bolek80 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Będę i ja i Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Panowie, autostrady są niebezpieczne. Najgłupsi kierowcy na autostradzie A2 - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Panowie, autostrady są niebezpieczne.Najgłupsi kierowcy na autostradzie A2 - Sadistic.pl chwilę temu było o nich w faktach :polew: co za głąby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo1234 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 zapraszam jak najwięcej dzisiaj klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zżycie tu tętni jak ho ho h Jest ktoś dzisiaj? Dobrze ze chociaż www w telefonie został. ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ---------- Pusto Pany Pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja zarobiony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Koledzy prośba... miejcie na uwadze: Seat Cordoba / FV/ /1.4 / Climatronic/1 właściciel (2510693037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może trafi się chętny, szczerze polecam to autko W przypadku pomocy przy sprzedaży przewidziana ,,prowizja " :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Koledzy prośba... miejcie na uwadze: Seat Cordoba / FV/ /1.4 / Climatronic/1 właściciel (2510693037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może trafi się chętny, szczerze polecam to autko W przypadku pomocy przy sprzedaży przewidziana ,,prowizja " :> Co za padaka? Łukasz jak tak heble? Ja się za 16tkami oglądam żeby weszły na 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Widze ze watek umiera smiercia naturalna jak i spoty ostrowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Prezes patrz za 2 kompletami bo mi też potrzebne będą ,heble dobrze tylko nie ma się czym rozpędzać bo zle lpg ustawione i błąd sondy pierwszej wywala a nie mam kiedy na ustawienie jechać teraz . Dudi brak czasu na spoty jest ,przyjdzie zima będziemy spotować marcinowi q zapierdzielimy i na rondo :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 temat musi żyć- w poniedziałek trzeba spoty robi dla celów czysto towarzyskich :decayed::decayed: Dudi jak tam u Ciebie? gdzie teraz na tygodni siedzisz?? Łukasz jak tam prace idą?? szukasz stali czy alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 stal mam ale na 320 nie da się upchać wiec ładne alu mile widziane ,robota powoli jeden dział kolo środy kończę i zaczynam nowy wiec roboty po pachy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 stal mam ale na 320 nie da się upchać wiec ładne alu mile widziane ,robota powoli jeden dział kolo środy kończę i zaczynam nowy wiec roboty po pachy jest co jadę to tam Cię wypatrujęi jeszcze na żaden traktor nie na-trąbiłem żeby na swoich nie trąbić . 16 od 500 w górę jest jeden komplet za 330 ale coś z nim pewnie nie tak jak taki tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 stal mam ale na 320 nie da się upchać wiec ładne alu mile widziane ,robota powoli jeden dział kolo środy kończę i zaczynam nowy wiec roboty po pachy jest co jadę to tam Cię wypatrujęi jeszcze na żaden traktor nie na-trąbiłem żeby na swoich nie trąbić . 16 od 500 w górę jest jeden komplet za 330 ale coś z nim pewnie nie tak jak taki tani Prezes mam znowu komplet 16-tek ranty trochę przytarte ale ogólnie ładne z deklami http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/alufelgi-16-ori-audi-241500/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 nie podoba mi się ten wzór :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Łukasz 23, kiedy i jak coś gdzie mógłbym podjechać po ten mechanizm szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Łukasz 23, kiedy i jak coś gdzie mógłbym podjechać po ten mechanizm szyby? już po wakacjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 w trakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ale Ci dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi