Łukasz 23 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Co taka cisza po spocie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Co taka cisza po spocie ??? bo się wczoraj pochlali :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 bo się wczoraj pochlali :polew: I żaden nie jest w stanie nic napisać bo monitor się kręci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 bo się wczoraj pochlali :polew: I żaden nie jest w stanie nic napisać bo monitor się kręci :polew: pijaki i moczcy mordy Łukasz kiedy jedziesz do ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No właśnie nie mam czasu się kiedy wybrać ale może na dniach jakoś pojadę ,czekam na deszcz bo jak pogoda to mam dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No właśnie nie mam czasu się kiedy wybrać ale może na dniach jakoś pojadę ,czekam na deszcz bo jak pogoda to mam dużo roboty Łukasz - to już niedługo, bo w sobotę ma być -5 i opady śniegu Dudi - szykuj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Hehehe jako ze każdy ze spotowiczów miał ostatnio kontakt z policją mnie wczoraj taka przyjemność spotkała :evil: Dowiedziałem się od pana policjanta ze mam zwarcie w lampach, ze mój sportback był rozbity i źle złożony i szpachla mi odpada... i ze mam udać sie do elektryka na naprawy - ...... komedia była że hej. Niestety nie nagrywalem interwencji (zgodnie z zaleceniem krzysia) ale pan policjant jak mu brakło argumentów do rozmowy zaczął mnie straszyć systematycznymi kontrolami i ze osobiście będzie mnie "pilnował" - ja w takim wypadku zapraszam go do dalszej polemiki podczas kontroli - a nawet być moze nawet to czyta gdyż jest użytkownikiem "pięknego" A4 B7 w wersji korbotronik, kołpakmotion, crosscountry i wiejskimi chromikami z tesco i naklejkami Sline drukowanymi na drukarce ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a ten "policjant" to miał miernik lakieru w oczach że widział tą szpachle ???? :polew: kolejny gamoń co się nie nadaje do kopania rowów a co dopiero na stróża prawa :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panowie - zgodnie z obietnicami przedstawiam przedmiot na który zbieramy napiwki w klubową sakrbonkę na spotach : http://allegro.pl/tuba-waimea-tow-twin-do-holowania-nowa-raty-i1510652225.html Sąteż wersje 1 osobowe ale samemu to nie ma wrażeń : http://allegro.pl/kolo-tuba-kolo-wodne-do-holowania-i1526049789.html Ewentulanie do nart dokupie takie cudo i Novacek jako kierowca testowy jedzie sam na pierwszy ogień: http://www.raksa.com.pl/p,pl,155,linka+narciarza++water+action++0943.html a kase ze skarbonki na paliwo przeznaczymy do "ciagnika" http://img684.imageshack.us/i/64499032.jpg/ pod warunkiem ,że się "ładunek" nie odczepi http://img197.imageshack.us/i/fletcherz.jpg/ :gwizdanie: A co do policjanta to jest ten co słucha disco-polo z otwartymi szybami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a widzisz Michale a myslales ze bezwypadkowe i w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wróciłem z aso audi i udało mi się połowicznie bo wymienili mi dwie cewki na nowe :>ale jak mi pan historie auta powiedział to mi ręce opadły bo rozrząd był wymieniany przy 136 tyś a ja o tym nie wiedziałem i 152 poszedł nowy komplet :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panowie - zgodnie z obietnicami przedstawiam przedmiot na który zbieramy napiwki w klubową sakrbonkę na spotach : A skarbonkie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 http://allegro.pl/tuba-waimea-tow-twin-do-holowania-nowa-raty-i1510652225.html ale cudeńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No cudeńko i jaka adrenalina z takiej jazdy pewnie jest trzeba kasę zbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Proszę was o zapamiętanie tej daty i już ustalić sobie wolny czas. Bo obecność obowiązkowa. Spot Świętokrzyski. Kielce, Skarżysko i Wszystko. Zapraszam w imieniu swoim i całej Kieleckiej ekipy na pierwszy ogólno-Wojewódzki zlocik A4-Klub.pl 10 Kwietnia. "Niedziela" godz. 16:00 Miejsce: Górny poziom parkingu miejskiego przy ulicy Piotrkowskiej. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Oczywiście razem ze swoimi A4-kami Dla Każdego kto przyjedzie darmowe Sprawdzenie Auta Vagiem Masz Pytania? GG: 6606408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 i wszyscy mająsię stawić bo wpier..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Taaa Panie Marcinie akurat na spot moze wybrać się MNIEJSZOŚĆ poniedziałowych spotowiczów bo Aczwórek zostało tyle co kot napłakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Taaa Panie Marcinie akurat na spot moze wybrać się MNIEJSZOŚĆ poniedziałowych spotowiczów bo Aczwórek zostało tyle co kot napłakał ale swoja EKIPA :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ładujemy sie wszyscy do prezesa i dudiego i dajemy w szyje a oni niech jezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi