz są 23
Gość mmcv Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 czyli wnioskuje ze nowego softu nie trzeba tyrac ? zeby wgrac 2009 ?? Ok juz wiem nie trzeba
Gość mmcv Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 a jaki soft masz??? moze to jest problem i co znaczy nie odczytuje, jakies komunikaty bledy nie wiem cokolwiek?? \ Jaka mape miales poprzednio ?
Piechol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 polska jest taka sama jak w zeszłym roku nic a nic się nie zmieniło? jedynie dokładniejsza ....moją ulicę widzi która powstała w 2007r..... i w mojej miescowości rodzinnej była tylko jedna ulica teraz są 23 no czyli się zmieniło nie spodziewałem się przecież zmiany granic
martinez80 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 a jaki soft masz??? moze to jest problem i co znaczy nie odczytuje, jakies komunikaty bledy nie wiem cokolwiek?? \ Jaka mape miales poprzednio ? Aktulnie uzywam 2008 - soft 650- wyskakuje info zeby wlozyc Disk Navigattion (cos w tym stylu)....
DarkMind Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 no czyli się zmieniło nie spodziewałem się przecież zmiany granic dokladnie, jesli jest bardziej szczegolowa to bardzo dobrze, moze w koncu bedzie pokazywala ekspresowke w okolicach garwolina a nie jazde przez pole jak dotychczas juz sie wystraczylem ze naprawde nic nie zmienili...
Rekomendowane odpowiedzi