huzio00 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 tak, idzie do żyda:) Człowiek podobno cieszy sie dwa razy z samochodu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kuternik wez na spota klocz do kasety , to bym sobie pozyczyl . Mam takie stete kole a kaseta jest dobra wiec moze uda sie dopasowac .To ja ide w takim razie furke troche oplukac jak ma byc jakas sesja we poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 pucować się Panowie pucować ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- Kuternik kupujesz kombi i kozę? :grin: ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- może się jutro na jakiejś fajnej miejscówce umówimy i walnie pare fotek zamiast znowu colę pić :decayed: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 fajna miejscówka? to może parking na wiórach? Kombi może nie ale vana tak, i co za tym idzie kozę wezmę klucz dudi, ale czy będzie pasować to nie wiem bo są kasety i wolnobiegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 tak, idzie do żyda:) Człowiek podobno cieszy sie dwa razy z samochodu:decayed: A kebab piecze dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Byly jakies foty , bo do mnie zjechali sie goscie i znowu nic nie wypalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo1234 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 mnie też nie było był ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Byliśmy byli. Fotki będą jak do kompa siade. Było nas czterech ale fotki mamy 3 sztuk niestety. Bolek graty modow:banan Za tydzień proszę mi się większą liczba trafić. Ps Krzyś był widziany na mieście chwilę przed spotem- nie ładnie. Pisane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 fotki picture hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Te 6 jakby z boku stały zawstydzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskobar6 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 witam panowie szukam pilnie wydechu do a4 quattro dokladnie to kpl jakby ktos mial to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Na spocie byłem,na zdjęciu mnie nie ma.Wiem,że mam diesla.Czuję się dyskryminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Bolek w poniedziałek zrobimy nowe foty plus fotoszop. I będzie Pan zadowolony. Zrobiłeś program? Kto będzie w poniedziałek? Ja będę na 99.99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Zrobiłem,zrobiłem Ja powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 W kozie znowu zostaje więc będę parę minut po 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 :hi:Panowie będziecie mieć nowego spotowicza część być może mnie zna Dziś jeszcze nie dam rady ale w niedalekiej przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 :hi:Panowie będziecie mieć nowego spotowicza część być może mnie zna Dziś jeszcze nie dam rady ale w niedalekiej przyszłości zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 :hi:Panowie będziecie mieć nowego spotowicza część być może mnie zna Dziś jeszcze nie dam rady ale w niedalekiej przyszłości Ja Cię nie znam nic a nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Uwaga na kobiety za kierownicą. Ała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 będzie ktoś dziś czy nic się nie będzie działo ??? ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- Też bym chciał taką promocje !!!!Paliwo za 3 zł! Bez podatków i legalnie - Finanse - WP.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi