Pikuś Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A i znalazłem kolesia w Ostrowcu,który piaskuje/szkiełkuje felgi i maluje proszkowo. :> Możesz podac jakieś namiary na niego??
bolek80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A i znalazłem kolesia w Ostrowcu,który piaskuje/szkiełkuje felgi i maluje proszkowo. :> Możesz podac jakieś namiary na niego?? ul.Noskowskiego 3 Ostrowiec tel.41 2654595
eskobar6 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 mozna dolaczyc do ekipy ostr majac TOP?
krawcu11 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 mozna dolaczyc do ekipy ostr majac TOP? ja nie widze przeciwskazan
MARCIN607 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 mozna dolaczyc do ekipy ostr majac TOP? zapraszamy Krawcu-odezwaliśmy się jako dwaj najbardziej aktywni i ze 100% frekwencją na spotach. kolego daj foto auta-prawie codziennie jadę przez opatów-jak Cię wypatrzę zostaniesz ofcjalnie wytrąbiony
dudi75 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 mozna dolaczyc do ekipy ostr majac TOP? Zapraszamy w poniedzialek , najprawdopodobniej jak zwykle DaGrasso o 19
cajun Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 mozna dolaczyc do ekipy ostr majac TOP? Zapraszamy w poniedzialek , najprawdopodobniej jak zwykle DaGrasso o 19 Dudi - chyba, że skończymy w Bałtowie, bo się taka koncepcja pojawiła
dudi75 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 E to ja tam sie do Baltowa nie wybieram , jak macie jakies plany zwiazane z wyjazdem to dajcie znac zebym darmo nie jechal
eskobar6 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 raczej czesciej jestem w sandomierzu lub trasa ożarów sandomierz .jak czas pozwoli to wpadne w poniedzialek na ostr. moją czarnulką.mam pytanko ile sie juz maszyn nazbieralo na ostr?
bolek80 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jak dobrze liczę to jak dobrze pójdzie to jest 5 audi 3 leony,golf V i cordoba
nowacek007 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 ulala widze na wiosne każdy na nowych kołach będzie A ja właśnie dziś swoje pomalowałem :gwizdanie: nie wiem co z tego wyszło ale się okaże...jak będą na aucie co do poniedziałku to właśnie coś myśleliśmy wyskoczyć do bałtowa.... zawsze to jakieś urozmaicenie....do tego będzie parę osób stawiających swoje pierwsze kroki na nartach (nie tylko faceci) więc trzeba wykorzystać zime póki jest :gwizdanie: ci nie jeżdżący na nartach też bez obaw stawiać się na spocie... do tego obok stoku robią naprawdę good pizze...więc można by dotrzymać poniedziałkowej tradycji jedzenia pizzy ale co wy na to ??? :gwizdanie:
krawcu11 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 a o ktorej sie wybieracie do bałtowa ? [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 15:25_________________________________________________ Panowie posiadający już dzieciaki lub też wujostwo chcące zabrać juniorów na niezapomnianą imprezę a przy okazji wspomóc ideę charytatywną....Zapraszam na organizowany już niebawem przeze mnie pod szyldem stowarzyszenia bal charytatywny dla dzieciaków:) Szczegóły poniżej Zapraszamy na I Bal Charytatywny dla dzieci z cyklu „Zamykamy Karnawał- Otwieramy Serca”. Pierwszy taki bal w naszym mieście to wspólna inicjatywa Stowarzyszenia Przestrzeń Inicjatyw Społeczno Kulturalnych i Centrum Języka Angielskiego dla Dzieci Helen Doron. Celem balu jest przede wszystkim dobra zabawa i radość na twarzach najmłodszych jego uczestników. W trakcie balu odbędzie się licytacja prac plastycznych, w tym projektu plakatu autorstwa Norberta Rasińskiego. Liczymy na wysokie datki i ofiarność zaproszonych gości. Zachęcamy również do zakupu specjalnych cegiełek o wartości 15 zł, które będą jednocześnie biletem wstępu na bal. Cegiełki można nabyć tuż przed balem oraz w Centrum Języka Angielskiego dla Dzieci Helen Doron przy ul. Sandomierskiej 26a. Całkowity dochód z licytacji i sprzedaży cegiełek zostanie przeznaczony na pomoc dla Natalki Śmieszek. W trakcie balu zapewniamy również poczęstunek, konkursy i kącik zabaw dla najmłodszych. Więcej informacji pod nr tel. 511- 225-654 oraz mailowo [email protected] S E R D E C Z N I E Z A P R A S Z A M Y ja sie wybieram z Mają
eskobar6 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 a są w grupie osoby zajmujące sie zawodowo samochodziarstwem?czy tylko kierowcy?
nowacek007 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 samochodziarstwem zależy co rozumiesz pod pojęciem "samochodziarstwo" :gwizdanie:
eskobar6 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 mechanicy blacharze lakiernicy gaziarze wulkanizatorzy i handlarze..kogos pominąlem?a elektrycy..elektronicy
Łukasz 23 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 wulkanizatora nie mamy na stanie ale z pozostałych coś by się znalazło
eskobar6 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 bo szukam kogos od gazu tzn potrzebna 1 czesc trudno jest ją zdobyć a nowa ok 600pln chodzi o rozdzielacz mistral easy jet na 6 cyl
sybi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 a o ktorej sie wybieracie do bałtowa ? [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 15:25_________________________________________________ Panowie posiadający już dzieciaki lub też wujostwo chcące zabrać juniorów na niezapomnianą imprezę a przy okazji wspomóc ideę charytatywną....Zapraszam na organizowany już niebawem przeze mnie pod szyldem stowarzyszenia bal charytatywny dla dzieciaków:) Szczegóły poniżej Zapraszamy na I Bal Charytatywny dla dzieci z cyklu „Zamykamy Karnawał- Otwieramy Serca”. Pierwszy taki bal w naszym mieście to wspólna inicjatywa Stowarzyszenia Przestrzeń Inicjatyw Społeczno Kulturalnych i Centrum Języka Angielskiego dla Dzieci Helen Doron. Celem balu jest przede wszystkim dobra zabawa i radość na twarzach najmłodszych jego uczestników. W trakcie balu odbędzie się licytacja prac plastycznych, w tym projektu plakatu autorstwa Norberta Rasińskiego. Liczymy na wysokie datki i ofiarność zaproszonych gości. Zachęcamy również do zakupu specjalnych cegiełek o wartości 15 zł, które będą jednocześnie biletem wstępu na bal. Cegiełki można nabyć tuż przed balem oraz w Centrum Języka Angielskiego dla Dzieci Helen Doron przy ul. Sandomierskiej 26a. Całkowity dochód z licytacji i sprzedaży cegiełek zostanie przeznaczony na pomoc dla Natalki Śmieszek. W trakcie balu zapewniamy również poczęstunek, konkursy i kącik zabaw dla najmłodszych. Więcej informacji pod nr tel. 511- 225-654 oraz mailowo [email protected] S E R D E C Z N I E Z A P R A S Z A M Y ja sie wybieram z Mają zatem do zobaczenia Krawcu najpóźniej na balu namawiam do zapraszania znajomych z dzieciakami Co do jutra...na bałtów mogę ruszać...jako degustator grzanego wina oraz pobliskiej pizzy tak chwalonej przez nowacka
Łukasz 23 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja też jako smakosz mogę się wybrać
Rekomendowane odpowiedzi